"Ο σύντροφός μου θέλει να του μιλάω "βρώμικα" στο σ*ξ, αλλά ντρέπομαι! Τι να κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Ο φίλος μου θέλει λίγο παραπάνω «dirty talk» κατά τη διάρκεια του σεξ κι εγώ διστάζω από φόβο μήπως θεωρηθώ αστεία ή ακόμη και εύκολη.

Την ερώτηση αυτή, της αναγνώστριας μας, θα απαντήσει ο Ψυχολόγος του Youweekly.gr κ.Αργύρης Θεοδωρόπουλος. Διαβάστε παρακάτω...

Αγαπητή Σοφία, η συμπεριφορά των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μπορεί να ποικίλλει. Οι πρακτικές, λοιπόν, που χρησιμοποιεί κάποιος άνθρωπος για να διανθίσει την ερωτική του ζωή με τη σύντροφό του δεν σημαίνει ότι αντανακλούν τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Δείτε ακόμη: Τα μυστικά του Dirty Talk που θα τον κάνουν να... παραμιλάει! Οι φράσεις - κλειδί για να τον στείλεις στον 7ο ουρανό!

Η σεξουαλική επαφή πολλές φορές για να είναι πιο ευχάριστη και να προσφέρει μεγαλύτερη και εντονότερη οργασμική ηδονή απαιτεί ένα role playing από τους δύο συντρόφους. Αυτός ο ρόλος όμως δεν σημαίνει ότι είναι ο πραγματικός μας εαυτός.

Δείτε ακόμη: Αληθινή εξομολόγηση: Η πεθερά μου προσπάθησε να με δηλητηριάσει ενώ ήμουν έγκυος!

Το να χρησιμοποιεί, λοιπόν, κάποιος «dirty talking» κατά τη διάρκεια του σεξ δεν σημαίνει ότι είναι αστείος, χυδαίος ή εύκολος. Αυτό γίνεται μόνο για ποικιλία και περιορίζεται μόνο κατά τη διάρκεια της επαφής.