Office s*x: Να το κάνεις ή όχι; O ειδικός απαντά...

Office s*x: Να το κάνεις ή όχι; O ειδικός απαντά...

Ένας έρωτας στο γραφείο μπορεί να έχει happy end αρκεί να γίνει για τους σωστούς λόγους και με τον σωστό τρόπο.

Διαφορετικά το πάθος με έναν συνάδελφο μπορεί να σου κοστίσει όχι μόνο τη δουλειά αλλά και την αξιοπρέπειά σου. Διαβάστε παρακάτω....

ΝΑΙ

Διάλεξε προσεκτικά τον συνάδελφο που θα κάνεις σχέση Όσο και να σου αρέσει ο συνάδελφος από τον επάνω όροφο, πριν του το δείξεις σκέψου μερικά πράγματα. Για παράδειγμα απόφυγε να κάνεις σχέση με κάποιον ανώτερό σου γιατί αν μαθευτεί θα διαταραχθεί η επικοινωνία σου με τους συναδέλφους σου που θα υποθέσουν ότι κυνηγάς μια προαγωγή.

Δούλεψε περισσότερο Ανασκουμπώσου και ανέβασε ρυθμούς παραγωγικότητας στο γραφείο. Έτσι δημιουργείς δικλείδα ασφαλείας ώστε στην περίπτωση που μαθευτεί ο κρυφός δεσμός σου, κανείς δεν θα μπορέσει να σε κατηγορήσει ότι παραμέλησες τη δουλειά σου ή υπήρξες αναποτελεσματική.

Δείτε ακόμη: Πώς θα ξαναζωντανέψω την ερωτική ζωή με τον άντρα μου; Tips για να κάνεις πιο πικάντικο σ*ξ!

ΟΧΙ

Μη δημοσιοποιήσεις τη σχέση στα social media Μία σχέση που θέλεις να κρατήσεις κρυφή εννοείται ότι δεν θα τη διαφημίσεις με φωτογραφίες, check ins και tags γιατί είναι ακριβώς σαν να την παραδέχεσαι. Και φυσικά καλύτερο θα είναι να την πεις απευθείας στους συναδέλφους σου παρά να τους αφήσεις να τη διαπιστώσουν μέσα από το λογαριασμό σου στο Facebook. Ακόμη κι αν λείψετε την ίδια περίοδο για να πάτε μαζί διακοπές, φροντίστε να πείτε μια διαφορετική ιστορία για το πού πήγατε και με ποιον.

Μην κάνετε κοινές εμφανίσεις Είναι αυτονόητο ότι δεν πάτε και δεν φεύγετε στη δουλειά μαζί γιατί δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί η σχέση σας. Μόνο αν είστε σίγουροι ότι θέλετε να δημοσιοποιήσετε τη σχέση σας φερθείτε φυσιολογικά όπως όλα τα ζευγάρια. Ο ιδανικός χρόνος για να το κάνετε, αν και στην ουσία είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε, είναι οι τρεις μήνες και καλό θα ήταν να ενημερώσετε πρώτα τον προϊστάμενό σας.

Μην προσπαθείς να τον συναντάς δήθεν τυχαία Μετά από ένα καυτό βράδυ με τον σύντροφο και συνάδελφό σου δεν μπορεί την επόμενη μέρα στο γραφείο παρά να περιμένεις να κανονίσετε το επόμενο ραντεβού, ακόμη και το ίδιο βράδυ. Όσο δεν σου στέλνει το πολυπόθητο μήνυμα εσύ είναι λογικό να ανησυχείς. Μην αρχίσεις να ψάχνεις ευκαιρία για να τον συναντήσεις. Φέρσου φυσιολογικά χωρίς να τον ψάχνεις παντού αλλά και χωρίς να τον αποφεύγεις