Βαρετό ιεραποστολικό; 9 τρόποι για να το κάνεις ενδιαφέρον!

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Βαρετό ιεραποστολικό; 9 τρόποι για να το κάνεις ενδιαφέρον!

Η ιεραποστολική στάση στο σεξ, αν και «κλασική», παραμένει η δημοφιλέστερη. Βέβαια, ακολουθώντας τις ίδιες κινήσεις ξανά και ξανά μπορεί κάποια στιγμή να βαρεθείτε και να αποφασίσετε να βγάλετε την στάση αυτή από το ρεπερτόριό σας.

Μην το κάνετε! Αντίθετα, δείτε πώς θα ανεβάσετε τον ρυθμό και την ένταση, προκειμένου να ξανακάνετε την στάση αυτή αγαπημένη σας! Διαβάστε παρακάτω...

9 τρόποι για να απογειώσετε το ...ιεραποστολικό!

Δείτε ακόμη: Ισπανικό σ*ξ: Απογείωσε τον με το στήθος σου!

Ανεβείτε!
Χρησιμοποιήστε ένα μαξιλάρι για να ανυψώσετε τα οπίσθιά σας, προκειμένου να πετύχετε βαθύτερη διείσδυση!

Κρατηθείτε!
Κρατήστε τους γοφούς του και όχι την λεκάνη του καθώς κινείται, έτσι ώστε να ελέγχετε την ισχύ και την ταχύτητά του.

Σφίξτε γερά!
Κλείστε και σφίξτε τα πόδια σας όταν ο σύντροφός σας βρίσκεται μέσα σας. Με τον τρόπο αυτόν το πέος του θα διεγείρει περισσότερο την κλειτορίδα σας!

Δείτε ακόμη: Σ*ξ στα τέσσερα: Μικρές αλλαγές για μεγάλους οργασμούς!

(Προσ)δεθείτε

Πάρτε ένα μαντήλι ή μία γραβάτα (ή χειροπέδες αν είστε περισσότερο εξοικειωμένοι με τις kinky... καταστάσεις) και δέστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας καθώς ο σύντροφός σας αναλαμβάνει τα ηνία!

Αυξήστε την ένταση
Ενώ εκείνος συνεχίζει να κινείται ρυθμικά μέσα σας, εσείς μπορείτε να αυτοϊκανοποίεστε ή να αγγίζετε άλλα σημεία του σώματός σας που σας διεγείρουν.

Κοιτάτε τον στα μάτια
Παρακολουθήστε το βλέμμα του και θα κάθε του έκφραση και αντίδραση καθώς απολαμβάνει το σεξ μαζί σας –θα σας διεγείρει τρομερά!

Δείτε ακόμη: Αυτός που σας απάτησε μία φορά θα το ξανακάνει; Οι ειδικοί απαντούν...

Φιληθείτε περισσότερο

Δεν υπάρχει άλλη στάση που να φέρνει τα χείλη σας πιο κοντά και να δίνει την δυνατότητα να έχετε μία παραπάνω επαφή, στην ήδη υπάρχουσα επαφή...

Αγκαλιάστε τον
Τυλίξτε τα χέρια σας γύρω από το σώμα του και τραβήξτε τον ακόμα πιο κοντά σας, για να έρθετε πιο κοντά και να αυξήσετε τον αισθησιασμό!

Χτυπήστε τον (ελαφρά)
Μία ακόμα kinky ερωτική κίνηση: Οι σφαλιαρίτσες. Δοκιμάστε ένα ελαφρύ χτύπημα στα οπίσθιά του, για να καταλάβει πόσο έχετε ανάψει!