Πως σε θέλει ο άνδρας: Μύθοι και αλήθειες!

Για να είσαι σίγουρη!

Πως σε θέλει ο άνδρας: Μύθοι και αλήθειες!

Μήπως είσαι άτυχη στον έρωτα; Μήπως δεν μπορείς να πείσεις άντρα για άντρα να δεσμευτεί μαζί σου; Μήπως ο σύζυγος σου φέρεται χειρότερα και από οικιακή βοηθό;

Σύμφωνα με το βιβλίο της διάσημης Σέρι Άργκοβ (Sherry Argov) πρέπει να ξεχάσεις το καλό κορίτσι και να φέρεσαι σαν πραγματική ντίβα απέναντι στα αρσενικά. Διαβάστε παρακάτω...

Η Άργκοβ, που το 1997 τάραξε τα νερά με το μπεστ σέλερ "Why Men Love Bitches", έγραψε και το "Treat him mean, keep him keen" δηλαδή “Φέρσου με κακία για να του διατηρήσεις το ενδιαφέρον” που ελπίζει να σε διδάξει πως θα μεταμορφώσεις τη σχέση σου από μέτρια σε σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης.

Δείτε ακόμη: Πρώτη φορά σ*ξ μαζί του: 9 πράγματα που θέλουν προσοχή

Ουσιαστικά, το νόημα επικεντρώνεται στο ότι για να τον κερδίσεις πραγματικά, οφείλεις να σταματήσεις να φέρεσαι σαν καλό και τέλειο κορίτσι και να έχεις την δική σου ζωή, τους προσωπικούς στόχους και όνειρά σου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η συγγραφέας, οι άντρες σέβονται μόνο τις δυναμικές γυναίκες που διαθέτουν αυτοπεποίθηση και κάνουν όνειρα δικά τους. Τίποτα φαίνεται να μην είναι πιο ελκυστικό για έναν άντρα από μια γυναίκα που ξέρει ποιά είναι.

Ιδού και οι βασικοί μύθοι του καλού κοριτσιού που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις, αν θέλεις να ευτυχίσεις τελικά:

Δείτε ακόμη: Ισπανικό σ*ξ: Απογείωσε τον με το στήθος σου!

Γιατί τα καλά κορίτσια μένουν μόνα στο τέλος:

Όταν είσαι πολύ καλή, αυτό αυτομάτως μεταφράζεται στο ότι είσαι κολλημένη επάνω του, πως η ευτυχία σου εξαρτάται από εκείνον και τούτο από μόνο του σημαίνει πως θα αρχίσει να τρέχει μακρυά σου πολύ σύντομα. Οι άντρες σήμερα θέλουν μια γυναίκα δυνατή στο πλευρό τους που να έχει την δικιά της ταυτότητα και να του αφήνει χρόνο να αναπνέει. Η γυναίκα που ο σύγχρονος άντρας θα επιλέξει να παντρευτεί τελικά, είναι εκείνη που θα του δώσει την ελευθερία που χρειάζεται. Κι όμως, όλα τα σύγχρονα περιοδικά παροτρύνουν τις γυναίκες να υπηρετούν τον άντρα μαζί με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους.

Μύθος Νο1: πρέπει να είσαι τέλεια σε όλα

Θυμήσου την τελευταία φορά που ήσουν φουλ ερωτευμένη. Εκείνος δεν ήταν δισεκατομμυριούχος χειρούργος με κοιλιακούς φέτες αλλά κάποια στοιχεία πάνω του σε γοήτευσαν. Το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Έλα όμως που εμείς έχουμε την πεποίθηση πως οι άντρες μας θέλουν τέλειες. Ιδανικές αναλογίες, όμορφο πρόσωπο, ισχυρή προσωπικότητα και να βγάζεις και χρήματα ενώ είσαι άψογη νοικοκυρά και τέλεια μελλοντική μαμά. Αντίθετα με ό,τι πιστεύουμε, εκείνος δεν θέλει μια τέλεια γυναίκα αλλά μια ενδιαφέρουσα γυναίκα αφού την άψογη σε όλα θα την βαρεθεί γρήγορα.

Όταν είσαι πολύ καλή για να είσαι αληθινή, εύκολα θα τον κάνεις να πιστέψει πως το μόνο που θες είναι να τον παγιδεύσεις. Σταμάτα λοιπόν να του κάνεις όλα τα χατίρια, να συμφωνείς σε όλα μαζί του και να παραείσαι γλυκιά

Μύθος Νο2: πρέπει να γίνεις το παιχνιδάκι του σεξ για εκείνον

Ειδικά μετά το "Sex and the City", η μανία κάθε γυναίκας έγινε το σεξ και το πως θα φτάσεις στην καρδιά του μέσα από την σεξουαλική επαφή. Κι όμως, το καλό σεξ από μόνο του δεν θα τον κάνει να νοιαστεί περεταίρω για σένα. Ίσα ίσα που αν τα κάνεις όλα εξ' αρχής και με τη μία, κινδυνεύεις να κατηγοριοποιηθείς ως το κορίτσι που έχει μόνο για το σεξ. Φυσικά, η πρώτη εντύπωση έρχεται με τα ρούχα σου που πρέπει να είναι διακριτικά αποκαλυπτικά και να μην τα δίνουν όλα στη φόρα. Άσε που όσο πιο πολύ το συζητάς το σεξ και τα κατορθώματά σου, τον κάνεις να πιστεύει πως έχεις τρελή εμπειρία και χιλιάδες εραστές πριν από εκείνον, γεγονός που καθόλου δεν θα του αρέσει. Ότι έχεις να πεις, πεσ' το με τις πράξεις σου στο κρεβάτι.

Μύθος Νο3: πρέπει να γίνεις όπως σε θέλει εκείνος να γίνεις

Το να προσπαθείς να τον πείσεις πως σου αρέσει ό,τι αρέσει και σε εκείνον από την πρώτη μέρα που τον γνωρίζεις, είναι μια λανθασμένη και ανεπιτυχής τεχνική να τον κάνεις του χεριού σου. Εκείνος βέβαια μην νομίζεις πως ακούει ότι είσαι έξτρα βολική και χαίρεται. Στο πίσω μέρος του μυαλού του σκέφτεται πως για να κάνεις τέτοιες υποχωρήσεις και να σου αρέσουν οι βόλτες στα βουνά, εκεί που δεν ήξερες που πέφτει ο Όλυμπος, το μόνο που σκέφτεσαι είναι πώς θα τον τυλίξεις. Το θέμα είναι να διατηρήσεις κι εσύ τα θέλω σου και κάπου εκεί στη μέση ο ένας να τα βρίσκει με τον άλλο και χαίρεστε που είστε μαζί παρά τις διαφορές.

Τελικά τι και πώς σε θέλει:

Το κακό κορίτσι που θα κρατήσει το ενδιαφέρον του αγαπημένου της ανέπαφο είναι!

Μην είσαι χαλί να σε πατήσει: πολύ σπάνια θα θεωρήσει πως είναι καλό να έχει στο πλευρό του ένα πλάσμα άβουλο.

Να είσαι ο εαυτός σου: πες του ακριβώς τι θέλεις και τι σου αρέσει. Προσπάθησε να μην χάνεις τον εαυτό σου στην πορεία της σχέσης με το φόβο μην τον χάσεις. Αν είναι να χωρίσετε, δεν θα το αποφύγεις επειδή θα κάνεις πως σου αρέσει η τζαζ που λατρεύει.

Να είσαι άνετη: μην παίζεις το ρόλο της καλής συντρόφου. Να δείχνεις τα συναισθήματά σου αλλά χωρίς περιττές υπερβολές απλά για να τον πείσεις ότι τον θες.

Μην πέφτεις στο κρεβάτι μαζί του με τη μία:πολύ λίγες περιπτώσεις τέτοιων σχέσεων που ξεκίνησαν με σεξ έγιναν τελικά δεσμοί που κράτησαν. Είτε εκείνος θα σε παρεξηγήσει, είτε εσύ δεν θα νιώσεις ποτέ άνετα με τον τρόπο που ξεκίνησες τη σχέση.

Μην τον πρήζεις με το μέλλον: δυστυχώς οι γυναίκες σήμερα που έχουν να κυνηγήσουν κα την καριέρα του, αρχίζουν να πρεσάρουν από νωρίς τον καλό τους για το που πάει αυτή η σχέση, πότε θα παντρευτούμε, πότε θα κάνουμε παιδιά. Λες κι αν εκείνος σου υπογράψει συμβόλαιο ότι θα μείνετε για πάντα μαζί, μπορεί να το πιστοποιήσει 100%. Φυσικά, ούτε το αντίθετο ισχύει. Να κάνεις την Ελενίτσα του Αντωνάκη και να περιμένεις μετά από 10 χρόνια πότε θα σου πει να προχωρήσετε.

Κάντον να σε κυνηγήσει: μην του στερείς το ρόλο του αλλά άφησέ τον να έχει τον έλεγχο του φλερτ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι φιλική, ναζιάρα και γυναίκα.

Κράτα και μια απόσταση: όταν αρχίσεις να νιώθεις άνετα μαζί του, μην αποκαλύψεις τα πάντα για σένα. Άφησε και ένα μυστήριο, δεν χρειάζεται δηλαδή να ξέρει πόσα σερβιετάκια αλλάζεις στις δύσκολες μέρες.

Δείξτου ότι έχεις εναλλακτικές: δεν χρειάζεται με το που είστε μαζί να γίνεις εκατό κιλά και να μην περιποιείσαι τον εαυτό σου. Πρέπει διαρκώς να πιστεύει πως μπορεί να σε χάσει και πως υπάρχουν κι άλλοι που ενδιαφέρονται για σένα. Ταυτόχρονα, πρέπει να δείχνεις πως είσαι ανεξάρτητη. Δεν γίνεται να οργανώνεις το πρόγραμμά σου μόνο με βάσει το δικό του και να βγαίνεις με τις κολλητές μόνο όταν εκείνος δεν μπορεί ή πηγαίνει ταξίδι.

Μην τον ξεπεραδιασεις: Είπαμε ότι θέλεις να έχεις τις ανέσεις σου αλλά δεν χρειάζεται να τον κάνεις φτωχό με τις παράλογες απαιτήσεις σου. Και να θυμάσαι πως εκείνος δεν θα σχολιάσει ποτέ αν έχεις ή δεν έχεις χρήματα αλλα σίγουρα θα κριτικάρει τον τρόπο που τα ξοδεύεις.

Δείξε ότι τον εκτιμάς: είπαμε να είσαι κακό κορίτσι, αλλά όταν σου φέρεται καλά και σαν κύριος πρέπει να του δείχνεις πόσο εκτιμάς αυτό που έχετε μαζί. Εκείνος χρειάζεται όσο οτιδήποτε άλλο να ξέρει ότι τον εκτιμάς και αναγνωρίζεις ό,τι κάνει για σένα.

Kαι το βασικότερο: πρέπει να ξέρεις πότε να φύγεις

Θέσε τα όριά σου (όχι μόνο χρονικά) και νιώσε πότε πρέπει να φύγεις από το πλευρό του.