Στοματικό σ*ξ: "Μυστικά" που θα σε κάνουν περιζήτητη!

Tips για να τον απογειώσεις!

Στοματικό σ*ξ:

Από τα βασικότερα στοιχεία του σεξ είναι και το στοματικό σεξ, που δεν μπορεί να λείπει από κανένα… κρεβάτι.

Αν και σίγουρα ξέρεις να το κάνεις καλά, διάβασε παρακάτω μερικά βασικά στοιχεία γύρω από το στοματικό σεξ, που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις ακόμα καλύτερα, κάνοντάς σε περιζήτητη στο συγκεκριμένο… άθλημα. Διαβάστε παρακάτω...

Τι είναι;
Ξεκινώντας από τα βασικά, καλό θα είναι να γνωρίζεις τι ακριβώς είναι το στοματικό σεξ. Στην περίπτωση αυτή, παίρνεις το πέος στο στόμα σου, οπότε εφόσον αυτό εισέρχεται στην στοματική σου κοιλότητα ξεπερνώντας το ύψος των χειλιών σου, τότε κάνεις στοματικό σεξ.

Δείτε ακόμη: 5 σημάδια ότι "χωρίσατε"... αλλά δεν χωρίσατε

Εάν πάλι έχεις ακούσει για το λεγόμενο «βαθύ λαρύγγι» (αγγλιστί deep throat) και θες να το εφαρμόσεις, τότε το πέος θα πρέπει να φτάσει κοντά στην λαρυγγοοισοφαγική σου κοιλότητα.

«Επαγγελματικά» μυστικά
Πώς όμως θα κάνεις το στοματικό σεξ από μια απλή σεξουαλική πράξη στην πεμπτουσία της ηδονής, που μπορείς να προσφέρεις στον καλό σου;

Όπως σε όλα τα… αθλήματα έτσι και στο συγκεκριμένο, το παν είναι η εξάσκηση/προπόνηση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει σε κάθε ευκαιρία να έχεις το στόμα σου απασχολημένο και δεν μιλάμε φυσικά με τσιγάρο ή τσίχλα. Καλές εναλλακτικές είναι οι εξής: Δάχτυλα, δονητές, αλλά και μπανάνες.

Με την εξάσκηση αυτή, θα εκπαιδεύσεις τον οισοφάγο σου να μην έχει την τάση για εμετό, εφόσον «ενοχληθεί» από το πέος. Με τον τρόπο αυτό θα προσφέρεις πολύ καλό στοματικό σεξ στον καλό σου, κάνοντας τον να το θέλει συνέχεια.

Επίσης, παρά τα όσα λέγονται μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου, όχι κατευθείαν επάνω στο πέος, αλλά στους όρχεις. Χαϊδεύοντάς τους όπως και όσο πρέπει, είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις τον σύντροφό σου στην κορύφωση.

Δείτε ακόμα: Εγγυημένα αποτελέσματα! Αν του στείλεις αυτό(!) το μήνυμα... τον έριξες σίγουρα!

Να καταπιείς ή όχι;
Το «αιώνιο δίλημμα» μεταξύ των γυναικών που δεν διστάζουν να κάνουν στοματικό σεξ είναι αν θα πρέπει να καταπιούν το σπέρμα του καλού τους ή όχι. Η απάντηση είναι απλή: Κάνε ό, τι θέλεις. Κανείς δεν μπορεί να σε εξαναγκάσει να καταπιείς το σπέρμα του συντρόφου σου, αλλά αν θέλεις να το κάνεις μην έχεις τύχεις ή αμφιβολίες για αυτό. Απλά, καλό θα είναι να του ζητήσεις από πριν, την… κρίσιμη στιγμή να σε ενημερώσει για να είσαι κι εσύ κατάλληλα προετοιμασμένη και για τα δύο ενδεχόμενα.

Ποια στάση είναι καλύτερη;
Μπορεί να λέγεται ότι η γονατιστή γυναίκα μπροστά στο πέος του άνδρα είναι άκρως ερεθιστικό σαν εικόνα, όμως δεν είναι καθόλου πρακτικό εφόσον θέλεις να κάνεις βαθύ στοματικό σεξ. Κι αυτό λόγω της γωνίας που δημιουργείται μεταξύ του λαιμού και του πέους, που δεν είναι καθόλου βολική.

Μια πολύ καλή στάση για βαθύ στοματικό σεξ είναι το να καθίσεις στην άκρη του κρεβατιού με τον σύντροφό σου όρθιο μπροστά σου. Ο ανυψωμένος λαιμός και η ευρύτερη στοματική κοιλότητα θα κάνουν το πέος να εισέλθει με ευκολία στο στόμα σου φτάνοντας στα βάθη του λαιμού σου χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Extra tip: Μια πολύ καλή πρόταση είναι το να ξαπλώσεις ανάσκελα στο κρεβάτι ή σε κάποιο άλλο επίπεδο έπιπλο του σπιτιού, με το κεφάλι σου να εξέχει ελαφρά από την άκρη, περίπου σαν να κρέμεται. Εκεί η διείσδυση του πέους στο στόμα σου είναι η ιδεατή, με αποτέλεσμα το στοματικό σεξ που προσφέρεις να είναι πραγματικά ανεπανάληπτο.

Πηγή: Boro.gr