Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Τρόποι για να τον κάνεις «τούρμπο» στο κρεβάτι!

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Τρόποι για να τον κάνεις «τούρμπο» στο κρεβάτι!

Οι επιστήμονες σού δείχνουν τον δρόμο για να νιώσεις μεγαλύτερη απόλαυση στο κρεβάτι.

1 Αν έχεις μακροχρόνια σχέση μη θεωρήσεις ότι κάποια στιγμή θα βαρεθείς το σεξ. Ανανέωσε τη σεξουαλική ζωή με τον σύντροφό σου όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, βρίσκοντας πάντα χρόνο για να κάνεις ποιοτικό σεξ και συνολικά προσπάθησε να μη χάσεις τον ερωτισμό απέναντί του. Διαβάστε παρακάτω....

JUICY DETAIL: Ζήτησε από τον σύντροφό σου ενώ κάνετε σεξ να σου πει ποιο μέρος του σώματός σου τον διεγείρει περισσότερο. Τις περισσότερες φορές είναι κάτι που δεν περιμένεις.

2 Η απόκλιση μεταξύ του αριθμού των οργασμών ενός άντρα και μιας γυναίκας είναι αρκετά μεγάλη. Τα sex toys έρχονται για να καλύψουν αυτό το κενό και υπάρχουν αρκετές γυναίκες που κρύβονται πίσω από τον σχεδιασμό τους, επειδή ακριβώς καταλαβαίνουν τι χρειάζεται για να φτάσεις σε μια δυνατή κορύφωση.

JUICY DETAIL: Μη φοβηθείς να αποδεχτείς τις ανάγκες σου και να εξερευνήσεις τρόπους για να τις ικανοποιήσεις. Η ελευθερία που θα νιώσεις θα σε ανταμείψει με μεγάλες δόσεις ερωτικής ικανοποίησης.

Δείτε ακόμη: 2+1 λάθη που κάθε άντρας σιχαίνεται! Δες τι πρέπει να αποφύγεις!

3 Βγάλε τα ρούχα σου και κάνε γυμναστική μπροστά σε έναν καθρέφτη. Δες πώς αντιδρούν οι μυς σου στην κίνηση και αγάπησε λίγο παραπάνω το σώμα σου. Κάνε θετικές σκέψεις και ανακάλυψε την ομορφιά που κρύβεις αντί να κατηγορείς τον εαυτό σου για τις ατέλειές σου.

JUICY DETAIL: Όταν νιώθεις όμορφη και ξεχωριστή, αντικατοπτρίζεται στα μάτια και στη διάθεσή σου και το καταλαβαίνουν και οι γύρω σου. Μόνο εσύ μπορείς να βγάλεις αυτό το συναίσθημα στους άλλους.