"Ο φίλος μου θέλει να κάνουμε σ*ξ σε εξωτερικό χώρο, αλλά εγώ φοβάμαι! Τι να κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Ο φίλος μου, με τον οποίο είμαστε μαζί εδώ και 8 μήνες, έχει μια εμμονή και θέλει να κάνουμε διαρκώς σεξ σε εξωτερικούς χώρους. Εγώ από την άλλη φοβάμαι μήπως κάποιος μας δει και διστάζω, με αποτέλεσμα να τον χαλάει αυτό. Πώς να το διαχειριστώ; Μελίνα

Την ερώτηση αυτή θα απαντήσει ο Ανδρολόγος του Youweekly.gr κ.Κωνσταντίνος Ρόκκας. Διαβάστε παρακάτω...

Αγαπητή Μελίνα, τα ζευγάρια χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να διανθίσουν με ποικιλία τη σεξουαλική επαφή και να διατηρήσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον στην ερωτική τους ζωή. Ένας από τους τρόπους αυτούς είναι και η σεξουαλική επαφή σε ανοιχτούς, εξωτερικούς χώρους, γιατί αυτό δημιουργεί μία αίσθηση κινδύνου, κάτι που για πολλούς μπορεί να είναι αρκετά ερεθιστικό.

Δείτε ακόμη: Τηλεφωνικό σ*ξ: 4 tips για να έρθεις σε οργασμό σε χρόνο ρεκόρ!

Όπως έχουμε πει και άλλες φορές, μεταξύ ενηλίκων που συναινούν δεν υπάρχει κάτι που απαγορεύεται στο σεξ, με την προϋπόθεση ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο η σωματική υγεία. Βέβαια στην περίπτωση σεξουαλικής συνεύρεσης σε δημόσιο χώρο υπάρχει και ο κίνδυνος προσβολής της δημοσίας αιδούς.

Δείτε ακόμη: Χώρισες και μαζεύεις τα κομμάτια σου; Τα 4 απαραίτητα βήματα πριν την επόμενη σχέση!

Εφόσον λοιπόν λάβετε τις κατάλληλες προφυλάξεις και συμφωνείτε και οι δύο, τότε προφανώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν πάλι εσύ διαφωνείς για οποιονδήποτε λόγο, τότε δεν έχεις παρά να το αρνηθείς.