Αποφεύγεις κάθε καλοκαίρι την ερωτική επαφή γιατί ζεσταίνεσαι; Υπάρχει λύση και στην έχουμε εμείς!

Διάβασε για να μην μένεις εκτός δράσης!

Αποφεύγεις κάθε καλοκαίρι την ερωτική επαφή γιατί ζεσταίνεσαι; Υπάρχει λύση και στην έχουμε εμείς!

Καλοκαιράκι και η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα!

Το κρύο μπορεί να μας αποτρέψει και να διώξει από το μυαλό μας κάθε σκέψη για σεξουαλικές περιπτύξεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ποια είναι η συνήθεια σε μια σχέση που μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό;

Υπάρχουν όμως ορισμένες στάσεις που αξίζουν τον κόπο να ανοίξετε το air condition και να ανεβάσετε θερμοκρασία!

Η ειδικός προτείνει τις πέντε παρακάτω στάσεις για να απολαύσετε το σεξ ακόμα και το καλοκαίρι!

Παραλλαγή doggy style: Στην παραδοσιακή εκδοχή της γνωστής στάσης η δερματική επαφή είναι ελάχιστη. Μια παραλλαγή, ωστόσο, θα αυξήσει την επαφή και τις τριβές ώστε να παραχθεί περισσότερη θερμότητα. Ο κορμός της γυναίκας πρέπει να βρίσκεται χαμηλά και να ακουμπά στο κρεβάτι, ενώ ο κορμός του άντρα πρέπει να ακουμπά στην πλάτη της γυναίκας.

Spooning: Άλλη μία πολύ δημοφιλής –και ξεκούραστη– στάση που επιτρέπει στο σώμα του άντρα να βρίσκεται σε απόλυτη επαφή με αυτό της γυναίκας. Τόσο η δερματική επαφή όσο και η αυξημένη τριβή θα εξασφαλίσουν ότι η θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρα δεν θα πέσει ούτε βαθμό κάτω από το ιδανικό!

Δείτε ακόμη: "Ο σύντροφός μου δεν παίρνει πρωτοβουλίες και αυτό με κουράζει! Τι να κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Στάση του λωτού: Χρειάζεται ένας βαθμός ευλυγισίας για να πετύχετε αυτή τη στάση. Ο άντρας είναι καθιστός οκλαδόν και η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, με τα πόδια, τα χέρια και ολόκληρο το σώμα της να τον αγκαλιάζουν και να καθοδηγούν τις κινήσεις.

Γυναίκα (που ζεσταίνεται) από πάνω: Η στάση «cowgirl» κανονικά αφήνει το γυναικείο σώμα εκτεθειμένο, όχι όμως αν τα δύο σώματα βρίσκονται σε απόλυτη επαφή, με το στήθος της γυναίκας να ακουμπά στο στέρνο του άντρα, το κεφάλι της να ξεκουράζεται στον ώμο του και τα πόδια των δύο να είναι πλεγμένα μεταξύ τους.

Στο ντους: Τελευταία εναλλακτική είναι το σεξ στο ντους, όπου θα αφήσετε το ζεστό νερό να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς!