Αληθινή εξομολόγηση: «Με απάτησε! Τον εκβιάζω για να μη με χωρίσει!»

Μια ιστορία που διχάζει!

Αληθινή εξομολόγηση: «Με απάτησε! Τον εκβιάζω για να μη με χωρίσει!»

Όταν ανακάλυψα ότι με απατάει έκανα τα πάντα για να μη με χωρίσει! Δεν ήθελα να τον χάσω γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν!

Με τον Βασίλη είμαστε μαζί δυο χρόνια, συγκατοικούμε και έχουμε σκοπό να παντρευτούμε. Πριν από κάποιο διάστημα όμως ανακάλυψα ότι ο Βασίλης είχε παράλληλη σχέση με μια άλλη γυναίκα! Διαβάστε παρακάτω...

Τις υποψίες τις είχα για πολύ καιρό πριν σιγουρευτώ για την απιστία του. Περίεργα τηλεφωνήματα μέσα στη νύχτα δήθεν από φίλους του,συχνές εξόδους με την παρέα του και άλλα πολλά με είχαν βάλει σε σκέψεις.

Όμως μια μέρα σιγουρεύτηκα! Βρήκα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ερωτικές συνομιλίες και φωτογραφίες με μια άλλη γυναίκα!

Δείτε ακόμη: Σημάδια ότι βρίσκεσαι σε (πολύ) λάθος σχέση

Τα έχασα δεν ήξερα τι να κάνω.

Δεν ήθελα να τον χάσω! Ο Βασίλης είναι τα πάντα για εμένα! Δεν μπορώ ούτε καν στη ιδέα ότι θα μου τον έπαιρνε κάποια άλλη.

Για κάποιες μέρες το κράτησα όλο μέσα μου. Δεν του το συζήτησα και δεν ξέσπασα, φερόμουν φυσιολογικά μέχρι να σκεφτώ τι ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω για να μην τον χάσω!

Τότε μου ήρθε η καλύτερη ιδέα! Μα φυσικά ήταν ολοφάνερο αυτό που έπρεπε να κάνω! Ο Βασίλης μου έχει μια μικρή επιχείρηση η οποία τα τελευταία χρόνια λόγο κρίσης δεν πήγαινε καλά!

Ο πατέρας μου προσφέρθηκε να βάλε κάποια λεφτά στη επιχείρηση του Βασίλη για να την σώσει και έτσι κατάφερε να έχει στην κατοχή του ένα μεγάλο ποσοστό.

Δείτε ακόμη: Τον θέλεις; Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις για να τον έχεις!

Αν ο πατέρας μου διέλυε τη συνεργασία τους λόγο της απιστίας του Βασίλη, εκείνος θα έμενε στον δρόμο.Ήταν το τέλειο σχέδιο για να τον εκβιάσω και να τον κάνω να μείνει κοντά μου για πάντα!

Την επόμενη μέρα τον έπιασα και του είπα ότι τα ξέρω όλα για την κρυφή του σχέση! Του είπα επίσης πως αν τολμήσει και με χωρίσει θα τον αφήσω στο δρόμο άφραγκο.

Όλα ήταν στο χέρι μου πια. Ο Βασίλης αναγκάστηκε να την χωρίσει και να αφοσιωθεί πάλι σε εμένα. Ξέρω ότι δεν του ήταν εύκολο καθώς μου εξομολογήθηκε πως έχει αισθήματα για εκείνη και πως η δική μας σχέση είχε τελειώσει από καιρό.

Βλακείες! Θα του περάσει όλοι οι άντρες περνάνε μια τέτοια φάση! Ξέρω πολύ καλά πως μόνο εμένα αγαπάει!