Τα μυστικά του στοματικού! Πως να το κάνεις....σε δημόσιο χώρο!

Χωρίς να σε πάρει κανείς χαμπάρι!

Τα μυστικά του στοματικού! Πως να το κάνεις....σε δημόσιο χώρο!

Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να είσαι με τον καλό σου κάπου εκεί έξω και να σου έρθει η όρεξη να του προσφέρεις… απόλαυση με το στόμα σου.

Εάν «κολλάς» επειδή μπορεί να υπάρχει κόσμος γύρω σας, εφόσον είστε σε δημόσιο χώρο, διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να κάνεις στοματικό σεξ χωρίς να σε καταλάβει κανείς, ανάλογα με το μέρος όπου βρίσκεστε…Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Τι θέλουν οι γυναίκες από έναν άντρα; Αυτή είναι η απάντηση!

1. Πάρκο

Ο ιδανικός χώρος για να κάνεις στοματικό σεξ στον καλό σου, ακόμα κι αν γύρω σας υπάρχει αρκετός κόσμος. Η λύση είναι απλή: Σε κάθε πάρκο υπάρχει κάποιος μεγάλος θάμνος ή δέντρο, όπου μπορείτε να «κρυφτείτε» για να χαρίσεις στον συντροφό σου στιγμές ανεπανάληπτης σεξουαλικης ηδονής. Απλά, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να τελειώσει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, όσο το δυνατό γρηγορότερα.

2. Εθνική Οδός

Απλό, εύκολο και συνηθισμένο. Δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη, καθώς το μόνο που απαιτείται είναι ένα αυτοκίνητο (και εάν είναι καμπριολέ να κλείσετε την οροφή). Παρκάρετε σε κάποιον από τους πολλούς χώρους στάθμευσης που υπάρχουν και με την ησυχία σου μπορείς να επιδοθείς στο στοματικό σεξ.

3. Υπαίθριο πάρκινγκ

Τα υπόγεια πάρκινγκ δεν έχουν ιδιαίτερο βαθμό… δυσκολίας, οπότε η πρόκληση θα είναι να το κάνεις σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ κάπου κοντά στη φύση. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι κάποιος περίεργος που θα θέλει να δει από κοντά τι ακριβώς κάνετε και να σου χαλάσει τη διάθεση. Μια κουβέρτα ή μπλούζα στο παράθυρο του αυτοκινήτου κάνει δουλίτσα και εσένα να νιώθεις πιο ασφαλής.

Δείτε ακόμη: Αναζωπύρωσε τον έρωτα σου! Αυτά είναι στα μυστικά για να κάνετε ένα καλό...restart!

4. Λούνα παρκ

Ενδείκνυται για να κάνεις στοματικό σεξ στον καλό σου, μιας και έχει πολλά σημεία που μπορείς να απομονωθείς με λιγότερο φωτισμό. Ειδικά σε καποια «ρόδα», όπου για κάποιο διαστημα θα είστε πιο ήσυχοι είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνεις. Ευχής έργον μια διακοπη ρεύματος που θα σας κρατήσει για κάμποση ώρα στα ψηλά, εκτός κι αν πάσχεις από υψοφοβία.

5. Σινεμά

Στην περίπτωση αυτή θα κάνουμε μια εξαίρεση και θα μιλήσουμε για την χειρανακούφιση που μπορείς να προσφέρεις στον καλό σου, αντί για στοματικό. Τι χρειάζεται; Δύο θέσεις φυσικά, η μια δίπλα στην άλλη και ένα κουτί με ποπ κορν (το μεγάλο). Ο καλός σου πρέπει να ανοίξει μι τρύπα στον πάτο του κουτιού και να το ακουμπήσει επάνω στο πέος τους, το οποίο και βάζει στο άνοιγμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βουτήξεις το χέρι σου μέσα…

Πηγή: Boro.gr