Θέλετε να του μείνετε αξέχαστη; 4+1 ιδανικές στάσεις για να... ξεσκουριάσετε!

Πάρτε ιδέες!

Θέλετε να του μείνετε αξέχαστη; 4+1 ιδανικές στάσεις για να... ξεσκουριάσετε!

Εάν έχετε καιρό να βρεθείτε σε σχέση ή να έρθετε σε επαφή με κάποιο καινούργιο φλερτ είναι λογικό όταν ξαναέρθει η στιγμή αυτή να θέλετε λίγο χρόνο για να ξαναθυμηθείτε τις παλιές καλές μέρες.

Το Youweekly.gr είναι εδώ να σας βοηθήσει και σας παρουσιάζει τις 5 ιδανικές στάσεις για να αναθερμάνετε τις σεξουαλικές σας λειτουργίες! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: 5 λόγοι που δεν έρχεσαι σε οργασμό! Μήπως το προκαλείς κι εσύ... άθελά σου;

"Μάτια ερμητικά κλειστά"

Ξαπλώστε πίσω, βάλτε τους αστραγάλους σας γύρω από τους ώμους του και κλείστε τα μάτια για να αφεθείτε στη στιγμή. Ο σύντροφός σας γονατίζει, καθισμένος στο ένα πόδι, με το άλλο γύρω από τους γοφούς σας. Όπως σας αγγίζει, πείτε του να πιέζει το σώμα του πάνω σας για να νιώθετε μεγαλύτερη ένταση.

"Η ανεξάρτητη"

Τι καλύτερος τρόπος να ξαναθυμηθείς τα παλιά από το να το κάνεις μόνη σου; Άσε τον σύντροφό σου να κάνει τη δουλειά του και πιάσε κι εσύ τη δική σου, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον εαυτό σου!

Δείτε ακόμη: Γυναικείος οργασμός: Η τεχνική που πρέπει να ακολουθούν οι άντρες για να... πετύχει!

"Το ιπτάμενο V"

Το στοματικό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ξαναθυμηθείτε τις παλιές καλές εποχές. Ξαπλώστε στο κρεβάτι και αφήστε τα πόδια σας να κρέμονται εκτός του κρεβατιού (τα οποία έτσι σχηματίζουν "το ιπτάμενο V"). Και από εκεί και πέρα αφήνετε τον σύντροφό σας να γονατίσει και να κάνει την υπόλοιπη δουλειά ενώ εσείς απολαμβάνετε.

Δείτε ακόμη: Οι ειδικοί μίλησαν! Αυτή είναι η στάση που κάνει ΟΛΕΣ τις γυναίκες να έρχονται σε οργασμό!

"Η μαύρη χήρα"

Μια απροσδόκητη στάση που δίνει την προσοχή σας ακριβώς σε αυτό που συμβαίνει. Ανεβείτε γρήγορα γρήγορα στην καρέκλα, με τα πόδια και τα χέρια στα μπράτσα της καρέκλας. Αν μπορέσετε να κρατηθείτε ψηλά 9και μπορείτε φυσικά γιατί είστε η "μαύρη χήρα", θα είστε έτοιμη να νιώσετε την υπέρτατη απόλαυση.

"Το ανάποδο κουτάλι"

Ξαπλώστε με την πλάτη πάνω του, ενώ είναι ξαπλωμένος και αφήστε τον να διεισδύσει ενώ χαλαρώνετε και συγκεντρώνεστε στην απόλαυσή σας.