Οι 10 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για την απόλυτη απόλαυση στην... πίσω πόρτα!

Φτάσε στον 7ο ουρανό!

Οι 10 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για την απόλυτη απόλαυση στην... πίσω πόρτα!

Ο Πρωκτικός Ερωτισμός περιβάλλεται από ένα ισχυρό ταμπού. Ωστόσο, τα εκατομμύρια των – ετερόφυλων, ομοφυλόφιλων και αμφισεξουαλικών – , ανδρών και γυναικών πειραματίζονται με το πρωκτικό σεξ.

Ο πρωκτός, είναι προικισμένος από χιλιάδες νευρικές απολήξεις και διασυνδεδεμένος με τους κύριους πυελικούς μυς, είναι ο πλησιέστερος ερωτογενείς γείτονας των γεννητικών οργάνων και συσπάται ρυθμικά κατά τη διάρκεια του οργασμού. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιατί απατούν οι γυναίκες; Η εξομολόγηση δυο γυναικών μας δίνει την απάντηση!

Ο Kinsey, πριν Τριάντα-πέντε χρόνια, ανάφερε ότι για περίπου το ήμισυ του πληθυσμού η πρωκτική περιοχή είχε ερωτική σημασία. Σε μια έρευνα του Playboy σε 100.000 αναγνώστες, το 47 τοις εκατό των ανδρών και το 61 τοις εκατό των γυναικών παραδέχτηκε να έχουν δοκιμάσει πρωκτική επαφή. Ωστόσο, το πρωκτικό ταμπού αποτρέπει τους περισσότερους ανθρώπους από το να σκέφτονται, να μιλάνε και να μαθαίνουν για τη σεξουαλική χρήση του πρωκτού. Ακολουθούν παρακάτω τα δέκα πράγματα που οι περισσότεροι άνδρες και οι γυναίκες εξακολουθούν να μην γνωρίζουν για πρωκτικό σεξ.

Δείτε ακόμη: Αυτοί είναι οι έξι τύποι... κέρατου σε μια σχέση!

1. Πρωκτική διείσδυση είναι η λιγότερο εφαρμόσιμη μορφή του πρωκτικού σεξ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσετε τον πρωκτό ερωτικά. Οι πιο κοινές τεχνικές περιλαμβάνουν επαφή με το πρωκτικό άνοιγμα, εν ώρα αυνανισμού ή ερέθισμα του πρωκτού ενός εταίρου κατά τη συνουσία ή κατά το στοματικό έρωτα.
Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν την αίσθηση ενός δακτύλου – δικού τους ή του εραστή τους – εισχωρώντας το στο πρωκτικό τους άνοιγμα και περιστρέφοντας το απαλά. Άλλοι μπορεί να προτιμούν την εισαγωγή ενός δονητή πέρα από το πρωκτικό άνοιγμα μέσα από το πρωκτικό κανάλι μέχρι το μεγαλύτερο ορθό. Πολλοί άνδρες, συμπεριλαμβανομένων των ετεροφυλόφιλων, προτιμούν αυτή τη μορφή της διείσδυσης. Το στοματικό-πρωκτικό σεξ είναι ευρέως γνωστό ως rimming. Η ίδια η ιδέα αηδιάζει κάποιους ανθρώπους. Άλλοι απολαμβάνουν την εκτέλεση αυτής της ερωτικής πράξης και άλλοι να επιτρέπουν να τους μεταχειρίζονται με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο.

2. Η Πρωκτική διέγερσης, συμπεριλαμβανομένης της διείσδυσης, δεν είναι επώδυνη, αν γίνει σωστά.

Η πεποίθηση ότι η πρωκτική διέγερση, ειδικά η συνουσία, πρέπει να είναι επώδυνη, είναι ένας επίμονος και επικίνδυνος μύθος. Ακριβώς όπως ο πόνος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος υποδεικνύει ότι κάτι είναι λάθος, έτσι το ίδιο ισχύει και για την περιοχή του πρωκτού. Με την υψηλή συγκέντρωση νευρικών απολήξεων, ο πρωκτός προκαλεί εξαιρετικά μεγάλη αγωνία όταν είναι υπό κακομεταχείριση. Ωστόσο, μπορεί να είναι μια πηγή μεγάλης απόλαυσης. Όταν ένα δάχτυλο, ένα αντικείμενο ή το πέος εισάγεται από τον πρωκτό, οι πρωκτικοί μυς προκαλούν σπασμούς, σαν να αγωνίζονται για να αποκρούσουν μια παράνομη διείσδυση. Ο πόνος είναι το αποτέλεσμα, όταν οι εταίροι δεν περιμένουν αυτούς τους μυς να χαλαρώσουν.

Ο πόνος υποχωρεί, με επαρκή πίεση που τελικά θα χαλαρώσει τους μυς, ο εκτός αν έχει γίνει κάποια ζημιά. Όμως, κάθε «απόλαυση» που προέρχεται από αυτού του είδους της δραστηριότητας προέρχεται κυρίως από την απουσία της ταλαιπωρίας. Η μέγιστη πρωκτική απόλαυση απαιτεί την απουσία του πόνου ή φυσικού τραύματος από προηγούμενη πρωκτική εμπειρία. Αυτοπροστασία από την πλευρά του παθητικού εταίρου συνεπάγεται ότι είναι έτοιμος να πει «όχι» έως ότου αυτός ή αυτή είναι έτοιμη να προχωρήσει. Η ετοιμότητα είναι ένας συνδυασμός φυσικής χαλάρωσης, συνήθως υποβοηθούμενη από άφθονη χαλαρή πρωκτική επαφή, και επιθυμία. Σε κάποιες περιπτώσεις οι πρωκτικό οι μύες χαλαρώνουν, αλλά η παθητική εταίρος δεν έχει ακόμη τη διάθεση. Η διέγερση θα πρέπει να γίνεται σε βαθμό και διάρκεια μόνο κατ ‘αναλογία προς το βαθμό δεκτικότητας του εταίρου μας.

Δείτε ακόμη: Το μυστικό για να μην εξελιχθεί η διαφωνία σας σε καβγά!

3. Πρωκτικό σεξ, μπορείτε να το απολαύσετε ακόμη και αν, ήταν πάντα άβολο στο παρελθόν.

Επαρκής επιθυμία από μόνη της δεν εγγυάται κατ ‘ανάγκην ευχάριστο πρωκτικό σεξ. Ούτε είναι μια δυσάρεστη προηγούμενη εμπειρία πάντα ο λόγος για την έλλειψη ενδιαφέροντος ή την επιθυμία για πρωκτικό σεξ. Χρόνια πρωκτική ένταση είναι η πιο κοινή αιτία της πρωκτικής δυσφορίας κατά τη διάρκεια του σεξ. Αιμορροΐδες και δυσκοιλιότητα είναι συνήθως ένα σημάδι αυτής της κατάστασης. Η ένταση μπορεί να ελαττωθεί με το να αγγίζουμε τον πρωκτό μας και να γίνουμε πιο εξοικειωμένοι με αυτό. Ο ιδανικός χρόνος για να εξερευνήσετε το πρωκτικό σας άνοιγμα είναι κάνοντας ένα ντους ή ένα μπάνιο. Αναπνέοντας βαθιά επηρεάζει επίσης τους πρωκτικούς μυς. Σφίγγοντας και χαλαρώνοντας τον πρωκτικό μυ είναι ένας άλλος τρόπος εκμάθησης για να χαλαρώσετε. Όποιος απολαμβάνει τον αυνανισμό, μπορεί να πειραματιστεί με κάποια μορφή της πρωκτικής διέγερσης, αλλά αυτός ή αυτή πρέπει να σταματήσει εάν υπάρχει πόνος η δυσφορια. Για πολλούς ανθρώπους η κρίσιμη καμπή στο πρωκτικό σεξ είναι όταν επιτρέπουν στον η την σύντροφο τους να κάνει μασάζ στον πρωκτό με την προϋπόθεση ότι η επαφή δεν θα προχωρήσει σε διείσδυση. Στη συνέχεια, ο δέκτης των πρωκτικών χαδιών μπορεί να επικεντρωθεί μόνο στην ευχαρίστηση που αυτή η ερωτογενείς ζώνη είναι σε θέση να παράγει.

4. Οι δύο δακτύλιοι μυς που περιβάλλουν το πρωκτικό άνοιγμα ονομάζονται σφιγκτήρες. Ο κάθε ένας έχει αυτόνομη λειτουργία.

Εάν βάλετε ένα δάχτυλο περίπου 1.5 εκατοστά στον πρωκτό σας και πιέσετε το δάκτυλό σας στην μια πλευρά, μπορείτε να αισθανθείτε σαφώς τους δύο σφιγκτήρες μύες. Υπάρχει λιγότερο από το ένα εκατοστό μεταξύ τους. Ο εξωτερικός σφιγκτήρας ελέγχεται από το κεντρικό νευρικό σύστημα – όπως ακριβώς και οι μυς του χεριού, για παράδειγμα. Μπορείτε εύκολα να σφίξετε και να χαλαρώσετε το σφιγκτήρα όποτε θέλετε. Ο εσωτερικός σφιγκτήρας είναι εντελώς διαφορετικός. Αυτός ο μυς ελέγχεται από το ακούσιο ή περιφερειακό τμήμα του νευρικού συστήματος, το οποίο ρυθμίζει λειτουργίες όπως καρδιακούς παλμούς και την αντίδραση στο στρες. Ο εσωτερικός σφιγκτήρας αντικατοπτρίζει και ανταποκρίνεται στο φόβο και το άγχος κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ. Θα προκαλέσει τον πρωκτό να σφίξει αυτόματα ακόμα και αν ο παθητικός εταίρος προσπαθεί να χαλαρώσει. Έτσι, προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια και την άνεση εδώ είναι απαραίτητα. Ακόμα και αν ένα άτομο αισθάνεται άνετα κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ, αυτός ή αυτή μπορεί να χρειάζεται ακόμη να μάθουν εθελοντικό έλεγχο του εσωτερικού σφιγκτήρα προκειμένου να τον χαλαρώνουν κατά βούληση. Κάτι τέτοιο απαιτεί την εισαγωγή τακτικά ενός δάχτυλου, ίσως στο ντους κάθε μέρα, και το άγγιγμα του εσωτερικού σφιγκτήρα. Οι μύες συσφίγγουν αυθόρμητα και σε αναλογία με τη συμπεριφορά. Σε αυτήν την περίπτωση, απλά δίνοντας παραπάνω προσοχή είναι πιο σημαντικό από το να προσπαθείτε να χαλαρώσετε. Ο καθένας μπορεί σταδιακά να μάθει να ελέγχει τον εσωτερικό του σφιγκτήρα κατά βούληση.

5. Η Πρωκτική διέγερση προσφέρει πολλά είδη απόλαυσης

Η υψηλότερη συγκέντρωση των νευρικών απολήξεων είναι γύρω από το πρωκτικό άνοιγμα. Ένα δάκτυλο μπορεί να εστιασθεί σ ‘αυτά αποτελεσματικά. Όταν ένα αντικείμενο ή το πέος εισέρχεται πιο μέσα από το πρωκτικό άνοιγμα, πρόκειται για άλλες απολαύσεις. Το εξωτερικό τμήμα του ορθού, όπως του κόλπου, έχει πολλές νευρικές απολήξεις. Το εσωτερικό μέρος ανταποκρίνεται κυρίως στην πίεση. Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν τα συναισθήματα της πίεσης και της πληρότητας μόλις καταλάβουν ότι αυτές τις αισθήσεις δεν προμηνύουν μια επικείμενη μετακίνηση του εντέρου. Η πίεση του Ορθού είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους λάτρεις του “fisting,” μια μορφή πρωκτικού σεξ κατά την οποία πολλά δάκτυλα ή ακόμα και ολόκληρο το χέρι και ο βραχίονας εισάγεται στον πρωκτό και μερικές φορές στο κάτω μέρος του παχέως εντέρου. Στους άνδρες, ο προστάτης – ο οποίος είναι ακριβώς δίπλα από τα πρωκτικά τοιχώματα, μερικά εκατοστά, προς τα εμπρός του σώματος – μπορεί να είναι μια πηγή ευχαρίστησης όταν ένα δάχτυλο, ένα αντικείμενο ή ένα πέος του κάνει μασάζ. Επίσης, το κατώτερο άκρο του πέους, ή «λάμπα», είναι κοντά στο πρωκτικό άνοιγμα. Μπορεί να τονωθεί έμμεσα με τους περισσότερους τύπους πρωκτικού σεξ.
Πρωκτική απόλαυση φυσικά μπορεί να είναι και ψυχολογική. Το πρωκτικό ταμπού μπορεί να προσθέτει στο ερεθισμό με την έννοια του απαγορευμένου. Το πιο συχνό αντί-πρωκτικό μήνυμα (είναι βρώμικο!), μερικές φορές επιστρέφει ως πηγή πρόστυχου, διεγερτικού ενθουσιασμού. Οι λάτρεις του Rimming μπορούν να απολαύσουν την αίσθηση ότι αυτά όλα είναι αηδιαστικά – και απολαυστικός – διεστραμμένα. Άλλα άτομα πιστεύουν ότι το σεξ από τον πρωκτό, όπως ένα μυστικό, έχει μια ιδιαίτερη θέση και σημασία. Μοιράζοντας το με έναν εταίρο είναι μια πράξη ειλικρίνειας και ευεργεσίας.

Δείτε ακόμη: Πως να χωρίσεις τον σύντροφο σου με 5 απλά βήματα!

6. Η Πρωκτική διέγερση μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό

Μια μειοψηφία των ανδρών και των γυναικών μπορεί να ανταποκριθεί οργασμικά στο πρωκτικό σεξ χωρίς άμεση διέγερση των γεννητικών οργάνων. Οι γυναίκες ίσως να το πράξουν μέσω των πυελομυϊκών συσπάσεων – και μια μικρή μειονότητα, απλά και μόνο ο μεγάλος ενθουσιασμός της ύπαρξης πρωκτικής διείσδυσης, προκαλεί σε αυτές οργασμό. Όταν οι άνδρες δεχτούν μια εμπειρία οργασμού από την πρωκτική διέγερση, έχουν την τάση να επικεντρώνονται στον προστάτη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επίσης ανταποκρίνονται στην έμμεση διέγερση του πέους.
Οργασμούς από την πρωκτική διέγερση είναι πιο πιθανό να συμβεί όταν οι συμμετέχοντες απορροφηθούν από τις αισθήσεις και τις φαντασιώσεις τους. Ένας σχεδόν σίγουρος τρόπος για να αποφευχθεί ένας τέτοιος οργασμός, πρέπει κάποιος να είναι αποφασισμένος να έχει ένα τέτοιο οργασμό. Αναζητώντας ένα πρωκτικό οργασμό, θα δημιουργήσει νέες πιέσεις που θα διαταράξουν την ευχαρίστηση. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι περισσότεροι άνθρωποι απαιτούν την άμεση διέγερση των γεννητικών οργάνων, προκειμένου να επέλθει η κορύφωση. Από την άλλη πλευρά, μερικοί άνθρωποι έχουν οργασμούς μόνο με την πρωκτική διέγερση.

7. Η διατροφή συμβάλλει στην απόλαυση του πρωκτικού σεξ

Τακτικές κινήσεις του εντέρου είναι η κύρια λειτουργία του πρωκτού και του ορθού. Πρέπει να υπάρχουν ικανοποιητικές ποσότητες ινών στη διατροφή ενός ατόμου για να κάνει τα περιττώματα του ή της μαλακά, ογκώδη και καλά σχηματισμένα. Αυτό επιτρέπει τη μετακίνηση εντέρων χωρίς βία ή προσπάθεια. Καταναγκαστικές εκκενώσεις μπορούν να ερεθίσουν τους πρωκτικούς ιστούς, προκαλώντας δυσφορία και προσθέτοντας μυϊκή ένταση. Νωπά φρούτα, λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως ή επεξεργασμένα πίτουρα είναι σημαντικές πηγές φυτικών ινών.

8. Διαφορετικοί κανόνες υγιεινής ισχύουν για τον κόλπο και διαφορετικοί για το ορθό έντερο

Δεδομένου ότι η συνουσία μπορεί να είναι κολπική ή πρωκτική, πολλοί άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι οι ίδιοι κανόνες ισχύουν για τη διείσδυση του κόλπου και τη διείσδυση του ορθού. Παρά το γεγονός ότι και τα δύο είναι επενδυμένα με μαλακό ιστό και είναι ικανά να διογκώνονται, είναι ριζικά διαφορετικά. Το ορθό έντερο δεν είναι ευθύγραμμο. Μετά το σύντομο πρωκτικό κανάλι που συνδέει το πρωκτικό άνοιγμα με το ορθόν, το ορθό κλίνει προς το μπροστινό μέρος του σώματος. Λίγα εκατοστά μέσα, αυτό καμπυλώνει προς τα πίσω – μερικές φορές μέχρι και 90 μοίρες. Στη συνέχεια, μετά από μερικά εκατοστά, γυρίζει προς το μπροστινό μέρος του σώματος, για μια ακόμη φορά. Ένα άτομο μπορεί να μάθει για το σχήμα του ορθού του εισάγοντας ήπια ένα μαλακό αντικείμενο, προσπαθώντας διαφορετικές γωνίες και θέσεις του σώματος και επικεντρώνοντας την προσοχή του στο πώς το αισθάνεται. Βεβαιωθείτε ότι το αντικείμενο έχει πλατιά βάση, έτσι ώστε αν σας φύγει η λαβή, δεν θα γλιστρήσει στον πρωκτό και δεν μπορείτε να το βγάλετε. Το ορθό έντερο δεν παράγει λιπαντικά, όπως το κόλπο, αλλά μόνο μια μικρή ποσότητα βλέννας. Ως εκ τούτου, η διείσδυση του ορθού απαιτεί πάντα ένα λιπαντικό. Χημικά πρόσθετα θα πρέπει να τα αποφεύγετε. Λιπαντικά με βάση το νερό είναι latex-συμβατά. Η κύρια λειτουργία του ορθού είναι να λειτουργήσει ως πέρασμα για τα περιττώματα. Αλλά τα περιττώματα συνήθως δεν αποθηκεύονται στο ορθό εκτός λίγο πριν από μια μετακίνηση των εντέρων. Ωστόσο, σε μικρές ποσότητες μπορεί να παραμείνουν στο ορθό, ιδίως αν δεν είναι τα περιττώματα καλοσχηματισμένα. Πρωκτικό ντους πριν από έρωτα θα βοηθήσει κάποιους ανθρώπους ειδικά αυτούς που ασχολούνται με την καθαριότητα να χαλαρώσουν. Για άλλους η ιδέα του βρόμικου εντείνει τη χαρά του απαγορευμένου. Γι ‘αυτούς, το πρωκτικό ντους είναι αντί-ερωτικό.

9. Η Πρωκτική επαφή δεν είναι απαραίτητα μια πράξη κυριαρχίας και υποταγής.

Οι εικόνες κυριαρχίας-υποταγής που συνδέονται με την πρωκτική επαφή είναι ευρέως διαδεδομένες. Αναμφίβολα η πεποίθηση ότι πρωκτικό σεξ έχει να βλάψει συμβάλλει στην έννοια αυτή. Και στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι ερεθίζονται έντονα έχοντας φαντασιώσεις κυριαρχίας-υποταγής για το πρωκτικό σεξ. Η σκέψη ότι ενδίδουν σε μια τέτοια εξευτελιστική πράξη είναι μια καταπληκτική συγκίνηση. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, και όχι στη φαντασία, ο πρωκτικός πόνος μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Για άλλους, η απόλαυση του πρωκτικού σεξ εμποδίζεται από τις εικόνες κυριαρχίας-υποταγής. Η ιδέα της παράδοσης του ελέγχου, και ίσως την υποβολή στην ταπείνωση, επιφέρει άμεση, σύσφιξη των πρωκτικών μυών. Αυτά τα άτομα είναι πιθανότερο να χαλαρώσουν και να απολαύσουν, μόνο όταν μπορέσουν να μάθουν να θεωρούν το πρωκτικό σεξ ως ευχαρίστηση και όχι ως έκφραση της δύναμης.

Δείτε ακόμη: O νούμερο ένα τρόπος να ξεχάσεις τον πρώην σου δεν είναι αυτός που νομίζεις...

10. Το Πρωκτικό σεξ μπορεί να είναι απολύτως ασφαλές, ακόμα και ευεργετικό.

Το ταμπού ενάντια στο πρωκτικό ερωτισμό διαιωνίζεται από την σχεδόν καθολική πεποίθηση μεταξύ των γιατρών ότι το πρωκτικό σεξ είναι αναπόφευκτα επικίνδυνο. Δεν υπάρχει περίπτωση τραυματισμού από την πρωκτική διέγερση, όταν και οι δύο εταίροι αρνούνται να ανεχτούν οποιοδήποτε πόνο, ποτέ μη χρησιμοποιείτε βία κατά την διείσδυση και να αποφευχθεί η χρήση οιωνδήποτε ναρκωτικών. Όλοι οι άλλοι κίνδυνοι επικεντρώνονται στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Κάθε μία από τις κοινές σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες – γονόρροια, σύφιλη, έρπης – μπορεί να επηρεάσουν τον πρωκτό. Τα εντερικά παράσιτα, βακτήρια ή μικροσκοπικά ζωύφια μπορούν να μεταφερθούν συνήθως όταν περιττωματικά υπολείμματα καταλήξουν στο στόμα ή στον κόλπο κάποιου, πιθανότατα μέσω rimming. Το AIDS έχει περιπλέξει το θέμα. Ο ιός HIV μπορεί να περάσει από το σπέρμα ή αίμα ενός μολυσμένου ατόμου στην κυκλοφορία του αίματος ενός εταίρου μέσω μίας μικροσκοπικής οπής η σχισμής του πρωκτικού ιστού κατά τη διάρκεια της πρωκτικής επαφής. Για να αποφευχθεί αυτός ο κίνδυνος, πρωκτική επαφή και rimming δεν θα πρέπει να ασκείται επιπόλαια. Εκείνοι που απολαμβάνουν πρωκτική επαφή θα πρέπει να χρησιμοποιούν πάντα προφυλακτικό. Rimming πρέπει πάντα να γίνεται με φράγμα λατέξ. Φυσικά, σε μια μονογαμική σχέση με δύο υγιή άτομα, ο κίνδυνος μίας νόσου που μεταδίδεται πρωκτικά μειώνεται. Χιλιάδες άνδρες και γυναίκες με χρόνια πρωκτικά ιατρικά προβλήματα έχουν αποκαταστήσει την πρωκτική τους υγεία απλά αντιστρέφοντας την αρνητική στάση τους. Η προσέγγιση αυτή είναι απαραίτητη για την πλήρη ερωτική απόλαυση του πρωκτικού σεξ.