Αγόρια προσοχή! 10 πράγματα που κάνετε και μας... ξενερώνουν αφάνταστα!

Δώστε προσοχή!

Αγόρια προσοχή! 10 πράγματα που κάνετε και μας... ξενερώνουν αφάνταστα!

Σας έχει τύχει ποτέ να σας αρέσει ένας άντρας τόσο πολύ αλλά να κάνει κάτι τόσο απλό και να σας ξενερώσει αμέσως; Είναι απόλυτα λογικό!

Οι άντρες μπορεί να έχουν άφθονη αυτοπεποίθηση και να νομίζουν ότι μπορούν να μας "ρίξουν" εύκολα κάνουν όμως λάθος! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Με έδιωξε από το γάμος της...επειδή έχασα κάποια κιλά" - Οι σοκαριστικές μαρτυρίες παρανύμφων!

Εμείς βρήκαμε 10 πράγματα που κάνουν οι άντρες που μας ξενερώνουν!

Να της λες ψέματα

Ο κανόνας είναι απλός: μην της λες ψέματα για οτιδήποτε. Να είσαι ειλικρινής ακόμη και αν η αλήθεια την πονέσει. Για την ώρα που άργησες, για τη σερβιτόρα που σου έκανε τα γλυκά μάτια, για την ημέρα των γενεθλίων της που σου διέφυγε λόγω φόρτου εργασίας. Μετά το θυμό της θα θυμηθεί ένα και μοναδικό πράγμα: ότι ακόμη και αν έκανες λάθος, είχες τα κότσια να ήσουν ειλικρινής και να μην της κρύψεις τίποτα. Και η ειλικρίνια σε μια σχέση είναι το Α και το Ω.

Να μυρίζει η αναπνοή σου

Το κλισέ της υπόθεσης, λέει ότι οι γυναίκες δεν αντέχουν το σκόρδο και το κρεμμύδι. Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά. Οι γυναίκες είναι γνώριμες με σκόρδο-κρεμμύδι, αλλά όχι με τη μυρωδιά της απλυσιάς. Το πρώτο ξεπερνιέται και αποφεύγεται. Το δεύτερο έχει να κάνει με το γεγονός, ότι δεν προσέχεις την στοματική σου υγιεινή.

Το φιλί σημαίνει πολλά για εκείνες. Το χειρότερο που έχεις να κάνεις, είναι να το καταστρέψεις με αυτό το αποχωρητήριο που ονομάζεις στόμα. Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή: καθαρά δόντια με βούρτσισμα 2-3 φορές την ημέρα, στοματικό διάλυμα, νήμα (αν έχεις την υπομονή) και τακτικά ραντεβού στον οδοντίατρο για καθαρισμό. Όσο το αφήνεις, τόσο κάνουν πάρτι τα μικρόβια στα δόντια σου και τόσο μειώνονται οι ελπίδες σου να την κάνεις δική σου.

Να είσαι αντιπαθητικός στον κύκλο της

Θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να σε παρουσιάσει στους φίλους της, στην αδερφή της, στην οικογένεια της. Την καλύτερη εντύπωση, την κάνουν οι απλοί, ακομπλεξάριστοι και ευγενικοί άντρες που έχουν άποψη για το εκάστοτε θέματα. Οι δήθεν «ζόρικοι» τύποι κάνουν εντύπωση μόνο σε κοριτσάκια 18 χρονών. Κανείς δεν θέλει στο τραπέζι γνωριμιών έναν αντιπαθητικό τύπο, που θεωρεί τον εαυτό του πολύ καλό για ν' ασχοληθεί με θέματα και πολύ ανώτερο για να γνωρίσει νέο κόσμο. Μπορείς βέβαια να κάνεις πάντα παρέα με τον εαυτό σου. Αν φυσικά τα βρίσκετε...

Δείτε ακόμη: Περνάει η σχέση σας κρίση; Αυτοί είναι οι τρόποι για να σε ερωτευτεί ξανά!

Να βρίζεις ανεξέλεγκτα

Ποιοι τύποι αντρών που αρέσουν στις γυναίκες; Σίγουρα οι άνετοι άντρες. Οι περισσότερες γυναίκες όχι μόνο δεν έχουν πρόβλημα με το να λες τη λέξη «μαλάκας», αλλά τους αρέσουν οι τύποι που χρησιμοποιούν τη βρισιά όταν πραγματικά χρειάζεται. Υπάρχουν όμως και οι άντρες που απλά βρίζουν σε κάθε πρόταση που σχηματίζουν. Όταν μάλιστα στις βρισιές περιλαμβάνονται μάνες, πατέρες, σπίτια και θρησκείες, θέλουν δευτερόλεπτα για να εξαφανιστούν από μπροστά σου.

Να βάζεις υπερβολική κολόνια

Μάθημα grooming 101: το ότι εσύ δεν τη μυρίζεις στο έπακρο, δεν σημαίνει ότι δεν θα την μυρίσει και εκείνη. Άλλο βάζω κολόνια, άλλο κάνω μπάνιο σε αυτή. Άλλο βάζω μια μικρή σταγόνα γοητείας, άλλο παρασύρομαι στην υπερβολή. Δύο πράγματα να θυμάσαι για το πώς να φοράς την κολόνια σου: ένα «φσιτ» στο λαιμό και τον καρπό του χεριού σου, είναι αρκετό. Και όχι πάνω από τα ρούχα.

Να λες κλισέ ατάκες

Οι συγκρίσεις των ματιών της με τ' αστέρια και του χαμόγελου της με τη Σελήνη, εν έτη 2015, είναι πιο γραφικές από την Καλντέρα, πιο επαναλαμβανόμενες από το Ρετιρέ, πιο τραγικές από την Ελληνική οικονομία. Αν πραγματικά η φαντασία σου σταματά εκεί, πρέπει να γνωρίζεις δύο πράγματα:

α) Μην γίνεις ποτέ συγγραφέας.
β) Μην περιμένεις να σου κάτσει.

Να είσαι γκρινιάρης και πεσιμιστής

Με μούτρα και κατίφλα, δεν έβγαλε ποτέ κανείς γκόμενα. Ή αν την έβγαλε, δεν την ξαναείδε. Οι γυναίκες θέλουν ευχάριστους τύπους.Όπως άλλωστε και εσύ, που βρίσκεις τις μουτρωμένες γυναίκες εκνευριστικές. Τα προσωπικά σου προβλήματα δεν πρόκειται να λυθούν αν τα φέρεις μαζί στο ραντεβού σου και πόσο μάλλον στη σχέση σου. Αν ο πεσιμισμός σου συνοδεύεται με γκρίνια και τσιγκουνιά, είσαι ο ιδανικός τύπος για να σουτάρει σε δευτερόλεπτα. Οπότε σύνελθε.

Να φοράς hands free

Είναι άριστη επιλογή για όταν βρίσκεσαι στο δρόμο ή το γραφείο. Όταν είσαι έξω μαζί της, όμως, θα της θυμίζεις τον agent Smith από το Matrix, ή κάποιον wanna be πράκτορα της NSA από αμερικάνικη ταινία. Όχι αγόρι μου, δεν είναι καλό αυτό. Είναι τραγικό.

Να χορεύεις κολλημένος πάνω της

Είναι η τρανή απόδειξη του ρητού «δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο». Κοινώς, αν είσαι ο τύπος που περιμένει τον χορό για ν' απλώσει τα ξερά του, καλύτερα να προτιμήσεις τα στριπτιτζάδικα. Διαφορετικά, κάνε απλά παιχνίδι. Ο χορός φέρνει ούτως ή άλλως τον κόσμο πιο κοντά. Και αν είσαι εκείνος που θα της δώσει απλόχερα το κέφι της βραδιάς, θα έρθει η ίδια στα χέρια σου. Το να κολλήσεις από πίσω της από την πρώτη στιγμή, δεν θα σε βάλει ευκολότερα μέσα στο εσώρουχό της.
Επόμενη σελίδα

Να γίνεσαι λιώμα στο ποτό

Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που «το σηκώνουν». Καμία όμως δεν θα στρέψει το ενδιαφέρον της σε έναν άντρα, που τρεκλίζει, μπερδεύει τα λόγια του και μεταμορφώνεται αργά-αργά σε ζόμπι από το Walking Dead. Όσον αφορά το ποτό, χρειάζεται πάντα ισορροπία. Αν βρίσκεσαι έξω με γυναίκα που δεν πίνει, μην πιεις παραπάνω από 2 ποτά. Για να τη «χαλαρώσεις»είναι καλή κίνηση να πιείτε ένα σφηνάκι, όχι όμως αν αυτό συνοδευτεί από 5 ποτά και όχι φυσικά τίποτα υποβρύχια. Αν κάτι τέτοιο γίνει πράξη, προς Θεού, μην της προτείνεις να την πας σπίτι.