Μαρτυρίες γυναικών που δέχτηκαν πίσω τον άπιστο σύντροφο τους! Είναι ίδιος ο έρωτας;

Τι είπαν οι ίδιες;

Μαρτυρίες γυναικών που δέχτηκαν πίσω τον άπιστο σύντροφο τους! Είναι ίδιος ο έρωτας;

Αν σου έλεγαν ότι ο φίλος σου σε απατούσε, θα τον δεχόσουν ξανά πίσω; Και αν ναι, θα ήταν τα πράγματα όπως πριν;

Συνηθίζουμε να εστιάζουμε κυρίως στο συναισθηματικό κομμάτι όταν ένα ζευγάρι επανασυνδέεται μετά από απιστία. Ωστόσο, το πρακτικό κομμάτι που αφορά στο σεξ μπορεί επίσης να προκύψει δυσλειτουργικό μετά από ένα τέτοιο περιστατικό οπότε καλά θα κάνεις να έχεις κατά νου και αυτή την παράμετρο, πριν αποφάσεις να τον δεχτείς πίσω. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή; Αυτό είναι το μυστικό!

Αυτές είναι 5 μαρτυρίες γυναικών που βίωσαν την απιστία από τον σύντροφό τους, τον δέχτηκαν πίσω αλλά το σεξ δεν ήταν ποτέ ξανά το ίδιο.

1) Δήμητρα, 28: "Πριν απιστήσει, δεν ξεκολλούσαμε ο ένας από τον άλλο. Γι΄αυτό θα έπρεπε να καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν άρχισε να βρίσκει δικαιολογίες για να μην κάνουμε τόσο συχνά σεξ όσο άλλοτε. Αφού έμαθα για την απιστία και τον συγχώρεσα, το σεξ ήταν ψυχοφθόρο. Στην αρχή πρότεινα να "χτίσουμε" τη σχέση μας από την αρχή και να περιμένουμε λίγο για το σεξ. Μετά, σκέφτηκα ότι αν δεν έχει το σεξ μαζί μου, θα το αποζητήσει σε κάποια άλλη και πάλι. Τελικά, το σεξ δεν ήταν ποτέ ξανά το ίδιο, έχασα το πάθος μου και στην πραγματικότητα, απλώς αναρωτιόμουν αν συνεχίζει να βλέπει άλλες γυναίκες".

Δείτε ακόμη: Πως θα καταλάβεις ότι η φίλη σου είναι... τοξική!

2) Άννα, 53: "Μετά την απιστία του συζύγου μου, νόμισα ότι θα μπορούσα να τον συγχωρέσω, αλλά έρχονταν διαρκώς στο μυαλό μου εικόνες, όταν κάναμε σεξ, όπως τι έκανε με εκείνη κλπ. Ως εκ τούτου, δεν θέλησα να κάνω ξανά μαζί του όσα έκανα γιατί ένιωθα ότι δεν ήταν πλέον κάτι προσωπικό μεταξύ ημών των δύο. Δεν τον πίστευα ούτε όταν έλεγε κάτι όμορφο για μένα, στην πραγματικότητα δεν τον εμπιστεύτηκα ποτέ ξανά".

3) Νατάσσα, 39: "Στην αρχή ήταν όλα υπέροχα μεταξύ μας, το σεξ εντυπωσιακό, δοκιμάζαμε διαρκώς καινούρια πράγματα. Όταν έμαθα για την απιστία, προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου ότι όλοι κάνουν λάθη και δεν αξίζει να χαλάσω την οικογένειά μου και να χάσω τον άντρα μου γι' αυτό. Η πρώτη φορά που κάναμε σεξ μετά την απιστία ήταν πολύ επίπονη. Ένιωθα άβολα και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου. Ωστόσο, στη συνέχεια άλλαξα εντελώς. Προσπάθησα να γίνω ακόμα καλύτερη, πιο σέξι, να δοκιμάσω πράγματα για τα οποία πριν είχα ενδοιασμούς. Τελικά, αποδείχτηκε ότι δεν ήταν δικό μου πρόβλημα, αλλά δικό του. Το ξανάκανε. Δεν είχε σημασία πόσο σέξι ήμουν ή δεν ήμουν, δεν είχε να κάνει μ΄αυτό".

Δείτε ακόμη: Όσα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πριν κάνεις σχέση με μικρότερη!

4) Εύα, 52: "Έμαθα για την απιστία του άντρα μου τυχαία, από ένα μήνυμα στο κινητό. Έπαθα σοκ, φυσικά. Ήμασταν μαζί ήδη 25 χρόνια. Στην αρχή, δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ να κάνω σεξ μαζί του. Το προσπαθήσαμε κάποιες φορές, αλλά μείναμε στα φιλιά. Όταν προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου να το δοκιμάσω αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να φτάσω σε οργασμό. Πέρασαν μήνες μέχρι να το καταφέρω και πάλι. Τώρα, πέντε χρόνια μετά, χαίρομαι που μπορώ να πω ότι απολαμβάνουμε το σεξ 1-2 φορές την εβδομάδα, με τρόπο που είναι ουσιώδης και πλήρης και για τους δύο".

5) Γωγώ, 28: "Ένα πρωί, μια γυναίκα μου έστειλε προσωπικό μήνυμα στο instagram για να μου πει ότι βγαίνει με τον φίλο μου εδώ και κάποιους μήνες. Δεν κοιμήθηκα μαζί του για ένα μήνα έκτοτε και την πρώτη φορά που προσπαθήσαμε να κάνουμε σεξ, απλώς έβαλα τα κλάματα με το που ξεκινήσαμε. Χωρίσαμε μετά από μία εβδομάδα. Το πόσο έκλαψα με έκανε να καταλάβω ότι αυτός ο άνθρωπος με είχε πληγώσει βαθιά αλλά και να αναρωτηθώ αν με νοιάστηκε ποτέ πραγματικά τον ένα χρόνο που ήμασταν μαζί. Η απάντηση είναι πως όχι, δεν το έκανε".