Πως να κάνεις έναν πλούσιο άντρα να σε παντρευτεί! Βήμα βήμα από την star του Instagram!

Αυτός είναι ο τρόπος!

Πως να κάνεις έναν πλούσιο άντρα να σε παντρευτεί! Βήμα βήμα από την star του Instagram!

Πόσες φορές δεν ονειρευτήκατε να βρείτε έναν πλούσιο σύντροφο, να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας και να ζήσετε μέσα στην χλιδή και την πολυτέλεια;

Η Άννα Μπέι λέει πως μπορεί να σας διδάξει πώς να το καταφέρετε. Η διάσημη στο Instagram Μπέι, που έχει βρει τον δικό της «πρίγκιπα» - έναν τραπεζίτη, εδώ και δύο χρόνια, λέει ότι διδάσκει τις γυναίκες πως να «μεταμορφωθούν» και να «ζήσουν δυναμικά» μέσα σε μια ζωή πλούτου στην υψηλή κοινωνία. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κάνε τον να σου ζητήσει ραντεβού χωρίς καν να του μιλήσεις!

Γιατί να δουλεύεις σκληρά σε όλη σου τη ζωή, όταν μπορείς να βρεις έναν πλούσιο άνδρα που θα σε οδηγήσει εκεί – πάντα όμως με έναν τίμιο τρόπο.

Η Μπέι ίδρυσε την επιχείρησή της JetsetBabe.com για να διδάξει στις γυναίκες πώς να βρουν τον δικό τους δισεκατομμυριούχο. Λέει ότι το ενδιαφέρον της για την ζωή στην υψηλή κοινωνία, ήρθε όταν ήταν 19 ετών και η Σουηδέζα στην καταγωγή ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με έναν πλούσιο φίλο και πήρε μια γεύση από τη ζωή μέσα στην πολυτέλεια.

Όπως δήλωσε η ίδια σε βρετανική εκπομπή, από την στιγμή που πήρε μια γεύση της πολυτελούς ζωής δεν μπορούσε να επιστρέψει στην πραγματικότητα.

Δείτε ακόμη: Be a good kisser: Κάντον να κολλήσει από το πρώτο σας φιλί! Αυτός είναι ο τρόπος!

«Μόλις δοκιμάσεις αυτό τον τρόπο ζωής, είναι δύσκολο να επιστρέψεις» είπε προσθέτοντας πως δεν θα μπορούσε ποτέ να ερωτευτεί έναν άνδρα που δεν ήταν πλούσιος.

Αλλά η Μπέι λέει πως αν θέλετε να βρείτε έναν εύπορο άνδρα, θα πρέπει να κάνετε κάποια πράγματα με τον εαυτό σας πρώτα.

«Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε μια μεταμόρφωση με το είναι σας» είπε. «Με την εμφάνισή σας, την συμπεριφορά σας, με όλα».

Η Μπέι έχασε 15 κιλά και έκανε ρινοπλαστική, όπως επίσης επεμβάσεις στα ζυγωματικά και το πηγούνι, για να δείχνει πιο όμορφη στον μέσο πλούσιο άνδρα.

«Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, αν πρόκειται να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας, κάτι που όντως θα συμβεί» δήλωσε η ίδια στους Times.

Δείτε ακόμη: Έτσι θα τον κρατήσει κοντά σου.. χωρίς μάγια!

«Μπορεί να σας βοηθήσουν να προσελκύσετε έναν υψηλότερης ποιότητας σύντροφο».

Η Μπέι λέει πως η «Σχολή Ευημερίας» της έχει να κάνει με το να δίνει στις γυναίκες την επιλογή να εργαστούν ή όχι. «Δεν νομίζω ότι η εργασία πρέπει να επιβάλλεται στις γυναίκες της υψηλής κοινωνίας» ανέφερε στους Times. «Δεν νομίζω ότι πρέπει να κρίνει κανείς τις γυναίκες που δεν εργάζονται. Φυσικά, δεν πιστεύω ότι όλοι πρέπει να το κάνουν αυτό. Μιλώ για ένα συγκεκριμένο είδος γυναίκας που θέλει να αναβαθμίσει τον τρόπο ζωής της».

Η Μπέι λέει πως οι επιλογές της την έχουν οδηγήσει σε γνωριμία με διασημότητες, συμπεριλαμβανομένου του πάρτι με την Πάρις Χίλτον στο ιδιωτικό γιοτ ενός δισεκατομμυριούχου.
«Ή κάποια άλλη φορά έβγαινα με έναν εξαιρετικά πλούσιο άνδρα, ταξιδεύοντας μαζί του παντού» λέει. «Ήταν σαν να ήμουν σε κάποια ταινία: υπήρχαν παντού σωματοφύλακες, σου έδινε λεφτά σε μια τσάντα και σου έλεγε ‘πήγαινε να ψωνίσεις’».

Αλλά η Μπέι προειδοποιεί πως απλά και μόνο κάποιος μπορεί να είναι πλούσιος, αυτό δεν τον καθιστά και σπουδαίο σύντροφο. Και πως οι γυναίκες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές να μην πέσουν σε λάθος άνδρες.

«Είναι εύκολο να σκεφτείς ότι μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματά σου και πως δεν υπάρχει κάτι λάθος στο να το θέλεις αυτό» λέει. «Αλλά υπάρχουν και κάποιοι κακοί άνθρωποι στον κόσμο του πλούτου. Μου πήρε λίγο καιρό να το καταλάβω και να συμβιβαστώ με αυτό. Θέλω τα κορίτσια μου να φερθούν έξυπνα στο πώς να παρουσιάζουν τον εαυτό τους, γιατί αυτό θα αποτελέσει την προστασία τους».

Σύμφωνα με την ίδια, η «Σχολή Ευημερίας» της προσφέρει μια γρήγορη πορεία για την υψηλή κοινωνία. Τα διαδικτυακά μαθήματά της θα σας διδάξουν πώς να συμπεριφέρεστε σε ένα σκάφος, πώς να τρώτε ένα στρείδι και πώς να ντύνεστε – πράγματα που ευχόταν να τα γνώριζε νωρίτερα.

«Στην αρχή, δεν θα μπορούσα να πω ότι συμπεριφερόμουν σωστά, θα μπορούσα να είμαι πιο εκλεπτυσμένη» είπε. «Χρησιμοποιούσα άσχημες λέξεις. Θα μπορούσα να είμαι λίγο πιο επιθετική. Συνήθιζα να μεθάω – κι αυτό δεν είναι αριστοκρατικό».

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα κριτήρια για να βρεις το ιδανικό άντρα να κάνει το επόμενο βήμα!

Όσο για τα χρήματα; Λέει ότι οι άνδρες θα πρέπει να φέρουν όλο το βάρος των δαπανών, επειδή οι γυναίκες πρέπει να υπομένουν αρκετά βάρη στη ζωή τους. Η αυτοανακηρυγμένη φεμινίστρια λέει: «Οι γυναίκες έχουν πολλά μειονεκτήματα στην κοινωνία, οπότε ας είμαστε δίκαιο στο θέμα των χρημάτων. Είμαι υπέρ της ισότητας, αλλά στο ζωικό βασίλειο και στους ανθρώπους υπάρχουν οι ρόλοι των φύλων. Οι άνδρες θα πρέπει να μας συντηρούν επειδή αυτό είναι το ένστικτό τους και έτσι θα εκφράσουν τον ανδρισμό τους, ενώ οι γυναίκες εκφράζουν τη θηλυκότητα τους με άλλους τρόπους. Αν τα συνδυάσουμε, ο μεγαλύτερος ηττημένος θα είναι η γυναίκα».

Αν λοιπόν σταματήσετε τη δουλειά σας, κάνετε δίαιτα για το υπόλοιπο της ζωής σας και κάνετε αρκετές αισθητικές επεμβάσεις, η Σχολή Ευημερίας θα μπορούσε να είναι για σας.

Αλλά η Μπέι λέει πως ίσως δεν πρέπει να πάτε στο αφεντικό σας και να τα βροντήξετε όλα στον αέρα. «Δεν υποστηρίζω την ιδέα πως οι γυναίκες πρέπει να εξαρτώνται απόλυτα από τους άνδρες» είπε. «Όλοι πρέπει να έχουν αποταμιεύσεις, εργασιακή εμπειρία. Αν κάτι συμβεί με τον σύντροφό μου, δεν θέλω να μείνω στο δρόμο».

Πηγή: iefimerida.gr