10 σημάδια ότι θα σου κάνει πρόταση γάμου!

Η πιο μεγάλη ώρα.... είναι τώρα!

10 σημάδια ότι θα σου κάνει πρόταση γάμου!

Πώς καταλαβαίνεις ότι σε βλέπει… πολύ σοβαρά


Το ένστικτο σου θα σου πει τι συμβαίνει στο κάθε στάδιο της σχέσης και πρέπει να συνηθίσεις να το εμπιστεύεσαι και να ενεργείς σύμφωνα με αυτό. Έπειτα από ένα μικρό χρονικό διάστημα, θα μπορείς να αντιληφθείς αν είναι έτοιμος να δεσμευτεί ως σύντροφός σου. Διαβάστε παρακάτω...

Θα παρατηρήσεις μικρές ανεπαίσθητες αλλαγές στη συμπεριφορά του απέναντι σου, που θα σε κάνουν να σκεφτείς ότι αλλάζει.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου - Μαρία Ηλιάκη: Το τέλος μιας μεγάλης κόντρας!


Δες αυτά τα σημάδια και σκέψου αν πραγματικά προσπαθεί να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο μαζί σου.


1. Σε αφήνει μόνη σου στο σπίτι του και ίσως σου δώσει και το κλειδί. Αυτό είναι ένα ολοφάνερο σημάδι ότι είναι αφοσιωμένος σ' εσένα, γιατί όλοι οι άντρες γνωρίζουμε ότι εσείς οι γυναίκες λατρεύετε να ψαχουλεύετε τα πράγματά μας. Αυτό που σου λέει είναι το εξής: σε εμπιστεύομαι ότι δε θα ψάξεις το συρτάρι μου με τις κάλτσες, το μόνο που θα βρεις είναι κάλτσες. (Εσύ στο μεταξύ δε χρειάζεται να ψαχουλεύεις! Όλοι οι άντρες έχουν κάτι να κρύψουν, είτε φωτογραφίες προηγούμενων σχέσεων είτε διάφορα «ενθύμια». Αυτές οι γυναίκες δεν υπάρχουν πια στη ζωή του, ωστόσο μπορεί να κρατάει φωτογραφίες ή ρούχα για συναισθηματικούς λόγους – πράγμα που δεν πρέπει να σε ανησυχεί αυτή τη στιγμή.)


2. Κάνει χώρο στο ντουλάπι του για να βάλεις την οδοντόβουρτσά σου και όλα αυτά τα γυναικεία καλλυντικά που είναι τόσο απαραίτητα σ' εσάς τις γυναίκες. Αυτό σημαίνει όιτ μάλλον είναι που είναι έτοιμος να συζήσετε.


3. Σου τηλεφωνεί αρκετά συχνά χωρίς συγκεκριμένη αιτία.Αν σου τηλεφωνήσει τυχαία και δεν έχει να σου πει κάτι το σημαντικό αυτό σημαίνει ότι σε σκέφτεται συνέχεια. Μην τον αναγκάσεις να το παραδεχτεί. Ξέρεις ότι σου τηλεφώνησε επειδή ήσουν στη σκέψη του’ δεν είναι χαριτωμένο;


4. Μπορεί να αποκοιμηθεί κρατώντας σε στην αγκαλιά του.


Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να αποκοιμιουνται στη «δική τους» πλευρά του κρεβατιού. Εγώ προσωπικά όταν ερωτεύομαι μια κοπέλα μπορώ να την κρατάω αγκαλιά μέχρι να αποκοιμηθεί ή μέχρι να μουδιάσει το χέρι μου λες και το τρυπάνε με βελόνες και καρφίτσες – όποιο συμβεί πρώτο. Μερικές φορές ξυπνάω το πρωί και την έχω ακόμα στην αγκαλιά μου.


5. Αφήνει το κινητό του αφυλαχτο. Ξέρει ότι δε θα ψάξεις στην ατζέντα του ή στα εισερχόμενα μηνύματα και στις κλήσεις του και ότι ακόμα και να έψαχνες, δεν έχει τίποτα να κρύψει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας.


6. Αναφέρει κάτι που θέλει να κάνει μαζί σου στο μέλλον, όπως ένα εστιατόριο στο οποίο θα ήθελε να πάει ή μια δραστηριότητα για σας τους δύο τον επόμενο χειμώνα, για παράδειγμα ένα ταξίδι για σκι.

Δείτε ακόμη: Μυρίζουν τα σεντόνια και τα ρούχα σου υγρασία; Τα 5 + 1 tips που θα σε σώσουν!


7. Σε συστήνει ως το κορίτσι του σε όλους τους φίλους και γνωστούς του.


8. Εμφανίζει μικρά σημάδια ζήλιας ή είναι προστατευτικός όταν αναφέρονται άλλοι άντρες.


9. Σου κάνει διάφορα μικροδωράκια ακόμα και αν δεν είναι κάποια ξεχωριστή περίπτωση.


10. Ανακαλύπτει τον μαγικό κόσμο των προκαταρκτικών. Ένας άντρας που του αρέσεις πραγματικά, θα καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια και χρόνο για να σε ευχαριστεί ερωτικά. Είσαι έτοιμη γι'αυτό;


Η ομορφιά αυτών των αλλαγών είναι ότι τις παρατηρεί κι εκείνος. Ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι τον έχεις «επηρεάσει» και ότι δεν είναι ίδιος όπως ήταν με τις προηγούμενες σχέσεις του. Αυτό τον κάνει να νιώθει χαρούμενος και τρομαγμένος ταυτόχρονα: χαρούμενος γιατί νιώθει ότι έχει κάνει καλή επιλογή μ' εσένα και τρομαγμένος επειδή αναρωτιέται αν είναι κάτι αληθινό. Θα συνεχίσει να κινείται μπροστά, ίσως επιφυλακτικά, αλλά εσύ θα ξέρεις ότι έχεις συμβάλει σημαντικά στο να τον κάνεις να νιώθει καλά για τον εαυτό του και τις επιλογές του.

*Από τον συγγραφέα ειδικό σε ζητήματα σχέσεων Στιβ Σαντιγκάντι