Έχεις σχέση με το αφεντικό σου; 10 συμβουλές που πρέπει να ξέρεις!

Για να ξέρεις τι να κάνεις...

Έχεις σχέση με το αφεντικό σου; 10 συμβουλές που πρέπει να ξέρεις!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν χρειάζεται να το φιλοσοφείς ιδιαίτερα. Είσαι ερωτευμένη με το αφεντικό σου. Και αν ήταν μόνο αυτό θα λέγαμε ένα «άσε τον και πήγαινε παρακάτω» και θα τελείωνε το ζήτημα. Αλλά έλα που κι εκείνος σε θέλει. Και βγήκατε και μια φορά και σου άρεσε ακόμα περισσότερο.

Όμως εδώ είναι από τις περιπτώσεις που ο έρωτας συγκρούεται με την καριέρα. Τα παρακάτω σημεία, οι συμβουλές καλύτερα που θα σου δώσουμε θα σου δημιουργήσουν ερωτήματα που πρέπει να απαντήσεις στον εαυτό σου. Αν μπορείς να το αντέξεις τότε ναι προχώρα την σχέση. Διαβάστε παρακάτω...

1.Βάλε διαχωριστικές γραμμές. Όπως χώρισαν το σπίτι ο Κατακουζηνός και η Βλαχάκη έτσι κι εσύ. Από δω και πέρα είσαι το αφεντικό μου, από κει και πέρα είσαι ο σύντροφός μου.

2. Εκτός γραφείου είστε ίσοι. Όταν περνάει την πόρτα της εταιρείας δεν διαφέρετε σε τίποτα. Επομένως δεν θα γίνεται το δικό του διαρκώς επειδή έχει αυτή την θέση.

Δείτε ακόμη: Σαμπρίνα: Οι πρώτες σοκαριστικές δηλώσεις μετά την ληστεία! (Βίντεο)

3. Θα λες και όχι. Σε συνέχεια του #2, μην φοβάσαι να λες όχι και να λες αυτό που πιστεύεις. Δεν θα σε απολύσει ούτε θα σε βάλει σε δυσμένεια. Αν το έκανε θα ήταν παπάρας. Αλλά γιατί να είναι τέτοιος, ερωτεύεσαι εσύ τέτοιους; Άντε καλέ!

4. Προσοχή στα μέλια. Είναι λογικό εφόσον είστε και στην αρχή να μην μπορείτε να συγκρατηθείτε στην θέα του άλλου. Και δώσε του τα γελάκια και να τα ακουμπήματα και τα κόκκινα μάγουλα…Θα σας πάρουν χαμπάρι οι συνάδελφοι και θα γίνεται βούκινο.

5. Σκέψου τους τσακωμούς. Πριν κάνεις το βήμα σκέψου αν μπορείς να διαχειριστείς το εξής: να έχετε τσακωθεί και στο γραφείο να είναι το κλίμα τεταμένο, με τον εγωισμό να σας υποκινεί. Αυτό δεν είχε ποτέ καλή κατάληξη.

6.«Το π*#U@τ@νάκι, έκατσε στο αφεντικό για να έχει την θέση». Θα το ακούσεις στάνταρ. Αποδέξου το.

7. Θα μπουν οι συνάδελφοι στην σχέση. Κάθε σου κίνηση θα καταγράφεται. Αν για παράδειγμα μιλάς για κανά δεκάλεπτο με άλλον, τότε όλο και κάποια γραμματέας θα το σφυρίξει στο αφεντικό. Α, να χαθεί η κατινάρα!

Δείτε ακόμη: Τα μυστικά ομορφιάς των Ελληνίδων celebrities! Ποια λάθη πρέπει να προσέξεις και ποια tips πρέπει να ακολουθήσεις!

8. Η ζήλεια σου στο γραφείο. Εσένα δεν θα στο σφυρίξει κανείς, αλλά θα βλέπεις όλα τα αρπακτικά να τον περιτριγυρίζουν για να στον φάνε. Και θα εκραγείς, σε ξέρουμε.

9. Το κρατάτε κρυφό ή το ξεφουρνίζετε; Εδώ δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Υπάρχει μόνο λάθος. Να το πεις. Αυτή τη στιγμή είσαι σαν διάσημη που σε κυνηγάει παπαράτσι. «Είναι φήμες και τίποτε άλλο παιδιά» θα λες

10. Ο χωρισμός. Μακροπρόσθεσμο σενάριο, αλλά είναι πιθανός. Και αν έρθει πώς θα συνυπάρχετε στον ίδιο χώρο;