Έρχεται Άγιου Βαλεντίνου και είσαι single; 20 ιδέες για να περάσεις και μόνη σου καλά!

Εμείς στο Youweekly.gr σου βρήκαμε 20 ιδέες για να το κάψεις ακόμα και μόνη σου!

Έρχεται Άγιου Βαλεντίνου και είσαι single; 20 ιδέες για να περάσεις και μόνη σου καλά!

Άγιος Βαλεντίνος: Η γιορτή των ερωτευμένων, η μέρα που γιορτάζουμε τον έρωτα και εκφράζουμε την αγάπη μας στο ξεχωριστό για εμάς πρόσωπο της ζωής μας είναι προ των πυλών!


Αν είσαι single, μην βάψεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε! Εμείς στο Youweekly.gr σου βρήκαμε 20 ιδέες για να το κάψεις ακόμα και μόνη σου! Διαβάστε παρακάτω...


Ιδού λοιπόν:

1. Σινεμά με τις φίλες σου
Ειδικά αν είναι και εκείνες ελεύθερες. Τι καλύτερο από το να κανονίσετε σινεμαδάκι παρέα;! Διαλέξετε ταινία -μακριά από ρομαντικές, πάρτε αναψυκτικά και ένα μεγάλο κουτί popcorn και περάστε τέλεια!

2. Anti-Valentine’s Party
Άλλοι τον γιορτάζουν με λουλούδια, σοκολατάκια και δώρα σε κόκκινο χρώμα. Πολύ κόκκινο! Για αυτό και εσύ οργάνωσε ένα party με μαύρη διακόσμηση. Χωρίς λουλούδια, κάρτες και γλυκά… Μόνο καλό φαγητό, καλούς φίλους και καλά ποτά!

Δείτε ακόμη: Zara: To πιο hot μπλουζάκι με πέρλες κοστίζει κάτω από 4 ευρώ!

3. Απόδραση από την πόλη!
Σχεδίασε μια εκδρομή σε ένα μέρος που θέλεις πολύ να πας. Πάρε την παρέα σου και απολαύστε τις ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την πόλη.

4. Ευκαιρία για το αγαπημένο σου φαγητό
Μόνη σου ή με τις φίλες σου, φτιάξε ή παράγγειλε το αγαπημένο σου φαγητό και φάε όση ποσότητα τραβάει η όρεξή σου! Στο τέλος άσε λίγο χώρο και για το αγαπημένο σου γλυκό, το οποίο δεν χρειάζεται να μοιραστείς με κανέναν.

5. Ο άντρας της ζωής μου: Ο σκύλος μου!
Θέλεις να περάσεις μόνη σου εκείνη την ημέρα; Ξέρεις ότι ο σκύλος σου είναι η καλύτερη συντροφιά. Θα παίξετε μαζί, θα βγείτε βόλτα και θα σου γλύφει τα μάγουλα με μεγάλη ευχαρίστηση!

6. Ντύσου σέξι και βουρ σε νέες γνωριμίες
Βάλε το πιο σέξι ρούχο σου, τηλεφώνησε στην εξίσου ελεύθερη φίλη σου και βγείτε έξω για νέες γνωριμίες και εμπειρίες. Μην ντραπείς να ανοίξεις εσύ συζήτηση σε αυτόν που σου κάνει κλικ. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

7. Κάνε στον εαυτό σου το καλύτερο δώρο του Αγ. Βαλεντίνου
Ξέρεις εκείνο το δώρο που πάντα ευχόσουν να σου κάνει κάποιος πρώην σου αλλά ποτέ δεν το σκεφτόταν…

8. Πήγαινε σε μια κωμική παράσταση
Εάν η διάθεσή σου δεν είναι στα πάνω της και είσαι έτοιμη να κλάψεις, ξέχνα τα όλα! Ντύσου, πάρε μια φίλη σου και πηγαίνετε σε μια κωμική παράσταση να γελάσετε με την ψυχή σας.

9. Single? Ό,τι καλύτερο!
Μαζευτείτε όλες οι single φίλες και πείτε τους 20 καλύτερους λόγους του να είσαι ελεύθερη. Πίστεψέ με θα εκτιμήσεις την εργένικη ζωή μετά από αυτό!

10. Για σένα τώρα νοιάσου… και γυμνάσου!
Φόρεσε τα αθλητικά σου και ξεκίνα τη γυμναστική. Πήγαινε για τρέξιμο στο πάρκο, πάρε το ποδήλατό σου και κάνε βόλτα στο κέντρο. Θα δεις ότι μετά θα νιώθεις την ίδια ευεξία που έχεις όταν κάνεις σεξ. Α, και μην ξεχάσεις να είσαι περιποιημένη. Ποτέ δεν ξέρεις που θα σε συναντήσει το πεπρωμένο σου.

Δείτε ακόμη: Κράτα τον κοντά σου με μάγια! Αυτό είναι το ξόρκι της αγάπης που θα τον κάνει δικό σου!

11. Βιβλίο: Ο καλύτερος φίλος
Εάν απολαμβάνεις να διαβάζεις βιβλία και να ταξιδεύεις μέσα από φανταστικές ιστορίες και παθιασμένους έρωτες, τότε αφιέρωσε τη μέρα σου σε ένα βιβλίο.

12. Ανακάλυψε τον εαυτό σου
Ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση στον εσωτερικό σου κόσμο. Τι πραγματικά θέλεις από τη ζωή σου, από τη δουλειά σου, από την αγάπη.

13. Μείνε μέσα
Καλύτερα από το να βγεις και να βλέπεις παντού ζευγάρια. Εάν την αντέχεις την μοναξιά και σου αρέσει να περνάς χρόνο μόνη σου, τότε μείνε σπίτι. Σίγουρα θα βρεις κάτι ενδιαφέρον να κάνεις. Μια μέρα είναι άλλωστε θα περάσει!


14. Κάνε κάτι για τους άλλους
Δώσε χαρά σε ανθρώπους που πραγματικά το χρειάζονται. Πέρνα τη μέρα σου με παιδάκια που μεγαλώνουν μόνα τους ή με ηλικιωμένους που δεν έχουν οικογένεια. Μαγείρεψε για κάποιον που έχει ανάγκη. Όλα αυτά θα ζεστάνουν την καρδιά σου και θα νιώσεις πραγματική ευτυχία.

15. Share the Love
Εκδήλωσε την αγάπη σου στα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, όπως οι γονείς σου, τα αδέρφια σου ή οι παππούδες σου.

16. Άμα θες να κλάψεις, κλάψε…
Εάν νιώθεις ότι έχεις ανάγκη να κλάψεις, κάνε το. Ειδικά αν έχεις χωρίσει πρόσφατα και δεν μπορείς με τίποτα να συγκρατηθείς. Κάνε αυτό που νομίζεις ότι σε βοηθάει και σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

17. Προκάλεσε τον εαυτό σου!
Σκέψου κάτι που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις αλλά δεν τολμούσες. Να κάνεις bungee jumping; Να πας μόνη σου cinema; Ελεύθερη πτώση; Ορειβασία; Ώρα για λίγη περιπέτεια!

18. Μαγείρεψε
Οργάνωσε ένα δείπνο για τους φίλους σου ή την οικογένειά σου. Μερικές φορές η μαγειρική λειτουργεί θεραπευτικά.

19. Ερωτεύσου
Όχι με έναν καινούργιο άντρα -εκτός κι αν γνωρίσεις κάποιον- αλλά με ένα καινούργιο χόμπι. Είτε αυτό είναι η yoga, είτε η ζαχαροπλαστική ή ένα κατοικίδιο.

20. Σειρές, ταινίες και η μέρα περνάει ευχάριστα
Τι καλύτερο από το να δεις την αγαπημένη σου ξένη σειρά ή εκείνη την ταινία που έχεις καιρό στη λίστα σου. Μόνο μην ξεχάσεις το παγωτό!