Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επαγγελματίας παράνυμφος αποκαλύπτει τις απαιτήσεις των.. νυφών - «Είναι τρελό...»!

Έχει πολλά να πει...

Επαγγελματίας παράνυμφος αποκαλύπτει τις απαιτήσεις των.. νυφών - «Είναι τρελό...»!
ΣΧΕΣΕΙΣ 06.02.2019 16:35

Έκλεισε 2 χρόνια στο επάγγελμα, έχει βγάλει μια μικρή περιουσία και έχει πολλά να πει

Από το να τη βάλουν να παρακολουθεί το μπάτσελορ του γαμπρού μέχρι και να βάψει τα μαλλιά της για να ταιριάζουν με των άλλων παρανύμφων, η 36χρονη Tiffany Wright έχει πολλά να αποκαλύψει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έρχεται Άγιου Βαλεντίνου και είσαι single; 20 ιδέες για να περάσεις και μόνη σου καλά!

Ως επαγγελματίας παράνυμφος άρχισε να απασχολείται από το 2016 και πλέον έχει παρευρεθεί σε περισσότερους από 150 γάμους, πελατών και προσωπικών φίλων.

Η Tiffany, που έχει πια μια τεράστια συλλογή από φορέματα ειδικά για τη χαρμόσυνη περίσταση, έχει βγάλει μια μικρή περιουσία, καθώς χρεώνει ακόμα και 5.000 ευρώ για τις υπηρεσίες της.

Δείτε ακόμη: Κράτα τον κοντά σου με μάγια! Αυτό είναι το ξόρκι της αγάπης που θα τον κάνει δικό σου!

Αφού μας πει πως δεν είναι ένα εύκολο επάγγελμα, όπως θα νόμιζαν ενδεχομένως οι περισσότεροι, η Tiffany από το Όξφορντσαϊρ της Αγγλίας εξομολογείται: «Πέταξα στην Ίμπιζα για να προσέχω τα μέλη του μπάτσελορ, κράτησα τις αποστάσεις μου σε όλο το ταξίδι, τους παρακολουθούσα στενά. Είχα όλο τους το πρόγραμμα, καθώς η νύφη κατάφερε να το εξασφαλίσει, κι έτσι ήξερα πάντα τα σχέδιά τους. Υπήρχε ξεκάθαρα έλλειψη εμπιστοσύνης στη σχέση, ο γαμπρός δεν έκανε τίποτα λάθος, το οποίο της το ανέφερα».

Δείτε ακόμη: Μόλις μπήκες σε νέα σχέση; Αυτό είναι το λάθος που δε πρέπει να κάνεις!

Σε άλλα τρελά, την έχουν προσλάβει ακόμα και για να προσέχει τις άλλες παρανύμφους να μην πάρουν κιλά πριν τον γάμο! «Σε μια διακριτική απόπειρα να τις κάνω να χάσουν βάρος, οργάνωσα ένα Σαββατοκύριακο σε κέντρο ευεξίας, που ήταν στην πραγματικότητα ινστιτούτο αδυνατίσματος»!

Ακόμα και να κρατά μακριά τον φωτογράφο από τους ελκυστικούς καλεσμένους την έχει επιφορτίσει μια νύφη, που δεν ήθελε με τίποτα να της κλέψουν τα φλας. Την ίδια ώρα, προσπάθησε να πείσει μια άλλη νύφη πως δεν είναι σωστό να φτιάξει gift list όπου το φτηνότερο δώρο να είναι πάνω από 100 λίρες (115 ευρώ).

Δείτε ακόμη: Πότε μια σχέση γίνεται εμμονή; Τσέκαρε τα σημάδια…

«Είναι τρελό τι απασχολεί τον κόσμο», λέει χαρακτηριστικά. Όσο για τους λόγους που την ώθησαν να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις τελετές, ήταν γιατί αναγκάστηκε να πάει σε 17 γάμους μέσα σε δυο χρόνια και είδε πως όλες οι νύφες ήταν αγχωμένες…

Πηγή: protothema.gr

Share