5 καυτές παραλλαγές στάσεων στο σ3ξ, που υπόσχονται έναν αξέχαστο Άγιο Βαλεντινο!

5 καυτές παραλλαγές στάσεων στο σ3ξ, που υπόσχονται έναν αξέχαστο Άγιο Βαλεντινο!

Η 14η Φεβρουαρίου όπως όλοι γνωρίζουμε είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και οι καυτές στάσεις στο κρεβάτι δεν πρέπει να λείψουν!

Μία απολύτως ξενόφερτη γιορτή που φυσικά δεν θα μπορούσε να γλιτώσει από τους Έλληνες και να μην υιοθετηθεί σε όλο της το μεγαλείο. Τα τελευταία χρόνια, η γιορτή αυτή έχει εμπορευματοποιηθεί απίστευτα με αποτέλεσμα να τρέχουν όλοι όσοι είναι ερωτευμένοι ή είναι σε σχέση, λουλούδια, σοκολατάκια, λούτρινα, κάρτες και ένα σωρό άλλα αντικείμενα σε σχήμα καρδιάς. Διαβάστε παρακάτω...

Ναι, ωραία και καλά όλα αυτά, αλλά μήπως το παρακάνουμε λιγάκι; Αυτή τη μέρα χρειαζόσουν δηλαδή για να εκφράσεις στο/στη σύντροφό σου την αγάπη και τον έρωτά σου; Συνέλθετε λίγο ρε παιδιά. Αν θες να δείξεις στο/στη σύντροφό σου τι σημαίνει για σένα, κάνε καλύτερα το σεκς! Αντί να μπεις σε ένα σωρό άσκοπα έξοδα τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προτίμησε να εντρυφήσεις στο Κάμα Σούτρα και να μάθεις καμία νέα στάση ή παραλλαγή στάσης που ήδη γνωρίζεις, για να εκπλήξεις το/τη σύντροφό σου.

Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις να δοκιμάσεις με το/τη σύντροφό σου του Αγίου Βαλεντίνου:

  1. Ιεραποστολικό… αλλιώς
    Η στάση έχει ως εξής. Ξεκινάτε κανονικά με το παραδοσιακό ιεραποστολικό και στη συνέχεια η κοπέλα φροντίζει να λυγίσει τόσο τα πόδια της ώστε να αγκαλιάσει την μέση του συντρόφου της, με αποτέλεσμα εκείνος να έρθει ακόμη πιο κοντά της και η διείσδυση να είναι βαθύτερη και εντονότερη. Είναι υπέροχη στάση για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί όπως η σοκολάτα, έτσι και αυτή η στάση είναι διαχρονική και κλασική.
  2. 2. Doggy Style στο χείλος του… καναπέ
    Μιλάμε για την πολυαγαπημένη μας στάση στα τέσσερα. Δεν είναι καμία ιδιαίτερα τρελή παραλλαγή η συγκεκριμένη αλλά έχει κι αυτή τη χάρη της. Η κοπέλα στήνεται κανονικά στα τέσσερα αλλά φροντίζει να έρθει στην άκρη του καναπέ, έτσι ώστε να σκύβει και να είναι έτοιμη να πέσει (τρόπος του λέγειν). Αυτή η στάση συνδυάζει την απόλαυση με την αντοχή μιας και η κοπέλα θα πρέπει να έχει αντοχές για να »υποφέρει» τη διείσδυση αλλά και το να μην είναι σε μία απόλυτα βολική θέση.
  3. 3. Σαν τον πελεκάνο στα όρθια
    Δεν είν’ τυχαίος ο πελεκάνος βεβαίως βεβαίως. Η κοπέλα σε αυτή τη στάση θα χρειαστεί να επιδοθεί στην ισορροπία μιας και θα στέκεται στο ένα της πόδι όσο στηρίζεται στον τοίχο και ο σύντροφός της διεισδύει από πίσω. Παραλλαγές δεν θέλετε; Ορίστε τώρα. Ίσως να δυσκολευτείτε λίγο παραπάνω με αυτή τη στάση αλλά στο τέλος θα την καταφέρετε πιστεύω και θα σας αρέσει και πολύ.
  4. 4. Χιαστί απόλαυση
    Αυτή είναι μία φοβερή στάση που πάει τη διείσδυση σε άλλο επίπεδο και προσφέρει την υπέρτατη κ@υλα, σόρρυ ηδονή ήθελα να πω. Η κοπέλα βρίσκεται ξαπλωμένη ανάσκελα όσο πιο έξω μπορεί στο κρεβάτι, όσο ο σύντροφός της κρατάει τα πόδια χιαστί και διεισδύει ενώ είναι όρθιος. Για να κάνετε αυτή τη στάση, εξυπακούεται να υπάρχει διαθέσιμο/ς κάποιο ψηλό κρεβάτι ή πάγκος. Αξίζει πολύ και θα την απολαύσετε στο έπακρο.
  5. 5. Η στάση του λωτού
    Είστε και οι δύο καθισμένοι, αντικριστά ο ένας από τον άλλο και ο ένας τυλίγει τα πόδια του γύρω από τον άλλο. Πρόκειται για μία γούτσου γούτσου στάση για τους φουλ ερωτευμένους. Σεξ σαν αγκαλιά. Δεν είναι υπέροχο; Είναι μία στάση που απαιτεί οικειότητα, γλυκύτητα και βαθειά συναισθήματα. Όπως και να το κάνεις είναι διαφορετική από τα ακροβατικά και τα περίεργα που είχες συνηθίσει να κάνεις ως τώρα .

Αν θες να κάνεις τη διαφορά, απλά μην γιορτάσεις την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν αξίζει. Ο έρωτας και η αγάπη για το σύντροφό σου γίνονται εμφανή καθημερινά μέσα από τα λόγια και τις πράξεις σου, όχι από μία χαζομέρα. Κάνε σεξ όπως κάθε άλλη φορά απλώς λίγο διαφορετικά, ακολουθώντας πιστά τις παραπάνω παραλλαγές γνωστών στάσεων και σου υπόσχομαι ότι θα περάσεις υπέροχα και εσύ κι ο/η σύντροφός σου.