Οι πιο άβολες στιγμές στο σ*ξ και πώς να τις αντιμετωπίσεις χωρίς πανικό!

Ειδικά το δεύτερο έχουμε πάθει όλες!

Οι πιο άβολες στιγμές στο σ*ξ και πώς να τις αντιμετωπίσεις χωρίς πανικό!

Κάθε πρώτη φορά και δύσκολη! Don't panic girls!

Εννοούμε αυτές τις στιγμές που δεν θα τις σχολιάσεις ούτε με τις φίλες σου (ή θα τις σχολιάσεις μόνο σε κάποιο gathering που κάνετε ειδικά για να μοιραστείτε τα πιο ντροπιαστικά μυστικά σας). Διαβάστε παρακάτω...

Και επειδή κάποια πράγματα δεν συζητιούνται εύκολα ούτε με την κολλητή σου, θα γράψουμε εμείς γι’ αυτά. Γιατί το Youweekly.gr μπορεί.

Άβολη στιγμή #1: Θέλεις να πας τουαλέτα. Αλλά θέλεις πολύ.

Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο δίλημμα, γύρω από το οποίο δεν έχουν καταλήξει ούτε οι πιο ειδικοί από τους ειδικούς. Γιατί όταν νιώθεις έτσι πάνω στο σεξ, μπορεί να συμβαίνουν δύο πράγματα: είτε ο φίλος σου κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και ερεθίζει ακριβώς το σημείο G, οπότε πιθανότατα βιώνεις τη λεγόμενη «γυναικεία εκσπερμάτιση», είτε η στάση την οποία έχετε διαλέξει έχει ως αποτέλεσμα το πέος του να πιέζει την κύστη σου με τέτοιον τρόπο που να σε κάνει να θέλεις να τρέξεις στην τουαλέτα.

Πώς θα αποφύγεις όλα τα παραπάνω; Υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος: να φροντίσεις να πας στην τουαλέτα πριν το σεξ. Αν συνεχίζεις να έχεις αυτή την αίσθηση ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ, θα πρέπει να του ζητήσεις να κάνετε ένα διάλειμμα. Οκ, δεν είναι ό,τι πιο σέξι, αλλά αν δεν το κάνεις, δύσκολα θα απολαύσεις πραγματικά αυτό που συμβαίνει μεταξύ σας. Αν σου συμβαίνει συχνά, μπορείς να αποφεύγεις κάποιες στάσεις που ευνοούν τη συγκεκριμένη αίσθηση. Αυτές είναι το doggy style, η στάση μ’ εσένα από πάνω και η ιεραποστολική, όταν η λεκάνη σου είναι ελαφρώς ανασηκωμένη.

Άβολη στιγμή #2: Σου ξεφεύγουν αέρια από τον κόλπο.

Εκεί που έχεις βυθιστεί στον αισθησιασμό και την απόλαυση, ξαφνικά ακούγεται ο πιο άβολος ήχος που θα μπορούσε να ακουστεί κατά τη διάρκεια του σεξ. Και μάλιστα από τον κόλπο σου.

Είναι κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά, ειδικά όταν αλλάζετε στάσεις, και συμβαίνει γιατί παγιδεύεται αέρας μέσα στον κόλπο σου, ο οποίος απελευθερώνεται ξαφνικά. Τελείως τυπικά θα σου επιβεβαιώσουμε αυτό που φαντάζεσαι, ότι δηλαδή αυτά τα αέρια δεν έχουν καμία σχέση με τα άλλα και γι’ αυτό δεν έχουν δυσάρεστη οσμή. Ο τρόπος να αντιμετωπίσεις τη συγκεκριμένη άβολη στιγμή; Είτε να αδιαφορήσεις είτε να γελάσεις. Γιατί είναι αστείο και γιατί δεν έχεις κανένα λόγο να ντραπείς – είναι απόλυτα φυσιολογικό. Άσε που ο φίλος σου πιθανότατα θα είναι ήδη εξοικειωμένος με αυτό το φαινόμενο, οπότε αν γελάσετε μαζί, υποψιαζόμαστε ότι και η συνέχεια του σεξ θα είναι ακόμα καλύτερη.

Άβολη στιγμή #3: Χάνεις τη συγκέντρωσή σου.

Δεν σημαίνει ότι δεν σου αρέσει αυτό που συμβαίνει, αλλά ότι έχεις εκατό πράγματα στο κεφάλι σου, από τα οποία δεν μπορείς να ξεφύγεις ακόμα και όταν εκείνος βρίσκεται μέσα σου. Συνήθως αρχίζει να σε τριβελίζει κάποια σκέψη που πιθανότατα σε απασχολούσε από πριν, π.χ. να μην ξεχάσεις να βάλεις πλυντήριο, αν θα ξεκινήσει η εξεταστική, τέτοια.

Αν αισθανθείς ότι ταξιδεύει το μυαλό σου, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή το ίδιο και στο φίλο σου. Και εξηγούμε: Οι άντρες έχουν συνηθίσει να σκέφτονται άλλα πράγματα κατά τη διάρκεια του σεξ, ώστε να μην εκσπερματώσουν πρόωρα. Και επειδή οι γυναίκες έχουμε το χάρισμα της συναίσθησης, είναι πιθανό να το πιάνεις αυτό στον αέρα κι έτσι να χάνεσαι κι εσύ. Για να αποφύγεις τέτοιες εξελίξεις, μπορείς να φροντίσεις να βάλεις και τους δυο σας πιο ενεργά στο παιχνίδι, π.χ. με το να πραγματοποιήσετε μια κοινή σας φαντασίωση – αυτό σίγουρα θα σας κρατήσει συγκεντρωμένους.

Άβολη στιγμή #4: Είσαι τελείως στεγνή «εκεί κάτω».

Μπορεί να το πάθεις αν δεν αφιερώσετε αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά και βιαστείτε να μπείτε στο ψητό. Μην το κάνεις: αν δεν είσαι αρκετά υγρή, πιθανότατα θα πονάς μετά, ενώ μπορεί να είσαι πιο επιρρεπής σε λοιμώξεις. Άσε που η λίπανση του κόλπου είναι ένας τρόπος για να σου πει το σώμα σου ότι είσαι έτοιμη για τη διείσδυση. Γιατί να το αγνοείς;

Προφανώς δεν υπάρχει κάποιος κανόνας σχετικά με το πόσο υγρή πρέπει να είσαι για να κάνεις σεξ. Συνήθως όμως ξέρεις πότε είσαι έτοιμη, οπότε αν αυτό δεν ισχύει την ώρα που ο φίλος σου είναι έτοιμος να μπει, καλό είναι να τον ενημερώσεις. Άλλωστε είναι σίγουρο ότι και εκείνος θέλει να απολαύσεις το σεξ, άρα δεν θα έχει πρόβλημα να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο στα προκαταρκτικά. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο λιπαντικό για έξτρα βοήθεια – ακόμα και αν δεν αντιμετωπίζεις κανένα θέμα με την υγρασία του κόλπου σου, λίγες σταγόνες λιπαντικό μπορούν να κάνουν θαύματα για τον οργασμό σου. Why not?