«Είμαι ερωτευμένη με τον μεγαλύτερο εχθρό της ζωής μου που κατέληξε να γίνει ένας...»!

Η αληθινή εξομολόγηση της για έναν απαγορευμένο έρωτα!

«Είμαι ερωτευμένη με τον μεγαλύτερο εχθρό της ζωής μου που κατέληξε να γίνει ένας...»!

Νεαρή μας εξομολογείται την ιστορία της και μας δίνει ένα μάθημα.

Πως ερωτεύτηκε τον μεγαλύτερο εχθρό της. Διαβάστε παρακάτω...

Κάθε χρόνο, τέτοια περίπου εποχή, θυμάμαι τον Αλέξη! Τον μεγαλύτερο εχθρό της ζωής μου που κατέληξε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής μου. Πώς; Ολη η παρέα από το Λύκειο, γύρω στα 10 παιδιά, ξαναβρεθήκαμε 7 χρόνια μετά την αποφοίτησή μας. Ομως το reunion δεν έγινε σε κάποιο μπαρ ή σπίτι αλλά σε ένα πάρτι μασκέ, όπου όλοι μας ήμασταν μασκαρεμένοι. Προσωπικά δεν μπορούσα να γνωρίσω ούτε την κολλητή μου που συνεχίζαμε όλα αυτά τα χρόνια να κάνουμε παρέα, πόσω μάλλον τον Αλέξη. Αυτό το παιδί απλά το αντιπαθούσα. Μιλούσε υποτιμητικά για εμένα μπροστά στον οποιονδήποτε, δεν μου απηύθυνε ποτέ τον λόγο, με αγνοούσε και σιχαινόταν ακόμα και να μου πιάσει το χέρι. Δεν θυμάμαι καν πώς ξεκίνησε όλο αυτό, όμως σίγουρα από ένα σημείο και μετά ούτε εγώ ήθελα να τον δω μπροστά μου. Με λίγα λόγια γίναμε εχθροί. Οι φίλοι μας έκαναν τα πάντα για να μη μας φέρνουν σε επαφή, όμως μετά από επτά χρόνια κανείς δεν σκέφτηκε πως αυτή η... έχθρα θα συνεχιζόταν. Το πάρτι ήταν ανοιχτό και μπορούσαμε να φέρουμε οποιονδήποτε δικό μας άνθρωπο. Σιγά μην έψαχνα πού είναι ο Αλέξης! Αλλωστε εγώ είχα γοητευτεί από εκείνον τον Μπάτμαν και ο Μπάτμαν φαίνεται πως είχε γοητευτεί από εμένα. Περάσαμε όλο το βράδυ μαζί. Εκείνος προσπαθούσε να μου μάθει να πετάω και εγώ τον μάγευα με το μαγικό μου ραβδί. Ημουν η Τίνκερμπελ βλέπετε... Πού καιρός να με νοιάξει ο Αλέξης; Στο τέλος της βραδιάς και πριν χωριστούμε, θεωρήσαμε πως θα έπρεπε να δείξουμε ο ένας στον άλλον το πραγματικό του πρόσωπο. Βγάλαμε ταυτόχρονα τις μάσκες μας και... ιδού! Ο Αλέξης ήταν ο Μπάτμαν. Ή μάλλον... ο Μπάτμαν ήταν ο Αλέξης. Εμεινα εμβρόντητη να τον κοιτάζω. Η σιωπή έσπασε με ένα φιλί. Τα επόμενα δέκα χρόνια της ζωής μας τα περάσαμε μαζί. Χωρίσαμε γιατί εκείνος ήθελε γάμους και παιδιά και πανηγύρια. Ενώ εγώ, ούσα ελεύθερη, δεν μπορούσα να το δεχτώ.
Δεν θυμάμαι άλλωστε την Τίνκερμπελ να δεσμεύεται. Ούτε τον Μπάτμαν εδώ που τα λέμε...

ΠΗΓΗ: TV24

Ακόμη μια εξομολόγηση για τον έρωτα που μας τράβηξε η προσοχή μιας νεαρής που ερωτεύτηκε τον γιατρό της μητέρας της.

«Ερωτεύτηκα τον πρώην γιατρό της μαμάς μου...» Η αληθινή ιστορία νεαρής για τον έρωτα μέχρι τέλους!

«Θέλω να κάνω ελεύθερη σχέση με μια κοπέλα αλλά αυτή να είναι πιστή! Πως πρέπει να το χειριστώ;» - Ο ειδικός σου δίνει την λύση!

«Θέλω να ξεκινήσω να έχω «ελεύθερη» σχέση με μια γυναίκα που μου αρέσει. Ωστόσο δεν θα αντέξω να έχει και εκείνη τις ίδιες ελευθερίες με εμένα, οπότε καλύτερα να μην της το πω!» Ορέστης!

Ο ειδικός σου δίνει την λύση στο πρόβλημα σου! Διαβάστε παρακάτω...

Αγαπητέ Ορέστη,

Τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια υγιή σχέση είναι η δέσμευση, η οικειότητα, η επικοινωνία και η σεξουαλικότητα. Στη δική σου περίπτωση φαίνεται να σε δυσκολεύει η δέσμευση. Εχεις να καταλάβεις περισσότερο τον εαυτό σου για ποιο λόγο δεν μπορείς να δεσμευτείς με ένα άτομο. Μήπως έχεις κάποια πιστεύω ή αντιλήψεις για τις σχέσεις που δεν είναι ρεαλιστικά; Για παράδειγμα θεωρείς ότι μια σχέση μπορεί να καταλήξει να σε κάνει να νιώθεις πίεση, βαρεμάρα, «πνίξιμο»; Εχεις αναρωτηθείς γιατί μπορεί να βλέπεις τις σχέσεις με αυτόν τον τρόπο; Ποια είναι τα δεδομένα που έχεις διαμορφώσει για τις σχέσεις από μικρός; Πώς έβλεπες στο παρελθόν τη σχέση των γονιών σου ή άλλων κοντινών σου ατόμων; Αυτά είναι κάποια ερωτήματα που πρέπει να σε προβληματίσουν.

«Ερωτεύτηκα τον πρώην γιατρό της μαμάς μου...» Η αληθινή ιστορία νεαρής για τον έρωτα μέχρι τέλους!

Δείτε περισσότερα νέα για τις σχέσεις με μόνο ένα κλικ!