Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αληθινή ιστορία: «Έκανα σ3ξ με τον πεθερό μου και δεν ξέρω ποιανού είναι το παιδί...»!

Σοκάρει η εξομολόγηση της!

Αληθινή ιστορία: «Έκανα σ3ξ με τον πεθερό μου και δεν ξέρω ποιανού είναι το παιδί...»!
ΣΧΕΣΕΙΣ 22.03.2019 17:22

Mία άκρως πικάντικη ιστορία, η οποία μπορεί να ξεπεράσει κάθε φαντασία.

Δεν είναι και σύνηθες το σεξ με τον πεθερό σου και να μένεις έγκυος, μην γνωρίζοντας από ποιον.Διαβάστε παρακάτω...

Είμαι 24 χρονών, αρραβωνιασμένη και του χρόνου θα παντρευτώ. Ο αρραβωνιαστικός μου εργάζεται ως οικοδόμος και δουλεύει πολύ σκληρά για να μην μου λείψει τίποτα.

Τον αγαπώ όμως δεν με ικανοποιεί σεξουαλικά τόσο όσο θα ήθελα. Είμαι αρκετά ενεργή στο σεξ από πολύ νεαρή ηλικία και θέλω συνεχώς να δοκιμάζω καινούρια πράγματα και γενικά να πειραματίζομαι. Δυστυχώς ο αρραβωνιαστικός μου δεν μπορεί να «ακολουθήσει» αυτά μου τα «θέλω» κυρίως λόγο της κούρασης που του επιφέρει η δουλειά του.

Πριν 2 μήνες και ενώ ήμουν μόνη στο σπίτι με επισκέφθηκε ο πεθερός μου για να μας αφήσει μερικά χρήματα. Βλέπετε, δυσκολευόμαστε οικονομικά μιας και εγώ δεν δουλεύω.

Έφτιαξα καφέ και καθίσαμε να τον πιούμε παρέα. Καθώς συζητούσαμε πρόσεξα ότι το βλέμμα του ήταν διαφορετικό από άλλες φορές. Φυσικά ήταν η πρώτη φορά που ήμασταν τελείως μόνοι, όμως ομολογώ πως είχα προσέξει πόσο γοητευτικός άντρας ήταν..

Άρχισα να του μιλώ για τον γιο του κάνοντας του γενικά τα παράπονα μου σχετικά με την σεξουαλική μας ζωή. Δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό αλλά αμέσως με έκανε να νιώσω άνετα λέγοντας μου πως και εκείνος είχε το ίδιο πρόβλημα με την πεθερά μου.

Μετά από αυτή μας την συνάντηση οι επισκέψεις του άρχισαν να γίνονται συχνότερες και σε ώρες που ήξερε ότι ήμουν μόνη. Περνούσαμε πολύ όμορφα μαζί και συζητούσαμε για όλα. Άρχισα να τον ερωτεύομαι... σε σημείο που ζήλευα την πεθερά μου.

Σε μια από εκείνες τις επισκέψεις του, τον υποδέχτηκα πολύ προκλητικά ντυμένη. Το είχα πάρει απόφαση πως ήθελα να γίνει δικός μου. Δεν πρόφτασε να μπει καλά καλά στο σπίτι, τον τράβηξα απότομα μέσα και τον φίλησα.

Περίμενα να αντιδράσει, να θυμώσει, να αντισταθεί, όμως δεν το έκανε. Μου είπε ότι εδώ και καιρό με ήθελε σαν τρελός αλλά δεν τολμούσε να κάνει το βήμα..Κάναμε έρωτα στο ίδιο κρεβάτι που κοιμάμαι με τον γιο του, αλλά δεν με νοιάζει. Είναι ο άντρας της ζωής μου...

Τώρα όμως έχω σοβαρό πρόβλημα γιατί είμαι έγκυος και δεν ξέρω αν το παιδί είναι του αρραβωνιαστικού μου ή του πεθερού μου...

Δεν ξέρω τι να κάνω..το σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να χάσω κανέναν. Τους θέλω και τους δύο.

Ελένη
Λεμεσός

Ακόμη μια ερωτική ιστορία που ξεπερνά την φαντασία μας αυτή της νεαρής κοπέλας!

Αληθινή ερωτική ιστορία: «Έκανα άγριο σ3ξ στα βράχια με δύο αγνώστους!»

«Θέλω να κάνω ελεύθερη σχέση με μια κοπέλα αλλά αυτή να είναι πιστή! Πως πρέπει να το χειριστώ;» - Ο ειδικός σου δίνει την λύση!

«Θέλω να ξεκινήσω να έχω «ελεύθερη» σχέση με μια γυναίκα που μου αρέσει. Ωστόσο δεν θα αντέξω να έχει και εκείνη τις ίδιες ελευθερίες με εμένα, οπότε καλύτερα να μην της το πω!» Ορέστης!

Ο ειδικός σου δίνει την λύση στο πρόβλημα σου!

Αγαπητέ Ορέστη,

Τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια υγιή σχέση είναι η δέσμευση, η οικειότητα, η επικοινωνία και η σεξουαλικότητα. Στη δική σου περίπτωση φαίνεται να σε δυσκολεύει η δέσμευση. Εχεις να καταλάβεις περισσότερο τον εαυτό σου για ποιο λόγο δεν μπορείς να δεσμευτείς με ένα άτομο. Μήπως έχεις κάποια πιστεύω ή αντιλήψεις για τις σχέσεις που δεν είναι ρεαλιστικά; Για παράδειγμα θεωρείς ότι μια σχέση μπορεί να καταλήξει να σε κάνει να νιώθεις πίεση, βαρεμάρα, «πνίξιμο»; Εχεις αναρωτηθείς γιατί μπορεί να βλέπεις τις σχέσεις με αυτόν τον τρόπο; Ποια είναι τα δεδομένα που έχεις διαμορφώσει για τις σχέσεις από μικρός; Πώς έβλεπες στο παρελθόν τη σχέση των γονιών σου ή άλλων κοντινών σου ατόμων; Αυτά είναι κάποια ερωτήματα που πρέπει να σε προβληματίσουν.

«Ερωτεύτηκα τον πρώην γιατρό της μαμάς μου...» Η αληθινή ιστορία νεαρής για τον έρωτα μέχρι τέλους!

Για περισσότερα θέματα σχέσεων κάντε εδώ κλικ!

TAGS
Share