Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ερωτική ιστορία με σ3ξ στον χώρο εργασίας: «Την έβλεπα και... - Το κάναμε στην κουζίνα της εταιρείας!»

Δεν μπορούσαν να κρατηθούν!

Ερωτική ιστορία με σ3ξ στον χώρο εργασίας: «Την έβλεπα και... - Το κάναμε στην κουζίνα της εταιρείας!»
ΣΧΕΣΕΙΣ 23.03.2019 20:55

Πόσες και πόσοι δεν έχουν φαντασιωθεί να κάνουν σεξ στον χώρο εργασίας; Αυτή η αληθινή ιστορία πραγματοποιεί τη φαντασίωση.

Οι δύο εραστές δεν μπορούσαν να κρατήσουν το πάθος του. Διαβάστε παρακάτω...

Αναλυτικά η αληθινή ερωτική ιστορία: «Γνωριστήκαμε με την Κ. πριν από περίπου 4 χρόνια στην εργασία μας. Δουλεύαμε για μια μεγάλη εταιρεία με αρκετό προσωπικο. Αλλά η Κ. ξεχώριζε μέσα σε όλους τους άλλους. Από την πρώτη στιγμή μου έκαναν εντύπωση τα απίστευτα μάτια της. Στη συνέχεια βέβαια ανακάλυψα και άλλα πράγματα επάνω της όπως το πλούσιο στήθος της με τις ρόγες να τρυπάνε τα μπλουζάκια της όταν καύλωναν και τον φοβερό της κώλο με τη σχισμή να ξεκινάει από ψηλά και τα κωλομέρια της να διαγράφονται υπέροχα στα εφαρμοστά παντελόνια που φορούσε.

Σύντομα δημιουργήθηκε μία έλξη μεταξύ μας η οποία εξελίχθηκε σε ερωτική πριν καν το καταλάβουμε. Πολλές φορές με το που την έβλεπα καύλωνα αμέσως χωρίς καν να το προσπαθήσει η ίδια. Και στο διάστημα αυτό κάναμε μαζί απίστευτα πράγματα όσο και τρελά. Το κάναμε παντου όπου θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος. Στο σπίτι, στο δρόμο, μέσω internet ή τηλεφωνικά. Είχαμε κάνει μαζί τα πάντα ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε.

Μέχρι την ημέρα που έγινε κάτι που δε το περιμέναμε αλλα από τη καύλα μας δε μπορούσαμε να το σταματήσουμε. Ήταν 3 το απόγευμα και η Κ. μόλις είχε έρθει για δουλειά. Την είδα να μπαίνει από μακρυά και αμέσως ο πούτσος μου άρχισε να σκληραίνει. Όλον αυτό το καιρό είχαμε αναπτύξει έναν ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας. Ξέραμε και οι δύο πότε είμασταν καυλωμένοι και βρίσκαμε πάντα τρόπους να το δείχνουμε ό ένας στον άλλο».

Και τώρα η ιστορία από το erotikes-istories.com απογειώνεται: «Έτσι και τη μέρα αυτή βρεθήκαμε….. τυχαία στην κουζίνα. Της έδωσα ένα καυτό φιλί ενώ η Κ. οδηγούσε τα χέρια μου στον κώλο της. Της τον χούφτωσα άγρια ενώ αυτή κατέβασε λίγο τη μπλούζα της και η μία ρόγα της πετάχτηκε έξω. Ήταν σκληρή και κατακόκκινη από τη καύλα. Της τη δάγκωσα για λίγο ενώ η Κ. έτριβε τον πούτσο μου με το χέρι της. Είχαμε καυλώσει και οι δύο απίστευτα. Αλλά έπρεπε να γυρίσουμε στο γραφείο μας. Όμως είμασταν τόσο καυλωμένοι που σύντομα ξαναβρεθήκαμε στη κουζίνα οι δυο μας. Όλον αυτό το καιρό γούσταραμε να δείχνουμε ο ένας στον άλλο πόσο καυλωμένοι είμαστε. Αρκετές φορές είχα παίξει τον πούτσο μου στην τουαλέτα και της έδειχνα φωτογραφίες από τη στιγμή που έχυνα για αυτήν. Το ίδιο έκανε και αυτή για μένα. Πηγαινε στη τουαλέτα και έπαιζε το μουνί της για μένα. Και μετά μου το έδειχνε γεμάτο από τα χύσια της.

Στην κουζίνα που βρεθήκαμε για δεύτερη φορά ήμουν τόσο καυλωμένος που της είπα να καθήσει στην πόρτα και να κοιτάζει μήπως μπει κανείς μέσα. Ανοίγω τότε το φερμουάρ από το παντελόνι μου και πετάω τότε τον πούτσο μου έξω. Ήταν πέτρα και κατακόκκινος από την καύλα. Ήθελα να τον παίξω μπροστά της και να αδειάσω τα αρχίδια μου από τα χύσια.

Αλλά δεν έγινε ακριβώς αυτό. Μόλις η Κ. είδε τον καυλωμένο πούτσο μου έφυγε από την πόρτα και ήρθε κατευθείαν επάνω μου. Μου τον έπιασε και τον οδήγησε στο στόμα της κατευθείαν. Στη θέα του στημένου κώλου της όπως είχε σκύψει μπροστά στον πούτσο μου καύλωσα ακόμη περισσότερο. Οι φλέβες κόντευαν να σπάσουν και τα αρχίδια μου να εκραγούν από τα χύσια που κουβαλούσαν. Μου τον έγλειφε ενώ ταυτόχρονα έπαιζε τα αρχίδια μου με το χέρι της. Και όσο πιο επικίνδυνο ήταν να μας πιάσουν τόσο πιο πολύ καυλώναμε. Σύντομα έχυσα μέσα στο στόμα της και κατάπιε κάθε σταγόνα από τα καυτά μου χύσια. Και με ένα βλέμμα που θα καύλωνε τον οποιοδήποτε έκοψε λίγο χαρτί και σκούπισε τα χειλια της από τα χύσια που γλίστρησαν από το στόμα της. Αμέσως μετά γυρίσαμε στο γραφείο μας αλλά κανείς από τους δυο μας δεν είχε χορτάσει.

Ήθελα να την κάνω να χύσει όπως έχυσα εγώ. Της έστελνα μηνύματα όλη την ώρα που την καύλωναν ακόμα περισσότερο. Μετά από λίγο πήγα και κάθησα κοντά στο γραφείο της. Είχα σχολάσει και ετοιμαζόμουν να φύγω. Τότε εκεί που καθόμασταν της είπα να κατεβάσει το παντελόνι κάτω από το γραφείο της και να τρίψει το μουνί της. Το έκανε χωρίς κανέναν δισταγμό. Από δίπλα της που καθόμουν έβλεπα το μουνάκι της να γυαλίζει από τα χύσια της. Το έτριψε με τα δαχτυλά της και σύντομα έβαλε 2 δάχτυλα μέσα του. Τα έβγαλε και όπως ήταν μούσκεμα από τα χύσια της τα έβαλε κρυφά στο στόμα μου. Τα χύσια της είναι τόσο γλυκα και καυτά. Τα έγλυψα λαίμαργα ενώ το χέρι μου έτριβε τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι μου.

Και πάλι όμως η καύλα που νιώθαμε δε μπορούσε να σβήσει. Πήγα στο ψυγείο που είχα αφήσει μία μπανάνα για την επόμενη μέρα. Την ξεφλούδισα και πήγα και έκατσα δίπλα της. Της την έδωσα κρυφά και είπα στην Κ. να την ακουμπήσει στο μουνόχειλά της για να τη φάω με τα χύσια της επάνω. Αφου κατέβασε το παντελόνι της, την ακούμπησε στη γραμμή που έκαναν τα μουνοχειλά της. Τότε της είπα ότι θέλω να τη βάλει όλη μέσα και να μου τη δώσει. Δεν ήξερε πως να το κάνει αυτό στο γραφείο και πήγε στην τουαλέτα. Σύντομα ήρθε με τη μπανάνα στο χέρι η οποία είχε σχεδόν λιώσε μέσα στο καυτό μουνί της. Την έφαγα όλη νιώθοντας ότι αυτό που είχα στη γλώσσα μου ήταν τα χύσια της.

Μετά από αυτό βγήκαμε στο μπαλκόνι για ένα τσιγάρο. Δε θα έφευγα αν δεν την έκανα να χύσει με κάποιο τρόπο. Καθήσαμε σε ένα σημείο που δε φαινόμασταν και φιληθήκαμε με απίστευτο πάθος. Το χέρι μου γλύστρησε στο παντελόνι της και ένιωσα την κάψα του μουνιού της. Ήταν τόσο μούσκεμα που το χύσια της είχαν ποτήσει το παντελόνι μέχρι έξω. Της έτριβα το μουνί δυνατά πιέζοντας τα δάχτυλά μου στη γραμμή ανάμεσα στα μουνόχειλά της. Και βάζοντας ακόμη περισσότερη δύναμη όταν βρισκόταν στην καυλωμένη τρύπα της. Ακουγα την Κ. να βογγάει από καύλα και καύλωσα ξανά τρελά. Το μουνί της ήταν τόσο μουσκεμά που ένιωθα τα χύσια της να πλυμμηρίζουν τα δάχτυλά μου. Σύντομα ένιωσα το κορμί της να τρέμει την ώρα που έχυνε. Φιληθήκαμε άλλη μια φορά και γυρίσαμε στο γραφείο μας.

Από εκείνη τη μέρα βρεθήκαμε αρκετές φορές και γαμηθήκαμε με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κάποιος ή κάποια. Όμως σίγουρα αυτή η μέρα στο γραφείο όπου η καύλα μας ξεπέρασε κάθε όριο είναι από αυτές τις φορές που δε ξεχνιούνται με τίποτα».

Ακόμη μία ιστορία με σεξ, όπου έχει απασχολήσει πολλούς! Δείτε εδώ:

Αληθινή ερωτική ιστορία: «Ήμασταν χρόνια φίλοι και κάναμε άγριο σεξ!»

Αληθινή ιστορία: «Έκανα σεξ με τον πεθερό μου και δεν ξέρω ποιανού είναι το παιδί...»!

Mία άκρως πικάντικη ιστορία, η οποία μπορεί να ξεπεράσει κάθε φαντασία.

Δεν είναι και σύνηθες το σεξ με τον πεθερό σου και να μένεις έγκυος, μην γνωρίζοντας από ποιον.

Είμαι 24 χρονών, αρραβωνιασμένη και του χρόνου θα παντρευτώ. Ο αρραβωνιαστικός μου εργάζεται ως οικοδόμος και δουλεύει πολύ σκληρά για να μην μου λείψει τίποτα.

Τον αγαπώ όμως δεν με ικανοποιεί σεξουαλικά τόσο όσο θα ήθελα. Είμαι αρκετά ενεργή στο σεξ από πολύ νεαρή ηλικία και θέλω συνεχώς να δοκιμάζω καινούρια πράγματα και γενικά να πειραματίζομαι. Δυστυχώς ο αρραβωνιαστικός μου δεν μπορεί να «ακολουθήσει» αυτά μου τα «θέλω» κυρίως λόγο της κούρασης που του επιφέρει η δουλειά του.

Πριν 2 μήνες και ενώ ήμουν μόνη στο σπίτι με επισκέφθηκε ο πεθερός μου για να μας αφήσει μερικά χρήματα. Βλέπετε, δυσκολευόμαστε οικονομικά μιας και εγώ δεν δουλεύω.

Έφτιαξα καφέ και καθίσαμε να τον πιούμε παρέα. Καθώς συζητούσαμε πρόσεξα ότι το βλέμμα του ήταν διαφορετικό από άλλες φορές. Φυσικά ήταν η πρώτη φορά που ήμασταν τελείως μόνοι, όμως ομολογώ πως είχα προσέξει πόσο γοητευτικός άντρας ήταν..

Άρχισα να του μιλώ για τον γιο του κάνοντας του γενικά τα παράπονα μου σχετικά με την σεξουαλική μας ζωή. Δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό αλλά αμέσως με έκανε να νιώσω άνετα λέγοντας μου πως και εκείνος είχε το ίδιο πρόβλημα με την πεθερά μου.

Μετά από αυτή μας την συνάντηση οι επισκέψεις του άρχισαν να γίνονται συχνότερες και σε ώρες που ήξερε ότι ήμουν μόνη. Περνούσαμε πολύ όμορφα μαζί και συζητούσαμε για όλα. Άρχισα να τον ερωτεύομαι... σε σημείο που ζήλευα την πεθερά μου.

Σε μια από εκείνες τις επισκέψεις του, τον υποδέχτηκα πολύ προκλητικά ντυμένη. Το είχα πάρει απόφαση πως ήθελα να γίνει δικός μου. Δεν πρόφτασε να μπει καλά καλά στο σπίτι, τον τράβηξα απότομα μέσα και τον φίλησα.

Περίμενα να αντιδράσει, να θυμώσει, να αντισταθεί, όμως δεν το έκανε. Μου είπε ότι εδώ και καιρό με ήθελε σαν τρελός αλλά δεν τολμούσε να κάνει το βήμα..Κάναμε έρωτα στο ίδιο κρεβάτι που κοιμάμαι με τον γιο του, αλλά δεν με νοιάζει. Είναι ο άντρας της ζωής μου...

Τώρα όμως έχω σοβαρό πρόβλημα γιατί είμαι έγκυος και δεν ξέρω αν το παιδί είναι του αρραβωνιαστικού μου ή του πεθερού μου...

Δεν ξέρω τι να κάνω..το σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να χάσω κανέναν. Τους θέλω και τους δύο.

Ελένη
Λεμεσός

Για περισσότερα θέματα σχέσεων κάντε εδώ κλικ!

TAGS
Share