Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Aληθινή ερωτική ιστορία: «Η γραμματέας μου μπήκε κάτω από το γραφείο και...»

Η Λίνα είχε τρελαθεί με το αφεντικό της!

Aληθινή ερωτική ιστορία: «Η γραμματέας μου μπήκε κάτω από το γραφείο και...»
ΣΧΕΣΕΙΣ 25.03.2019 16:39

Πόσες φορές έχουμε δει μία γραμματέα να ερωτεύεται το αφεντικό της και αυτό έγινε στην ερωτική ιστορία με την 24χρονη Λίνα.

Η ιστορία περιγράφει τι συνέβη κάτω από το γραφείο. Διαβάστε παρακάτω....

Ακολουθεί η ιστορία: «Εδώ και ένα χρόνο δουλεύω σε μια μεγάλη εταιρεία, και ως διευθυντικό στέλεχος δικαιούμαι να έχω και μια γραμματέα.

Η Λίνα (έχω αλλάξει τα ονόματα για ευνόητους λόγους) ήταν μια συμπαθητική κοπελίτσα 24 χρονών, μικροκαμωμένη με ωραία καστανόξανθα μαλλιά, λεπτή με ένα μεγαλούτσικο για τα κυβικά της και πεταχτό κωλαράκι.

Από την πρώτη κιόλας μέρα παρατήρησα ότι με κοίταγε λίγο περίεργα. Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να συνεργάζομαι μαζί της με καθαρά επαγγελματικό τρόπο. Σιγά σιγά αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε mail με άσχετο με τη δουλειά περιεχόμενο. Άρχισαν τα πειράγματα, τα αστειάκια, μέχρι που φτάσαμε στο σημείο να ανταλλάσσουμε mail με σεξουαλικά υπονοούμενα. Ένα απόγευμα, που είχαμε μείνει οι δυο μας στον όροφο, μπήκε μέσα και μου είπε. Τι άλλο μπορώ να κάνω για σας κ. Διευθυντά πριν φύγω? Της απάντησα «τίποτα που να αφορά τη δουλειά»... και ξαναγύρισα στα χαρτιά μου.

Νόμισα πως έφυγε, όταν ξαφνικά ένοιωσα το χέρι της να πιάνει τον πούτσο μου. Η Λίνα είχε πέσει στα γόνατα, είχε μπει κάτω από το γραφείο και έπιανε τον πούτσο μου. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι καύλωσα σε χρόνο μηδέν. Τον έβγαλα έξω και την άφησα να το περιποιηθεί. Τον ρούφαγε με μανία... τον έπαιρνε βαθιά μέσα στο στοματάκι της.... πνιγόταν... τον έγλυφε... χάιδευε τα αρχίδια μου.... μέχρι που την σταμάτησα. Την τράβηξα επάνω. Τώρα στεκόταν όρθια μπροστά μου. Τη γύρισα από πίσω και με μια κίνηση την έκανα να σκύψει πάνω στο γραφείο».

Όπως διαβάζουμε στις erotikes-istories.com τώρα αρχίζουν τα... ζουμερά: «Τώρα έβλεπα το κολαράκι της τουρλωμένο μπροστά μου. Της σήκωσα σιγά, σιγά τη φούστα. Φορούσε ζαρτιέρες και ένα στρινγκ που ήταν μούσκεμα. Παραμέρισα το στρινγκ και καρφώθηκα μέσα στο υγρό μουνάκι της. Η Λίνα έβγαλε μια κραυγή πόνου και καύλας. Την έπιασα από τους γοφούς και άρχισα να τη γαμάω δυνατά. Αυτή φώναζε: «έτσι... έτσι... ναααι.... σκίστε με κ. Διευθυντά μου».... ενώ εγώ της έσκιζα το μουνάκι. Σταμάτησα. Την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα πάνω στο γραφείο. Άνοιξε τα πόδια τα οποία τώρα ακουμπούσαν σχεδόν στους ώμους της. Ξαναμπήκα στο ανοιγμένο μουνί της με δύναμη. Ήταν απίστευτη η καύλα.... την ξέσκιζα με μανία.

Κάποια στιγμή βγήκα από το μουνάκι της. Τα υγρά της έτρεχα στην κωλοτρυπίδα της. Την έγλυψα.... της έβαλα κι άλλα υγρά και ακούμπησα επάνω τον πούτσο μου. Αυτή άρχισε να βογκάει και μόνο με την ιδέα οτι θα της ξέσκιζε ο πούτσος μου τον κώλο. Άρχισα να τον σπρώχνω σιγά, σιγά... λίγο, λίγο μέχρι που το κεφάλι μπήκε μέσα.

Η ξεκωλιάρα είχε αρκετά ανοιχτό κώλο... άρχισα να τη γαμάω αργά, αργά και σε λίγο πιο γρήγορα... πιο γρήγορα. Τα βυζιά της πήγαιναν και ερχόντουσαν... τα κρατούσα και την ξέσκιζα... βόγκαγε.... φώναζε.... δάκρυζε από καύλα και πόνο.... ένοιωσα πως η ώρα που θα έχυνα δεν ήταν μακριά. Την έβαλα πάλι στα γόνατα. Πήγα από πάνω της. Την έπιασα το πρόσωπο από τα μάγουλα. Της άνοιξα το στόμα και έβαλα τον πούτσο μου ακριβώς από πάνω.

Άρχισα να της γαμάω ελαφρά το στόμα. Δεν θα μπήκα πάνω από 3-4 φορές και άρχισα να χύνω ποτάμια σπέρματος. Η Λίνα προσπαθούσε να τα καταπιεί όλα. Όσα έφυγαν έξω από το στόμα τα έσπρωξα στο τέλος με τον πούτσο μου. Σταμάτησα όταν τα είχε καταπιεί όλα. Από τότε το επαναλάβαμε 2-3 φορές, μέχρι που η Λίνα πήγε σε άλλο τμήμα».

Και η ιστορία με τον Πακιστανό συναρπάζει:

Ερωτική ιστορία: «Έβλεπα τη γυναίκα μου να κάνει σ3ξ με τον Πακιστανό μέσα στο αμάξι μας!»

«Θέλω να κάνω ελεύθερη σχέση με μια κοπέλα αλλά αυτή να είναι πιστή! Πως πρέπει να το χειριστώ;» - Ο ειδικός σου δίνει την λύση!

«Θέλω να ξεκινήσω να έχω «ελεύθερη» σχέση με μια γυναίκα που μου αρέσει. Ωστόσο δεν θα αντέξω να έχει και εκείνη τις ίδιες ελευθερίες με εμένα, οπότε καλύτερα να μην της το πω!» Ορέστης!

Ο ειδικός σου δίνει την λύση στο πρόβλημα σου!

Αγαπητέ Ορέστη,

Τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια υγιή σχέση είναι η δέσμευση, η οικειότητα, η επικοινωνία και η σεξουαλικότητα. Στη δική σου περίπτωση φαίνεται να σε δυσκολεύει η δέσμευση. Εχεις να καταλάβεις περισσότερο τον εαυτό σου για ποιο λόγο δεν μπορείς να δεσμευτείς με ένα άτομο. Μήπως έχεις κάποια πιστεύω ή αντιλήψεις για τις σχέσεις που δεν είναι ρεαλιστικά; Για παράδειγμα θεωρείς ότι μια σχέση μπορεί να καταλήξει να σε κάνει να νιώθεις πίεση, βαρεμάρα, «πνίξιμο»; Εχεις αναρωτηθείς γιατί μπορεί να βλέπεις τις σχέσεις με αυτόν τον τρόπο; Ποια είναι τα δεδομένα που έχεις διαμορφώσει για τις σχέσεις από μικρός; Πώς έβλεπες στο παρελθόν τη σχέση των γονιών σου ή άλλων κοντινών σου ατόμων; Αυτά είναι κάποια ερωτήματα που πρέπει να σε προβληματίσουν.

«Ερωτεύτηκα τον πρώην γιατρό της μαμάς μου...» Η αληθινή ιστορία νεαρής για τον έρωτα μέχρι τέλους!

Για περισσότερα θέματα σχέσεων κάντε εδώ κλικ!

Share