"Ο φίλος μου αρνείται να μου κάνει στοματικό έρωτα! Τι να κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Αυτό είναι το κολπάκι για να τον κάνετε να... κατέβει χαμηλά!

Κι όμως κορίτσια! Αν ο φίλος σας αρνείται να σας κάνει στοματικό έρωτα και δεν ξέρετε τι να κάνετε ο ειδικός του Youweekly.gr σας αποκαλύπτει πιο είναι το κοπλάκι!

Με τον φίλο μου έχουμε μια πολύ καλή σεξουαλική ζωή. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ εγώ του κάνω στοματικό ερώτα, εκείνος δεν ανταποδίδει και αρνείται. Τι να κάνω; Ευρυδίκη! Διαβάστε παρακάτω...

Την ερώτηση αυτή θα απαντήσει ο Ανδρολόγος του Youweekly.gr κ.Κωνσταντίνος Ρόκκας.

Κάνε στοματικό και μείνε του αξέχαστη! Οδηγίες βήμα βήμα...

Αγαπητή Ευρυδίκη, τα προκαταρκτικά παιχνίδια αποτελούν σημαντική παράμετρο της σεξουαλικής μας ζωής. Είναι αυτά που αυξάνουν τον ερεθισμό και την προσδοκία και τελικά οδηγούν σε πιο εύκολο και έντονο οργασμό. Το στοματικό σεξ, τόσο στον άντρα όσο και στη γυναίκα, αποτελεί ίσως το σημαντικότερο κομμάτι του προκαταρκτικού παιχνιδιού και συνήθως αρέσει πάρα πολύ και στους δύο.

Ό,τι δίνεις όμως είναι κι αυτό που αναμένεις κι εσύ να πάρεις. Ίσως ο σύντροφός σου δεν έχει αρκετή εμπειρία και αισθάνεται αμήχανα, με αποτέλεσμα να φοβάται να σε ικανοποιήσει με το στοματικό σεξ. Πρέπει να μιλήσεις μαζί του προκειμένου να τον βοηθήσεις και να τον οδηγήσεις στα σημεία εκείνα που θα σου δώσουν τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Στοματικό: Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που δεν το κάνουν οι άντρες στις γυναίκες!

Τα προκαταρκτικά στο σεξ είναι βασικά και αναντικατάστατα, μιας και συνηθίζουν να είναι το αλατοπίπερο της σεξουαλικής εμπειρίας.

Κάποιες φορές όμως τα.. αφήνουμε στην άκρη με αποτέλεσμα να μπαίνουμε κατευθείαν στον ψητό.

Σήμερα, ωστόσο, σας έχουμε τους λόγους που οι άντρες δεν κάνουν στοματικό σεξ στις γυναίκες. Κάτι που εμείς οι ίδιες ντρεπόμαστε να τους ρωτήσουμε.

Η μυρωδιά

Η συντριπτική πλειοψηφία ενοχλείται σφόδρα από την μυρωδιά και δεν το κρύβει. Η αλήθεια είναι, ότι ο κόλπος, σε αντίθεση με το πέος, θέλει πιο συχνή και σχολαστική φροντίδα μιας και είναι εσωτερικό… όργανο. Αυτό λοιπόν είναι και το μειονέκτημά του, μιας και ο μέσος άντρας βρίσκει εξαιρετικά σιχαμερή την επαφή της γλώσσας του με το σημείο αυτό.

Η άγνοια

Ναι, υπάρχουν κάποιοι που απλώς δεν ξέρουν να το κάνουν. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που νομίζουν ότι δεν ξέρουν να το κάνουν. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Εσύ τη χαρά δεν τη βλέπεις.

Η απουσία ευχαρίστησης

Το σεξ είναι ευχαρίστηση και αυτό είναι σίγουρα γνωστό. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που είναι κάπως πιο εγωιστές, και θεωρούν ότι εφόσον κάτι δεν ευχαριστεί εκείνους, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν. Άποψη όχι και τόσο σωστή αν με ρωτάς, αλλά δυστυχώς ισχύει.

Ο φόβος της δέσμευσης

Είναι και εκείνοι που πιστεύουν ότι αν σου κάνουν στοματικό, σημαίνει αυτομάτως ότι σε λατρεύουν και θέλουν να σε κάνουν γυναίκα τους. Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε τον μύθο αυτό και να εξηγήσουμε ότι αυτή είναι η πιο αστεία θεωρία που έχουμε ακούσει.