Αν θέλετε μια ευτυχισμένη σχέση κάντε αυτά τα 4 πράγματα κάθε εβδομάδα!

Δείτε τη μυστική συνταγή της επιτυχημένης σχέσης!

Αν θέλετε μια ευτυχισμένη σχέση κάντε αυτά τα 4 πράγματα κάθε εβδομάδα!

Δεν μπορούν όλα τα προβλήματα σε μια σχέση να επιλυθούν με την ανάγνωση ενός βιβλίου ή με τις επισκέψεις σε ψυχολόγους.

Γιατί για να έχετε μια ευτυχισμένη σχέση είναι σημαντικό να κάνετε κάποιες αλλαγές οι οποίες θα έχουν θετική επίδραση με την πάροδο του χρόνου. Παρακάτω θα δείτε τη μυστική συνταγή της επιτυχημένης σχέσης. Δεν έχετε παρά να την ακολουθήσετε. Διαβάστε παρακάτω...

1. Επικοινωνία

Με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, η επικοινωνία ανάμεσα στα ζευγάρια έχει χαθεί. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να επικοινωνήσετε και πάλι με το σύντροφό σας. Ξυπνήστε το πρωί την ίδια ώρα με εκείνον και πάρτε μαζί πρωινό. Στόχος σας είναι να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε πριν ξεκινήσει η ημέρα σας.

2. Μην ξεχνάτε να τον φιλάτε

Το φιλί δεν είναι κάτι που το κάνετε αναγκαστικά και γρήγορα, είναι μια ολόκληρη τελετουργία. Όταν γυρνάτε σπίτι φιλήστε τον αγαπημένο σας, όχι όμως δίνοντας του ένα φιλί που διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, αντ αυτού αγκαλιάστε τον και φιλήστε τον με διάρκεια, με απλά λόγια ανάψτε λίγο τα αίματα.

3. Δείξτε του ότι τον θαυμάζετε

Είναι σημαντικό να βρίσκετε τρόπους για να δείχνετε την εκτίμηση και το θαυμασμό προς τον σύντροφο σας. Αυτή η τακτική δεν έχει θετική επίδραση μόνο στον αγαπημένο σας αλλά και εσάς, διότι επικεντρώνεστε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα του και δεν βλέπετε τα αρνητικά.

4. Εκφράστε στοργή

Η σωματική στοργή είναι ζωτικής σημασίας για μια ευτυχισμένη σχέση. Αγκαλιάστε ο ένας τον άλλον πριν κοιμηθείτε και δώστε ένα φιλί για καληνύχτα.

5. Συζητήστε τα προβλήματα σας

Ορίστε μια μέρα μέσα στην εβδομάδα όπου θα συζητάτε ότ,ι σας ενοχλεί όσο αφορά τη σχέση σας. Προσπαθήστε να φέρνετε συγκεκριμένα παραδείγματα, ώστε να καταλαβαίνει ο άλλος πιο εύκολα το πρόβλημα. Στη συνέχεια γίνετε ο ακροατής ζητώντας από το έτερο σας ήμισυ να σας πει τα δικά του προβλήματα. Ύστερα περάστε στην επίλυση των προβλημάτων θέτοντας στο τέλος της συζήτησης την εξής ερώτηση: «Τι μπορώ να κάνω για εσένα ώστε να νιώσεις καλύτερα;»

Εσύ τι είδους σχέση έχεις; Δες σε ποια κατηγορία βρίσκεσαι!

Το μέρος - όπλο του σώματος που πρέπει να χρησιμοποιήσεις στο φλερτ!

Θέλετε να του δείξετε από το πρώτο λεπτό ότι νιώθετε κάτι για εκείνον;

Σας βρήκαμε το μέρος - όπλο του σώματος που πρέπει να χρησιμοποιήσεις στο φλερτ για να τον... ξυπνήσεις...!

Ένας από τους ισχυρότερους τρόπους να τραβήξεις την προσοχή του άλλου είναι να τον αγγίζεις!

Άγγιξέ τον διακριτικά. Στο χέρι κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, όταν συμφωνείς με κάτι που είπε, όταν γελάσεις με ένα αστείο του. Άγγιξέ τον στην πλάτη όταν πρωτοσυναντιέστε και τον χαιρετάς ή όταν τον αποχαιρετάς. Είναι σέξι και κινητοποιεί τις αισθήσεις που θέλεις. Σκέψου το κι ανάποδα. Κι εσύ δεν νιώθεις ωραία όταν ο άλλος σε αγγίζει;

Διαβάστε περισσότερα θέματα για σχέσεις στο Youweekly.gr!