8+1 προτάσεις για εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τον σύντροφό σας!

Ανανεωθείτε με το ταίρι σας!

8+1 προτάσεις για εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τον σύντροφό σας!

Μπορούμε να κάνουμε πολλές μικρές εκπλήξεις στον ή στην σύντροφό μας για να ανανεώσουμε τη σχέση μας που δε χρειάζονται ούτε πολλά χρήματα, ούτε προσπάθεια, ούτε καν κόπο.

Το θετικό αποτέλεσμα που θα φανεί στη σχέση μας, στη διάθεσή μας και στου συντρόφου μας είναι ανεκτίμητο.

1.Κρύψτε στο πορτοφόλι του ένα ερωτικό σημείωμα για να το βρει κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα.
2.Στείλτε της λουλούδια στο γραφείο χωρίς να υπάρχει λόγος.
3.Ξεχάστε το πρωινό στο κρεβάτι και πάρτε το βραδινό στο κρεβάτι, χωρίς να σας νοιάζουν τα ψίχουλα.
4.Πάρτε εισιτήρια και κάντε του/ της έκπληξη για μια παράσταση, μια συναυλία ή έναν αγώνα που ξέρετε ότι θέλει να δει, ακόμα κι αν δεν είναι το καλύτερό σας.
5.Όταν γυρίσει σπίτι κουρασμένη από το γραφείο, φροντίστε να έχετε μαζέψει το σπίτι, μαγειρέψει ή έστω παραγγείλει κάτι και κάντε της μασάζ στα πόδια (μην αμελήσετε να μαζέψετε τα άπλυτα μετά το φαγητό).
6.Ετοιμάστε του πίτσες και μπύρες, καλέστε τους φίλους του και αφήστε τους να δουν τον αγώνα της ομάδας τους (ευκαιρία να πιείτε και αυτόν τον καφέ με τις φίλες σας).
7.Πηγαίνετε βόλτα σε ένα εμπορικό κέντρο, χωριστείτε και συναντηθείτε 1 ώρα μετά, έχοντας αγοράσει ο καθένας κάτι για τον άλλο που ξέρετε ότι θα ήθελε.
8.Κλείστε τραπέζι στο εστιατόριο των πρώτων ραντεβού σας ή πηγαίνετε στο μπαρ που πήγατε για πρώτη φορά. 9.Αποφύγετε να συζητήσετε προβλήματα της δουλειάς, του σπιτιού, των παιδιών.
10.Κάντε του δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας για την αγαπημένη του ομάδα.


Οι περισσότερες από τις παραπάνω προτάσεις με μικρές παραλλαγές ισχύουν και για άντρες και για γυναίκες. Με τη δική σας φαντασία, τη γνώση των επιθυμιών του συντρόφου σας και τη καλή σας διάθεση, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε πολλές ακόμα!

Πώς να κρατήσεις τη «φλόγα» στη σχέση;

Τον βρήκες… Και το ξέρεις, το νιώθεις το βλέπεις πως είναι αυτός… Είναι ότι καλύτερο είχες ποτέ και ότι περισσότερο μπορούσες να ονειρευτείς… Και όμως το νιώθεις πολλές φορές στο βλέμμα των ανθρώπων, το σκέφτεσαι και εσύ: Θα είναι αυτή η αγάπη από αυτές που θα κρατήσουν;

Οι φίλοι σου είναι σε σχέσεις, κάποιοι είναι αρραβωνιασμένοι, άλλοι είναι παντρεμένοι με ή χωρίς παιδιά και κάποιοι από αυτούς είναι ελεύθεροι. Ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέγει ο καθένας, στην πραγματικότητα όλοι (ή σχεδόν όλοι) αναζητούν την ευτυχία… με κάποιον άλλο άνθρωπο στο πλάι τους…

Και όμως. Οι στατιστικές σε προσγείωνουν και σε κάνουν να δειλιάζεις. Χωρισμοί, διαζύγια, εξωφρενικές χρόνιες δικαστικές διαμάχες μεταξύ ανθρώπων που κάποτε αγαπήθηκαν πολύ και το χειρότερο… Οι άνθρωποι παραμείναν μαζί επιλέγοντας να φορέσουν «τη μάσκα της ευτυχίας» χωρίς να αγαπιούνται ουσιαστικά…

Δεν θέλουμε να σε προσγειώσουμε από το ροζ συννεφο πάνω στο οποίο μπορεί να ίπτασαι αυτή τη στιγμή αλλά το πιο δύσκολο πράγμα σε μια σχέση είναι να τη διατηρήσεις, και να ωριμάσεις μέσα από αυτήν διατηρώντας τη φλόγα..

Και όμως αξίζει τον κόπο να στοιχηματίσεις στην αγάπη, και να παλέψεις για να την κάνεις να κρατήσει.

Σήμερα ειδικά περισσότερο από ποτέ… Και αυτό γιατί ζήσαμε σε έναν κόσμο που τα προηγούμενα χρόνια πίστεψε μόνο στα spreads, στις μετοχές, στα ομόλογα και στα κέρδη. Σε αυτόν λοιπόν τον κόσμο που είδε "τη φούσκα του τίποτα" να σκάει και όλα να καταρρέουν σε μια στιγμή, η Αγάπη αποδεικνύεται η μόνη σταθερά που αξίζει να επενδύσεις, ακόμα και αν διαψευστείς…

Κόντρα σε όλα τα στατιστικά, κόντρα σε όλους τους αριθμούς και τις πιθανότητες το θαύμα της αγάπης υπάρχει,πραγματικά υπάρχει… Όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους για τους σωστούς λόγους.

Και ναι! Αυτές οι αγάπες γίνονται μετά από χρόνια, αυτό που αποκαλώ “αγάπες-κρασί”… Γίνονται καλύτερες όσο ο χρόνος περνάει…

15 τρόποι για να κρατήσεις τη φλόγα και για να κάνεις την αγάπη αυτή να κρατήσει

1.Να μην ξεχνάς να λες τις 2 λέξεις: Σ' αγαπάω

2.Μην παραμελείς το σεξ… Και φρόντιζε πάντα να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα στο κρεβάτι.

3.Δείξτου την αγάπη… Όπως ο Jerry Maguire φώναζε: «Δείξε μου τα λεφτά!». Με τέτοια ένταση και με τέτοιο πάθος.

4.Μην ξεχνάς να του λες μια γλυκιά κουβέντα… και ένα κοπλιμέντο!

5.Να διατηρείς τα «εσωτερικά» σας αστεία. Μην σταματήσετε να πειράζετε ο ένας τον άλλο, να γελοιοποιείστε και να γελάτε.. Το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί είναι να πάρετε τους εαυτούς πολύ σοβαρά και να γίνετε σοβαροφανείς.

6.ΠΑΝΤΑ να λες αυτό που αισθάνεσαι και αυτό που σε ενοχλεί ή σε στεναχωρεί.

7.Μην ξεχνάς στη διάρκεια της διαδρομής της κοινής σας ζωής πως είστε μια ομάδα. Και ομάδα σημαίνει ΕΜΕΙΣ. Ούτε «εγώ» ούτε «εσύ»: Μόνο εμείς!

8.Να κάνεις μικρές-μεγάλες εκπλήξεις… Σπάνε την καταρραμένη ρουτίνα και επαναφέρουν τον τρυφερό πρώτο ενθουσιασμό. Μυήσου στη λογική της δοτικότητας και της γενναιοδωρίας όχι μόνο σε ονομαστικές εορτές και Χριστούγεννα αλλά… κυρίως όταν δεν συντρέχει κάποιος λόγος και χωρίς καμία αφορμή…Δεν έχει καμία σημασία η αξία του, αλλά αντίθετα η σύλληψη της ιδέας και της εκτέλεσης της…

9.Να συναντιέστε με τους φίλους σας, να κάνετε εκδρομές, να επιδίδεστε ανεξάρτητα από την ηλικία σαας σε πάρτι και «γλυκά» ξενύχτια.

10.Να μην σταματήσετε να να επισκέπτεστε καινούρια μέρη: Εστιατόρια, ξενοδοχεία, πόλεις, χώρες και καινούριες ηπείρους… Ότι και αν είναι αυτό, το καινούριο εμπεριέχει πάντα μέσα του τη γοητεία της αποπλάνησης.

11.Κάντε πράγματα μαζί… Διαβάστε, παρακολουθήστε ταινίες στο σπίτι ή στον κινηματογράφο, τραγουδήστε και χορέψτε παρέα.

12.Θέστε κοινούς στόχους. Στόχους ζωής, στόχους καρδιάς…13.Να μην ξεχνάτε να βγαίνετε γλυκά- τρυφερά- ραντεβού σαν τον πρώτο καιρό…

14.Να προσέχεις πάντα τον εαυτό σου. Ποτέ μην παραμελείς το σώμα, το πνεύμα σου, και την συνολική εικόνα σου. Πάνω απ όλα είσαι γυναίκα. Μπορεί η γυναίκα του, αλλά και πάλι ΓΥΝΑΙΚΑ.Συμβιβασμοί. Μάθε πότε πρέπει να κάνεις πίσω, πότε αξίζει να υποχωρείς γιατί αυτό που έχεις σημασία είναι το

15.Μαζί που χτίσατε παρέα, και όχι οι μικροεγωισμοί. Συμβιβασμοί, κατανόηση και η διάθεση του να δώσεις όλες τις απαραίτητες μάχες και όλες τις σημαντικές θυσίες για να κάνεις αυτή την αγάπη να κρατήσει!