Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Μήπως ο σύντροφός σου είναι gay; Αν κάνει αυτά τα 8 πράγματα... τρέχα να σωθείς!

Ιδού η απάντηση...

Μήπως ο σύντροφός σου είναι gay; Αν κάνει αυτά τα 8 πράγματα... τρέχα να σωθείς!
Σχέσεις 27.05.2019 12:40

Νομίζατε ότι είναι ο άντρας της ζωής σας και είχατε μεγάλες προσδοκίες από αυτόν. Όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που κάπως δεν σας κολλάνε και πολύ καλά... «Μήπως είναι gay;» αναρωτιέστε.

Εμείς είμαστε εδώ για να βάλουμε ένα τέλος σ' αυτό το μαρτύριο, προσφέροντάς σας οκτώ ενδείξεις ότι ο φίλος σας είναι gay.Νομίζατε ότι είναι ο άντρας της ζωής σας και είχατε μεγάλες προσδοκίες από αυτόν.

Σταμάτα λοιπόν να αναρωτιέσαι και διάβασε παρακάτω :

  1. Έχει ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο αλλά απολύτως κανένα ενδιαφέρον για τα σπορ γενικά. Οι gay άνδρες χρησιμοποιούν πολύ συχνά το γυμναστήριο ως έναν τόπο όπου μπορούν να κοινωνικοποιηθούν. Αν γυρίσει από το γυμναστήριο υπερβολικά κουρασμένος για να σας μιλήσει ή για να κάνετε σεξ, μάλλον αυτό σημαίνει ότι κουράστηκε πολύ στ' αποδυτήρια. 2. Λατρεύει την Pop Culture, καθώς και τις σειρές «Glee» και «Τα Χρυσά Κορίτσια». Είναι τελείως διαφορετικό να εκτιμά ένας άνδρας κάποια πράγματα και τελείως διαφορετικό να λατρεύει ορισμένα τελείως γυναικεία πράγματα, όπως αυτές τις σειρές.

3. Κάνει συχνά επαγγελματικά ταξίδια στην Ασία. Ειδικά αν μιλάμε για την Ταϋλάνδη, τότε πρόκειται για κραυγαλέα περίπτωση και απορούμε πως δεν το είχατε καταλάβει τόσο καιρό! Οποιαδήποτε άλλη πόλη ή χώρα είναι απλά αρκετά μακριά από εσάς, ώστε να μπορέσει να επιδοθεί σε κάθε είδους δραστηριότητες χωρίς να μάθετε απολύτως τίποτα.

4. Τρελαίνεται να επιδεικνύει το γυμνό του στήθος δημοσίως. Κυκλοφορεί χωρίς το πουκάμισό του στην αυλή σας ή γενικά όπου έχει άλλους άνδρες τριγύρω; Φοράει κολάν στην παραλία; Σας φαίνεται να επιδεικνύει το σφιχτό του κορμί και να προετοιμάζεται για κάθε είδους ερωτήσεις σχετικά με αυτό; Μάλλον δεν είναι απλά ψώνιο, αλλά τα θέλει, καθώς αυτό είναι μια καθαρά γυναικεία, φιλάρεσκη συμπεριφορά.

5. Φοράει ρούχα που είναι υπερβολικά στενά ή υπερβολικά trendy. Οι gay άνδρες δεν χρειάζονται λόγια για να επικοινωνήσουν την διαθεσιμότητά τους για σεξ. Δημοσιοποιούν τα νέα μέσω του σφιχτού τους κορμιού και των ρούχων από διάσημους σχεδιαστές τα οποία επιλέγουν να φορέσουν.

6. Είναι αγενής, σαρκαστικός και ειρωνικός όταν είναι με τους φίλους του. Ο άνδρας αυτός, όταν είναι σε ασφαλές περιβάλλον, επιδεικνύει γυναικεία χαρακτηριστικά και συμπεριφέρεται σαν κατίνα.

7. Όταν παρακολουθείτε πορνό, ενδιαφέρεται περισσότερο για τους άνδρες, παρά για τις γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι τον βλέπετε να «ενθουσιάζεται» περισσότερο στην όψη ενός αρσενικού κορμιού, παρά ενός γυναικείου.

8. Ανησυχεί υπερβολικά για την εξωτερική του εμφάνιση, καθώς και για το σπίτι. Οι άνδρες γενικά ιδρώνουν, μυρίζουν και είναι κάπως απεριποίητοι. Οι gay άνδρες όμως βρίσκουν τον τρόπο να απομακρύνουν αυτές τις ενοχλητικές μυρωδιές από πάνω τους, ενώ δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον και για το σπίτι τους. Επιθυμούν να είναι μονίμως πεντακάθαρο και μυρωδάτο, το φροντίζουν και το περιποιούνται.

Μήπως βγάζει τα φρύδια του, ξυρίζει ή κουρεύει κάποιες από τις τρίχες του σώματός του, βάζει ενυδατική κρέμα και κάνει μάσκα ομορφιάς; Καιρός να κάνετε μια κουβεντούλα...

Μήπως εξιδανικεύετε το σύντροφό σας; Το τεστ των 10 ερωτήσεων!

Η ερωτική «τύφλωση» δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο...

Δεν αφορά στη μυστηριώδη προσωπικότητα ενός συντρόφου που κρατά μυστικά, αλλά στη δική μας αδυναμία να διαχωρίσουμε εάν ο σύντροφος που έχουμε στο πλάι μας είναι πράγματι αυτό που βλέπουμε ή αποτελεί «κατασκεύασμα» των δικών μας προσδοκιών και των δικών μας ενδόμυχων επιθυμιών.

Σύμφωνα με τη σύμβουλο ζευγαριών Emily V. Gordon, οι 10 παρακάτω ερωτήσεις μπορούν να δώσουν μια ιδέα για το πόσο κοντά στην πραγματικότητα βρίσκεται η εικόνα που έχουμε σχηματίσει για το σύντροφό μας και τη σχέση μας.

Έχετε ποτέ...


1. ...σκεφτεί ότι ο/η σύντροφός σας είναι τόσο τέλειος/α που δεν είστε αρκετά καλός/ή γι' αυτόν/ήν;

2. ...φαντασιωθεί ότι ο/η σύντροφός σας κάποια μέρα θα συνειδητοποιήσει πόσο ξεχωριστό άτομο είστε και θα αλλάξει η συμπεριφορά του/της απέναντί σας;

3. ...πει ψέματα για τον/την σύντροφό σας ώστε να ακουστεί πιο έξυπνος/η, ευγενικός/η κ.λπ. στους άλλους;

4. ...αγνοήσει ή παραβλέψει ελαττώματα που σας ενοχλούν, εκλογικεύοντας συμπεριφορές και γεγονότα (τύπου «κανείς δεν είναι τέλειος»), σε υπερβολικό όμως βαθμό, αγνοώντας τελικά περισσότερα απ' όσα λαμβάνετε υπ' όψιν;

5. ...σκεφτεί ότι συμβιβάζεστε με το γεγονός ότι έχετε κάποιον στο πλάι σας, ενώ στην πραγματικότητα είναι πολλά αυτά που σας ενοχλούν στη σχέση;

6. ...κατακλυστεί από αίσθημα δυσπιστίας, όχι επειδή έκανε κάτι ο/η σύντροφός σας, αλλά επειδή εσείς έχετε απατήσει ή προδώσει κάποιον/α σύντροφο στο παρελθόν;

7. ...σκεφτεί ότι η σχέση είναι τέλεια όταν είστε χώρια, ενώ όταν είστε μαζί αναγκάζεστε να αγνοείτε πράγματα που σας ενοχλούν;

8. ...σκεφτεί ότι η σχέση είναι τέλεια όταν είστε μαζί, ενώ όταν είστε χώρια αμφισβητείτε πόσο ευτυχισμένοι είστε;

9. ...πει σε κάποιο φίλο: «Ο/Η Χ είναι υπέροχο άτομο και θα το δεις κι εσύ όταν γνωριστείτε καλύτερα»;

10. ...σκεφτεί: «Ο/Η πρώην μου φερόταν έτσι. Μήπως ζω ξανά την ίδια ακριβώς σχέση;»

Σε πόσες από τις παραπάνω ερωτήσεις απαντήσατε θετικά;

Τέτοιου είδους στρεβλές απόψεις για τη σχέση δείχνουν ότι μάλλον βρίσκεστε σε σχέση με μια «όαση μέσα στην έρημο». Πρόκειται για το λεγόμενο φαινόμενο του αντικατοπτρισμού στη σχέση (Mirage Dating). Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι βλέπουμε το σύντροφό μας μέσα από ένα εξιδανικευμένο πρίσμα, «πλάθοντας» μια προσωπικότητα αντί να προσπαθούμε να γνωρίσουμε πραγματικά τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας. Με άλλα λόγια, εστιάζουμε μόνο σε αυτά που θέλουμε να δούμε και αγνοούμε παντελώς αυτά που δεν ταιριάζουν στην εικόνα που έχουμε φτιάξει στο μυαλό μας.

Δεν αποκλείεται βέβαια το φαινόμενο του αντικατοπτρισμού να λειτουργεί εντελώς αντίστροφα, δηλαδή η εικόνα που έχουμε πλάσει να είναι εντελώς αρνητική και υποτιμητική.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Μπορεί ένας άντρας να προσποιηθεί οργασμό;" O ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

6+ 1 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν ξεκινάς μία νέα σχέση!

Διαβάστε περισσότερα θέματα σχέσεων στο Youweekly.gr!

Share