Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου; Η κίνηση ματ για να βάλεις τέλος στον καυγά!

Ποιο είναι το «φάρμακο»;

ζευγάρι
Σχέσεις 21.06.2019 14:43
Follow us on Google News

Τσακώνεσαι με τον σύντροφο σου ξανά και ξανά και μένετε μαλωμένοι για ώρες; Εμείς σου έχουμε την κίνηση ματ για να βάλεις τέλος στον καυγά!

Για κανέναν δεν είναι ευχάριστο γεγονός ένας τσακωμός, είναι όμως αναπόφευκτος στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να τον διαχειριστείς.

Τι εννοούμε; Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται και φωνάζουν κάποιες φορές. Μπορεί τα συναισθήματα που δημιουργούνται εκείνη την στιγμή να είναι αρνητικά, όμως υπάρχει τρόπος να μπορέσεις τόσο εσύ, όσο και ο σύντροφός σου, να ηρεμήσετε και να τα ξαναβρείτε.

Και πιστέψτε μας είναι τόσο απλός αυτός ο τρόπος. Η λύση βρίσκεται στην αγκαλιά. Σύμφωνα με έρευνα της journal PLOS One, το να κάνεις μια αγκαλιά με τον σύντροφό σου μετά τον καυγά σας, είναι το «φάρμακο» για να τα ξαναβρείτε και να ηρεμήσετε και οι δυο.

Η έρευνα έγινε σε 404 ενήλικες και κράτησε 14 συνεχόμενες μέρες.

Μήπως σε απατάει; Αυτό το σημάδι τα μαρτυράει όλα!

Αναρωτιέσαι μήπως σε απατάει; Κάτι θα έχεις δει για να το πιστεύεις, δεν είσαι τρελή! Εμείς φροντίζουμε για εσένα και την σχέση σου και σου λέμε ότι αυτό το σημάδι τα μαρτυράει όλα!

Ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση για να μην γίνεις...ελαφίνα!

Κι αν έχουμε αναφερθεί στην απιστία μιας και είναι ένα θέμα που καίει και αφορά τους πάντες. Η αλήθεια είναι ότι όταν σου συμβαίνει συνήθως δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις οπότε και σε πιάνει μία άρνηση.

Όσο όμως ο χρόνος περνά, όλο και περισσότερα πειστήρια έρχονται στην επιφάνεια, μιας και εμείς οι γυναίκες τείνουμε να βλέπουμε σημάδια που συνήθως αγνοούμε. Κι αν υπάρχουν πραγματικά πολλές ενδείξεις, είναι αρκετές οι φορές που δεν αποκλείεται το λάθος.

Υπάρχει όμως ένα αδιάσειστο σημάδι, το οποίο δεν μπορείς να αγνοήσεις. Συγκεκριμένα, αυτό που… φωνάζει ότι ο σύντροφός σου σε απατάει, είναι το γεγονός ότι πλέον δουλεύει όλο και περισσότερο.

Οι υπερωρίες στη δουλειά, είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να γκρινιάξεις, και δεν θα είναι και δίκαιο να το κάνεις. Οπότε, σε περίπτωση που κλείνει 12ωρα στο γραφείο, ήρθε η ώρα να κατέβεις από το ροζ συννεφάκι σου και να πιάσεις δουλειά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πώς θα καταλάβεις αν ο σύντροφός σου είναι γκέι; Αυτά είναι τα σημάδια!

Αληθινή ιστορία: «Είχα χωρίσει με την κοπέλα μου και εκείνη έλεγε ότι σε 4 μήνες παντρευόμαστε»

Διαβάστε περισσότερα θέματα σχέσεων στο Youweekly.gr

Share