Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χωρίσατε και τον θέλεις πίσω; Ξανακέρδισε τον με αυτά τα 6 βήματα!

Για σίγουρα αποτελέσματα!

Χωρίσατε και τον θέλεις πίσω; Ξανακέρδισε τον με αυτά τα 6 βήματα!
ΣΧΕΣΕΙΣ 31.07.2019 15:26

Χωρίσατε και τον θέλεις πίσω; Ξανακέρδισε τον με αυτά τα απλά και εύκολα 6 βήματα!

Βγήκατε πρώτο ραντεβού, δεύτερο ραντεβού, τρίτο ραντεβού… Όλα έδειχναν πως όλα πήγαιναν υπέροχα μέχρι που εκείνος σταμάτησε τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και τις προτάσεις για έξοδο;

Ο πρωταρχικός σου στόχος είναι να μην αγχωθείς και να σκεφτείς κάποια σενάρια εξαφάνισης τα οποία οφείλεις να εξετάσεις:

-Να είδε εξ αρχής την ιστορία σας επιπόλαια και τώρα να αισθάνεται πιεσμένος, γιατί βλέπει ότι η υπόθεση «σοβαρεύει».

-Να αντιμετωπίζει επαγγελματικά προβλήματα, για τα οποία δεν αισθάνεται έτοιμος να σου μιλήσει, γιατί πιστεύει ότι θα «πέσει» στα μάτια σου.

-Να του έβαλαν λόγια. Έχεις τσεκάρει καλά το «περιβάλλον» σου; Μήπως καμιά φίλη σου τον έβαλε στο μάτι ή ζηλεύει τη σχέση σας;

-Να έκανες λάθος «επένδυση». Είσαι σίγουρη ότι εξ αρχής δεν είχες λάβει «μηνύματα» πως κάτι δεν πάει καλά;

Αυτές είναι οι 4 πολύτιμες συμβουλές για να κρατήσεις την σχέση σου ζωντανή!

Τι πρέπει να κάνεις εσύ
-Δεν τον πιέζεις, δεν τον αγχώνεις! Δώσε του χρόνο να σκεφτεί, χώρο να ανασάνει. Μην κρεμαστείς από πάνω του και μη βγεις στη Νικολούλη να τον ψάξεις!
-Υπενθυμίζεις διακριτικά την παρουσία σου. Είσαι χαλαρή και χαμογελαστή. Δεν γκρινιάζεις.
-Αν δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς, αλλά έχουν αραιώσει οι συναντήσεις σας, σχεδίασε «σενάριο αποπλάνησης» και εφάρμοσε το χωρίς αναστολές. Ξέρεις (περίπου) τι του αρέσει…

-Αν είναι άνθρωπος επιπόλαιος, που δεν αγαπά τις δεσμεύσεις, το πιθανότερο είναι να σου δημιουργήσει και στο μέλλον προβλήματα, οπότε σκέψου σοβαρά αν θέλεις να είσαι με έναν τέτοιον άνθρωπο.
-Αν έχει εξαφανιστεί εντελώς και ο καιρός περνά, επιδίωξε συνάντηση. Εσύ θα είσαι χαλαρή και διόλου επικριτική. Προσπάθησε να καταλάβεις αν συνέβη κάποια παρεξήγηση και λύσε την.
-Αν η «πρώην» έχει μπει ανάμεσά σας, θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν δεν δείξεις τρομοκρατημένη και ανασφαλής.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάνει έναν άνδρα να «φύγει» από μια σχέση!

Αναρωτιέσαι τι ήταν αυτό που τον ώθησε να σε χωρίσει; Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάνει έναν άνδρα να «φύγει» από μια σχέση!

Η αρχή μιας σχέσης είναι ιδανική και κυρίως υπέροχη. Είστε ερωτευμένοι, περνάτε φίνα και όλα δείχνουν ότι είναι ο άντρας της ζωής σου. Όπως βέβαια συμβαίνει πάντα με όλα τα ωραία, η περίοδος του μέλιτος τελειώνει και η καθημερινότητα έχει τον κύριο λόγο.

Φυσικά η γνωστή ρουτίνα έρχεται και φωλιάζει ανάμεσά σας, γεγονός που βλάπτει ανεπανόρθωτα τη σχέση.

Κάτι που έχει παρατηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια, είναι το γεγονός ότι οι άντρες, όσο άσχημα κι αν περνούν σε μία σχέση, δύσκολα παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, μιας και η απέχθειά τους σε συγκρούσεις και καυγάδες τους οδηγεί στην αδράνεια.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα έπαιρνε απόφαση να χωρίσει, και δεν είναι άλλος από την πίεση που θα νιώσει όταν αντιληφθεί ότι η καλή του θέλει να τον αλλάξει.

Ως γνωστόν, οι άντρες ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο το έχουν, και μία ευθιξία μη σου πω, οπότε τη στιγμή που θα αντιληφθεί ότι θέλεις να τον φέρεις πιο κοντά στα… πρότυπά σου, έχει φύγει!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορίτσια προσοχή: Αυτή είναι η φράση που "σκοτώνει" σε δευτερόλεπτα την ερωτική επιθυμία των ανδρών!

Θάνος Ασκητής: Τα 12 λάθη που κάνουμε στη σχέση μας και φέρνουμε το τέλος!

Διαβάστε περισσότερα θέματα σχέσεων στο Youweekly.gr

Share