Νομίζεις ότι σε απατά; Τα 4 σημάδια που μόνο οι ειδικοί βλέπουν!

Αυτές είναι οι 4 αλάνθαστες ενδείξεις!

Νομίζεις ότι σε απατά; Τα 4 σημάδια που μόνο οι ειδικοί βλέπουν!

Αν νομίζεις ότι ο σύντροφός σου σε απατά, υπάρχουν 4 σημάδια που μόνο οι ειδικοί βλέπουν! Είναι αλάνθαστα....

Ο David King, ο διευθύνων σύμβουλος της Lipstick Investigations, εταιρείας ιδιωτικών ερευνών, μίλησε για τα πιο δημοφιλή σημάδια απιστίας των συζύγων. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γυναίκες που έρχονται σε ιδιωτικούς ερευνητές έχουν δίκιο στο 80% όλων των περιπτώσεων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορούν να εντοπίσουν λεπτομέρειες που δεν δίνουν σημασία οι σύζυγοι τους.

Αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτές τις πληροφορίες. Έτσι, υπάρχουν 4 ενδείξεις ότι ο σύζυγός σας σας απατά.

Θέλεις να τον κάνεις να σε διεκδικήσει; Αυτοί είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι!

Σημάδι #1
Σας απατά:
-Έχεις σημαντική συνάντηση σήμερα;
-Κάτι τέτοιο.

Νομίζεις ότι σε απατά; Τα 4 σημάδια που μόνο οι ειδικοί βλέπουν!

Το πρώτο και πιο εμφανές σημάδι είναι όταν ο σύζυγός σας ή ο φίλος σας αρχίζουν να νοιάζονται για τον εαυτό τους πολύ περισσότερο από ό, τι συνήθιζε: έχει μια νέα κολόνια, ένα νέο κούρεμα, ένα νέο στυλ ένδυσης. Εάν αισθάνεστε ότι δεν θέλει να περάσει πολύ χρόνο μαζί σας, τότε είναι πολύ πιθανό ότι ο σύζυγός σας σας απατά.

Σημάδι # 2
Δεν σας απατά:
-Να χρησιμοποιήσω το κινητό σου;
-Βέβαια.
Σας απατά:
-Μην αγγίζεις το κινητό μου!

Νομίζεις ότι σε απατά; Τα 4 σημάδια που μόνο οι ειδικοί βλέπουν!

Αν ένας άντρας βάλει έναν κωδικό πρόσβασης στο smartphone του, στο tablet του ή στον υπολογιστή του χωρίς κανέναν καλό λόγο, μπορεί να είναι ένα ανησυχητικό σημάδι. Λοιπόν, εάν κοιτάζετε αδιαλείπτως τους φακέλους του και παρακολουθείτε όλες τις κλήσεις του, τότε πιθανόν να μην είναι περίεργο να ορίσει έναν κωδικό πρόσβασης. Χρειάζεται λίγο ιδιωτικό χώρο.

Ωστόσο, αν η σχέση σας ήταν γεμάτη εμπιστοσύνη και έπειτα έβαζε κωδικούς πρόσβασης σε όλες τις συσκευές του, πιθανότατα έχει κάτι να κρύψει.

Σημάδι #3
Δεν σας απατά:
-Έγινε κάτι στη δουλειά;
-Ναι, μάλωσα με έναν συνάδελφο.
Σας απατά:
-Έγινε κάτι στη δουλειά;
-Βαρέθηκα και κουράστηκα τις ερωτήσεις σου!

Νομίζεις ότι σε απατά; Τα 4 σημάδια που μόνο οι ειδικοί βλέπουν!

Η επόμενη συμπεριφορά κάποιου που απατά είναι ο θυμός και η επιθετικότητα. Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνό του, σηκώνεται και φεύγει από το δωμάτιο για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Κάθε ερώτηση που ρωτάτε, ακόμα και η πιο απλή, μπορεί να οδηγήσει σε μια διαμάχη. Φαίνεται ότι ψάχνει έναν λόγο για μια σύγκρουση. Και όταν μιλήσετε για αυτό, αφήνει το σπίτι για να «πάρει λίγο φρέσκο αέρα.»

Στην πραγματικότητα, σε μια τέτοια κατάσταση, ένας άντρας προσπαθεί να σταματήσει να αισθάνεται ένοχος. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τις ενέργειές του κατηγορώντας σας.

Σημάδι #4
Δεν σας απατά:
-Πάμε κινηματογράφο αύριο;
Σας απατά;
-Πάμε κινηματογράφο;
-Όχι, έχω άλλα σχέδια για σήμερα.

Νομίζεις ότι σε απατά; Τα 4 σημάδια που μόνο οι ειδικοί βλέπουν!

Το τελευταίο σημάδι ότι ο άντρας σας είναι άπιστος είναι η επιθυμία του να φύγει από το σπίτι χωρίς εσάς. Αν ο σύζυγός σας συνήθιζε να σας προσκαλεί σε ταινίες και εστιατόρια ή πρότεινε συνάντηση με φίλους ή έβγαινε εκτός πόλης, αλλά τώρα ψάχνει έναν λόγο να πάει κάπου χωρίς εσάς, είναι ένα ανησυχητικό σημάδι.

Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις όπου ο σύζυγός σας συνηθίζει να είναι σπίτι και τώρα έχει τακτικές συναντήσεις με κάποιον. Είναι πολύ πιθανό ο σύζυγός σας να έχει βρει κάποια νέα σύντροφο και δεν το γνωρίζετε ακόμα.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε:
Ξεχωριστά, αυτά τα σημάδια μπορεί να μην σημαίνουν τίποτα. Ωστόσο, αν παρατηρήσετε μερικά από αυτά, δεν πρέπει να τα αγνοήσετε. Πιστεύετε ότι πρέπει να προσθέσουμε κάτι άλλο στον κατάλογο;

Χωρίσατε και τον θέλεις πίσω; Ξανακέρδισε τον με αυτά τα 6 βήματα!

Χωρίσατε και τον θέλεις πίσω; Ξανακέρδισε τον με αυτά τα απλά και εύκολα 6 βήματα!

Βγήκατε πρώτο ραντεβού, δεύτερο ραντεβού, τρίτο ραντεβού… Όλα έδειχναν πως όλα πήγαιναν υπέροχα μέχρι που εκείνος σταμάτησε τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και τις προτάσεις για έξοδο;

Ο πρωταρχικός σου στόχος είναι να μην αγχωθείς και να σκεφτείς κάποια σενάρια εξαφάνισης τα οποία οφείλεις να εξετάσεις:

-Να είδε εξ αρχής την ιστορία σας επιπόλαια και τώρα να αισθάνεται πιεσμένος, γιατί βλέπει ότι η υπόθεση «σοβαρεύει».

-Να αντιμετωπίζει επαγγελματικά προβλήματα, για τα οποία δεν αισθάνεται έτοιμος να σου μιλήσει, γιατί πιστεύει ότι θα «πέσει» στα μάτια σου.

-Να του έβαλαν λόγια. Έχεις τσεκάρει καλά το «περιβάλλον» σου; Μήπως καμιά φίλη σου τον έβαλε στο μάτι ή ζηλεύει τη σχέση σας;

-Να έκανες λάθος «επένδυση». Είσαι σίγουρη ότι εξ αρχής δεν είχες λάβει «μηνύματα» πως κάτι δεν πάει καλά;

Αυτές είναι οι 4 πολύτιμες συμβουλές για να κρατήσεις την σχέση σου ζωντανή!

Τι πρέπει να κάνεις εσύ
-Δεν τον πιέζεις, δεν τον αγχώνεις! Δώσε του χρόνο να σκεφτεί, χώρο να ανασάνει. Μην κρεμαστείς από πάνω του και μη βγεις στη Νικολούλη να τον ψάξεις!
-Υπενθυμίζεις διακριτικά την παρουσία σου. Είσαι χαλαρή και χαμογελαστή. Δεν γκρινιάζεις.
-Αν δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς, αλλά έχουν αραιώσει οι συναντήσεις σας, σχεδίασε «σενάριο αποπλάνησης» και εφάρμοσε το χωρίς αναστολές. Ξέρεις (περίπου) τι του αρέσει…

-Αν είναι άνθρωπος επιπόλαιος, που δεν αγαπά τις δεσμεύσεις, το πιθανότερο είναι να σου δημιουργήσει και στο μέλλον προβλήματα, οπότε σκέψου σοβαρά αν θέλεις να είσαι με έναν τέτοιον άνθρωπο.
-Αν έχει εξαφανιστεί εντελώς και ο καιρός περνά, επιδίωξε συνάντηση. Εσύ θα είσαι χαλαρή και διόλου επικριτική. Προσπάθησε να καταλάβεις αν συνέβη κάποια παρεξήγηση και λύσε την.
-Αν η «πρώην» έχει μπει ανάμεσά σας, θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν δεν δείξεις τρομοκρατημένη και ανασφαλής.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάνει έναν άνδρα να «φύγει» από μια σχέση!

Αναρωτιέσαι τι ήταν αυτό που τον ώθησε να σε χωρίσει; Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάνει έναν άνδρα να «φύγει» από μια σχέση!

Η αρχή μιας σχέσης είναι ιδανική και κυρίως υπέροχη. Είστε ερωτευμένοι, περνάτε φίνα και όλα δείχνουν ότι είναι ο άντρας της ζωής σου. Όπως βέβαια συμβαίνει πάντα με όλα τα ωραία, η περίοδος του μέλιτος τελειώνει και η καθημερινότητα έχει τον κύριο λόγο.

Φυσικά η γνωστή ρουτίνα έρχεται και φωλιάζει ανάμεσά σας, γεγονός που βλάπτει ανεπανόρθωτα τη σχέση.

Κάτι που έχει παρατηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια, είναι το γεγονός ότι οι άντρες, όσο άσχημα κι αν περνούν σε μία σχέση, δύσκολα παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, μιας και η απέχθειά τους σε συγκρούσεις και καυγάδες τους οδηγεί στην αδράνεια.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα έπαιρνε απόφαση να χωρίσει, και δεν είναι άλλος από την πίεση που θα νιώσει όταν αντιληφθεί ότι η καλή του θέλει να τον αλλάξει.

Ως γνωστόν, οι άντρες ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο το έχουν, και μία ευθιξία μη σου πω, οπότε τη στιγμή που θα αντιληφθεί ότι θέλεις να τον φέρεις πιο κοντά στα… πρότυπά σου, έχει φύγει!