Αγόρια προσοχή! Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες κάνουν το καλύτερο κρεβάτι!

Όντως τώρα;

Αγόρια προσοχή! Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες κάνουν το καλύτερο κρεβάτι!

Σε αυτή την ηλικία κάνουν το καλύτερο κρεβάτι οι γυναίκες γι αυτό αγόρια μεγάλη προσοχή!

Μελέτη του 2016 από το House of Fraser ρώτησε 2.000 γυναίκες σε ποια ηλικία νιώθουν περισσότερο σέξι, με το 64% να απαντά πως στα 30 ένιωσαν πιο σίγουρες.

Σε αυτήν την ηλικία, οι περισσότερες γυναίκες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν από έναν άνδρα στην κρεβατοκάματα και γενικότερα από τη ζωή και το διεκδικούν, ενώ έχουν δεχθεί την εικόνα τους, όπως ακριβώς είναι.

Κορίτσια δώστε προσοχή! Σε αυτό το site μπορείτε να «νοικιάσετε» άνδρες για μια βραδιά!

Αντίθετα, οι γυναίκες στα 20 τους είναι πιο ανασφαλείς με το σώμα και τις ικανότητές τους στο κρεβάτι, ενώ ακόμα βρίσκονται σε φάση «εξερεύνησης» στον τομέα σεξ. Για την ακρίβεια, μόνο το το 30% των γυναικών είναι σε θέση να φτάσει σε οργασμό με τη διεισδυτική επαφή.

Κορίτσια προσοχή! Αλειφτείτε με αυτό το μυρωδικό και θα τον κάνετε δικό σας!

Κορίτσια προσοχή! Αλειφτείτε με αυτό το μυρωδικό και θα τον κάνετε δικό σας! Οι έρευνες μίλησαν! Ποιες είναι διεγερτικές για άνδρες και ποιες για γυναίκες.

Έρευνες έδειξαν ότι συγκεκριμένες μυρωδιές, μπορούν να προκαλέσουν διέγερση, όπως ακριβώς και τα διεγερτικά χάπια που χορηγούν οι γιατροί. Συγκεκριμένα βρέθηκε πως υπάρχουν μυρωδιές που ενισχύουν τη διάθεση και των δύο φύλων, ενώ κάποιες μυρωδιές επιδρούν διαφορετικά σε άνδρες και γυναίκες.

Η λεβάντα ανατριχιάζει τους άνδρες, η μυρωδιά της καραμέλας μπορεί να αναστατώσει μια γυναίκα. Η μυρωδιά του αγγουριού και του ταλκ, συγκινούν το θηλυκό φύλο, ενώ η γλυκόριζα συγκινεί τους άνδρες.

Η μυρωδιά όμως που διεγείρει και τα δύο φύλα, και μάλιστα τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά, ήταν η μυρωδιά της κανέλας. Ο εγκέφαλος και των δύο φύλων ανταποκρίθηκε θετικά, ενώ τονώθηκε η κυκλοφορία του αίματος προς τα γεννητικά όργανα, και αυξήθηκε η θερμοκρασία του σώματος.