Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πιστεύεις πως σε απατά; Να τα σημάδια που τον προδίδουν!

Κορίτσια προσοχή!

Πιστεύεις πως σε απατά; Να τα σημάδια που τον προδίδουν!
Σχέσεις 04.11.2019 10:13

Κορίτσια τέλος οι εικασίες! Αν πιστεύεις πως σε απατά εμείς σου έχουμε τα σημάδια που τον προδίδουν, ώστε να το καταλάβεις στο άψε σβήσε!

Το ότι ο άντρας είναι πολυγαμικό ον, το γνωρίζεις και το θεωρείς λογικό...για τους άλλους, όχι για το δικό σου αγόρι!

Κορίτσια προσοχή! Αν θέλετε να γίνετε η απόλυτη γυναίκα στο κρεβάτι αυτά είναι τα μυστικά!

Όλοι οι άντρες έχουν στο μυαλό τους την ερωτική τους ζωή κάπως αλλιώς, όχι τόσο συναισθηματικά όσο εσύ, και αυτό ισχύει σε όλους τους χρόνους ~> (παρελθόν-παρόν-μέλλον)! Δεν θα αλλάξει αυτό το σκεπτικό ποτέ και μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Ναι ,γι΄αυτούς μπορεί να μετράει η ποσότητα και όχι η ποιότητα! (Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα!)

Γι΄αυτό αν έχεις υποψίες για το δικό σου αγόρι, ότι έχει γίνει weirdo στη σχέση σας τώρα τελευταία, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σημάδια (απιστίας) και βγάλε ένα συμπέρασμα!

Σημάδι 1#
Το κινητό του έχει γίνει η προέκταση του δεξιού του χεριού. Το παίρνει μαζί του παντού, ακόμα και στην τουαλέτα. Το βάζει στο airplane mode όταν είστε μαζί και γενικότερα το έχει στο νου του συνέχεια!

Σημάδι 2#
Τώρα τελευταία βλέπεις σπάνια τους φίλους του και δεν κανονίζετε όπως παλιά να βγαίνετε μαζί. Πιθανότατα να γνωρίζουν την "κακή" του πράξη και να μην νιώθουν άνετα να σε βλέπουν.

Σημάδι 3#
Αποφεύγει να περνάει χρόνο με τους φίλους σου και την οικογένειά σου! Μήπως νιώθει τύψεις;

Σημάδι 4#
Έχει κενά μνήμης! Ξαφνικά ξεχνάει τα βασικά ~> πότε είναι τα γενέθλιά σου και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες! Μήπως έχει πολλές τέτοιες πληροφορίες στο μυαλό του και έπαθε υπερφόρτωση;

Σημάδι 5#
Είναι μυστικοπαθής όσον αφορά το που σπαταλάει τα χρήματά του. Ενώ εσύ κανονίζεις ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός σας αυτός ξαφνικά έχει ξεμείνει και δεν θυμάται πως έγινε αυτό. Weird, δεν συμφωνείς;

Σημάδι 6#
Ξεκινάει μαζί σου καυγάδες χωρίς λόγο, και προσπαθεί να σου ρίξει τις ευθύνες στα πάντα.
Προσοχή ~> Η επίθεση είναι η Νο1 τακτική ενός cheater!

Σημάδι 7#
Κάθεται στη δουλειά πολύ παραπάνω από ότι συνήθιζε! Εμφανέστατο και παλιομοδίτικο σημάδι απάτης!

Σημάδι 8#
Φρικάρει όποτε του παίρνεις το κινητό, ακόμα και για να δεις τι ώρα είναι.

Σημάδι 9#
Με το που πέσετε για ύπνο κοιμάται αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη. Και για γλύκες ούτε λόγος.

Σημάδι 10#
Η συχνότητα που κάνετε sex έχει αρχίσει και σε προβληματίζει.

Σημάδι 11#
Σου παίρνει δώρα, χωρίς να έχετε επέτειο, γενέθλια κ.τ.λ.! Αναμφίβολα νιώθει τύψεις για κάτι που έχει κάνει και επειδή δεν σε καλύπτει συναισθηματικά σε καλύπτει τουλάχιστον υλικά!

Σημάδι 12#
Δίνει περισσότερη προσοχή στην εξωτερική του εμφάνιση. Αλλάζει κούρεμα, αγοράζει ρούχα, φοράει κολόνια non stop!

Σημάδι 13#
Λέει ψέματα για το οτιδήποτε.

Σημάδι 14#
Αν έχεις προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου, τότε έτσι και είναι. Ποτέ το γυναικείο ένστικτο δεν έχει πέσει έξω. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση που έχεις και κάνε κάτι γι΄αυτό!

Πηγή: thedot.gr

Κορίτσια προσοχή! Αλειφτείτε με αυτό το μυρωδικό και θα τον κάνετε δικό σας!

Κορίτσια προσοχή! Αλειφτείτε με αυτό το μυρωδικό και θα τον κάνετε δικό σας! Οι έρευνες μίλησαν! Ποιες είναι διεγερτικές για άνδρες και ποιες για γυναίκες.

Έρευνες έδειξαν ότι συγκεκριμένες μυρωδιές, μπορούν να προκαλέσουν διέγερση, όπως ακριβώς και τα διεγερτικά χάπια που χορηγούν οι γιατροί. Συγκεκριμένα βρέθηκε πως υπάρχουν μυρωδιές που ενισχύουν τη διάθεση και των δύο φύλων, ενώ κάποιες μυρωδιές επιδρούν διαφορετικά σε άνδρες και γυναίκες.

Η λεβάντα ανατριχιάζει τους άνδρες, η μυρωδιά της καραμέλας μπορεί να αναστατώσει μια γυναίκα. Η μυρωδιά του αγγουριού και του ταλκ, συγκινούν το θηλυκό φύλο, ενώ η γλυκόριζα συγκινεί τους άνδρες.

Η μυρωδιά όμως που διεγείρει και τα δύο φύλα, και μάλιστα τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά, ήταν η μυρωδιά της κανέλας. Ο εγκέφαλος και των δύο φύλων ανταποκρίθηκε θετικά, ενώ τονώθηκε η κυκλοφορία του αίματος προς τα γεννητικά όργανα, και αυξήθηκε η θερμοκρασία του σώματος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Ο φίλος μου αρνείται να μου κάνει στοματικό έρωτα! Τι να κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνεις στην συγκατοίκηση και σκοτώνεις τον έρωτα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα σχέσεων στο youweekly.gr

Share