"Αισθάνομαι ότι είμαστε δύο «ξένοι» στο ίδιο σπίτι... Τι να κάνω;" Ο ειδικός του YouWeekly.gr απαντά!

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση του;

Ο ειδικός του YouWeekly.gr απαντά σε όλα σας τα ερωτήματα, "Αισθάνομαι ότι είμαστε δύο «ξένοι» στο ίδιο σπίτι... Τι να κάνω;"

Το ερώτημα έχει ως εξής, "Ζούμε σαν δύο ξένοι... Αισθάνομαι ότι είμαστε δύο «ξένοι» στο ίδιο σπίτι! Έχω χάσει την υπομονή μου, δεν είμαι ευχαριστημένος από τον γάμο μας. Εκείνη δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία να συζητήσουμε και σπάνια βγαίνουμε έξω μαζί! Κοσμάς"

Αν αναρωτιέσαι επίσης τι συμβαίνει στον έρωτα όταν παντρεύεσαι, ο ειδικός σου αποκαλύπτει τα πάντα για να είσαι πανέτοιμη για όλα.

Αγαπητέ Κοσμά,

Εκφράζεις τη δυσαρέσκειά σου για τη σχέση σας και την απόσταση που υπάρχει μεταξύ σας. Ενδεχομένως να έχεις πολλά αρνητικά συναισθήματα μέσα σου. Νιώθεις θυμωμένος και απογοητευμένος από τη σύζυγό σου βλέποντάς τη να έχει γίνει αδιάφορη. Η έλλειψη ενδιαφέροντος προς εσένα πιθανώς να σε κάνει να σκέφτεσαι διάφορα αρνητικά σενάρια, όπως π.χ. ότι ίσως υπάρχει απιστία. Αναρωτιέσαι σε τι μπορεί να οφείλεται η απομάκρυνσή της και προσπαθείς να εξηγήσεις τι συμβαίνει. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις ότι το να κατηγορείς εκείνη είναι η εύκολη λύση, που όμως δεν σου προσφέρει τίποτα. Aραγε γνωρίζεις πόσο εσύ έχεις συμβάλλει με τη δική σου συμπεριφορά στην αποξένωση που έχει εγκατασταθεί μεταξύ σας; Ξέρεις τα παράπονα που έχει η σύζυγός σου από εσένα; Το βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει ένα ζευγάρι είναι η αλληλεπίδραση. Δηλαδή ότι ο ένας σύντροφος επηρεάζει τον άλλο. Η τελική κατάσταση πάντα προκύπτει από τις συμπεριφορές και των δύο συζύγων. Προσπάθησε να αποβάλλεις από το μυαλό σου την ιδέα ότι η σύζυγός σου είναι ο μόνος υπαίτιος. Εντόπισε τα δικά σου λάθη πρώτα και κάνε την αυτοκριτική που αντιστοιχεί. Πάρε εσύ ο ίδιος την ευθύνη για την εξέλιξη του γάμου σας και μην μπαίνεις στη θέση του θύματος!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TiVi ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ!

«Έχω ξενερώσει με τον άντρα μου και το γάμο μου. Τι να κάνω»; Ο ειδικός του YouWeekly.gr απαντά!

Ο ειδικός του YouWeekly.gr είναι εδώ και απαντά στο δίλημμά σας! «Έχω ξενερώσει με τον άντρα μου και το γάμο μου. Τι να κάνω»;

ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ...

Αισθάνεστε απομακρυσμένος από την αγαπημένη σας; Αυτός είναι ο τρόπος για να την κερδίσετε πίσω!

«Από την αρχή του γάμου μας είχαμε διαφωνίες και συγκρούσεις. Βλέπω, όμως, πως έχω αρχίσει να βγάζω μια απροθυμία, μια άρνηση απέναντί του. Δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά μου και φοβάμαι πώς θα εξελιχτεί όλο αυτό»!

Ξένια

Αγαπητή Ξένια,

Είναι αναμενόμενο να απορείς και να ανησυχείς με την άρνηση που έχει εμφανιστεί. Μέχρι πρότινος οι διαφορές που είχατε μεταξύ σας έβγαιναν προς τα έξω με τη μορφή συγκρούσεων. Επειδή τα προβλήματα δεν τα έχετε επιλύσει, αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν μέσα σας, διογκώνονται και τώρα «ξεσπάνε» με το να λειτουργείς αντιδραστικά. Το ζήτημα αυτό πρέπει να σε ενεργοποιήσει, καθώς είναι πολύ σοβαρό. Αν δεν λύσεις τα θέματα που υπάρχουν, είναι πιθανό να αρχίσεις να γίνεσαι περισσότερο απρόθυμη και αρνητική, όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με πράξεις. Και αυτό θα είναι πολύ οδυνηρό μέσα στη σχέση σας. Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που όταν ξεκινούν να συμπεριφέρονται αντιδραστικά καταλήγουν σε ακραίες καταστάσεις, οι οποίες λειτουργούν με καταστροφικό τρόπο όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για τα άλλα συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα. Η άρνηση αυτή που σου παρουσιάστηκε πρέπει να σε «ξυπνήσει»! Πάρε πρώτα εσύ ευθύνη για τις δυσκολίες που υπάρχουν μέσα στη σχέση σας. Μην περιμένεις και μην κατηγορείς τον σύντροφό σου αν μένει άπραγος. Πόσο έχεις προσπαθήσει εσύ να λύσεις τα προβλήματα μεταξύ σας;