Μήπως έχεις αρχίσει να τον ερωτεύεσαι; 30 σημάδια που μαρτυρούν ότι έχεις «τσιμπηθεί» μαζί του!

Σε αφορά!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Μήπως έχεις αρχίσει να τον ερωτεύεσαι; 30 σημάδια που μαρτυρούν ότι έχεις «τσιμπηθεί» μαζί του!

Μήπως έχεις «τσιμπηθεί» μαζί του; Αυτά είναι τα 30 σημάδια που μαρτυρούν ότι έχεις αρχίσει να τον ερωτεύεσαι!

Να νιώθει κάποιος το συναίσθημα του έρωτα είναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς που αυτός ο κρύος, ψυχρός κόσμος έχει να προσφέρει. Είναι ένα ιδιαίτερο και μοναδικό συναίσθημα για κάθε άνθρωπο και για τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό. Ίσως πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή ίσως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να νιώσεις αισθήματα

Όπως και να έχει εμείς σου παραθέτουμε 30 σίγουρα σημάδια που μαρτυρούν ότι έχεις αρχίσει να τον ερωτεύεσαι!

Σημάδι #1. Μετράς λεπτά μέχρι να σου στείλει πίσω. Ξέρεις ότι στα αρχικά στάδια μιας σχέσης κι όταν όλα είναι τόσο καινούργια και φρέσκα, αναρωτιέσαι πόση ώρα μπορεί να του πάρει για να σου απαντήσει σε ένα μήνυμα. Ωστόσο, το να μην ανησυχείς για αυτό σημαίνει ότι νιώθεις σίγουρη για εσένα και πως θα σου στείλει μήνυμα πίσω, όση ώρα κι αν του πάρει.

Σημάδι #2. Φτιάχνεις το κρεβάτι του το πρωί. Δεν μπορείς καν να φτιάξεις το δικό σου κρεβάτι, αλλά για κάποιον λόγο όταν κοιμάσαι στο σπίτι του, βρίσκεις τον εαυτό σου να κάνει τις καθημερινές του "αγγαρίες" για να του κάνεις την ζωή λιγάκι πιο εύκολη.

Σημάδι #3. Έχεις αρχίσει να παρατηρείς ότι όλα θυμίζουν κυριολεκτικά εκείνον. Τρως κοτομπουκιές; Θυμάσαι ότι αυτή είναι η παραγγελία του στα McDonald's. Ακούς Celine Dion; Θυμάσαι ότι αυτή είναι η αγαπημένη τραγουδίστριας της μαμάς του. Φοράς μαύρο τζιν; Θυμάσαι ότι έβαλες το ίδιο στο πρώτο σας ραντεβού.

Σημάδι #4. Δεν νιώθεις την ανάγκη να τον ρωτήσεις για τον αστρολογικό χάρτη του. Εννοείται πως αυτό είναι πολύ επωφελές να το γνωρίζεις, αλλά δεν αγχώνεσαι για το αν είναι Σκορπιός ή οτιδήποτε άλλο.

Σημάδι #5. Όταν ένας πρώην σου εμφανίζεται ξαφνικά ξανά στην ζωή σου, είσαι εντελώς αδιάφορη για αυτό. Άλλωστε το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά που βλέπεις τον εαυτό σου να κάνει μια νέα αρχή και να προχωράς μπροστά. Σα να σου έχει βάλει ένα ραντάρ πάνω σου και όταν προχωράς θέλει να σε κερδίσει πάλι.

Σημάδι #6. Δεν ανησυχείς μήπως πληγωθείς. Πολλές φορές σκεφτόμαστε ότι νιώθοντας πως κάποιος θα μας πληγώσει σημαίνει ότι τον βλέπουμε ερωτικά. Μπορεί να είναι και αλήθεια, αλλά σίγουρα δεν είναι αγάπη. Κανένας από αυτούς που θα σ' αγαπήσεις δε θα θέλει να ρισκάρει να σε πληγώσει

Σημάδι #7. Φαίνεται μια πολύ εύκολη σχέση. Οι ερωτικές σχέσεις και κάθε σχέση σε αυτήν την ζωή χρειάζεται δουλειά. Όταν όμως ερωτεύεσαι κάποιον πρόκειται για μια δουλειά που θέλετε και οι δυο να κάνετε, η οποία τελικά δεν είναι δύσκολη, για αυτό και σου φαίνεται εύκολη στο τέλος.

Σημάδι #8. Δεν είναι απαραίτητο να κανονίζετε τα ραντεβού σας ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας, επειδή απολαμβάνεις και μόνο την στιγμή που κάθεσαι απλά δίπλα του και δεν κάνετε τίποτα.

Σημάδι #9. Συζητάτε για πράγματα που θα κάνετε μαζί στο μέλλον, χωρίς όμως να καταλαβαίνετε ότι αναφέρεστε στο μέλλον. Δεν είναι περίεργο να μιλάτε για μια συναυλία που θα γίνει σε 3 μήνες ή για ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε το καλοκαίρι, κι αυτό επειδή θα είστε μαζί μέχρι τότε.

Σημάδι #10. Όταν του λες «Μου λείπεις» είναι επειδή στα αλήθεια σου λείπει μετά από μία ολόκληρη μέρα που μείνατε χώρια. Δεν είναι απλά μια γλυκιά κουβεντούλα, είναι ένα πραγματικό συναίσθημα που μαρτυράει ότι είναι πλέον για τα καλά μέρος της ζωής σου!

Σημάδι #11. Δεν μπορείς να θυμηθείς την τελευταία φορά που έγινε η καρδιά σου «κομμάτια» επειδή κάποιος σε πλήγωσε. Τα πράγματα με τον άνθρωπο σου τώρα είναι τόσο καλά, που δεν μπορεί να σε ενοχλήσει τίποτα από το παρελθόν σου.

Σημάδι #12. Αυτά που συνήθως μισούσες να βλέπεις ή να κάνεις τώρα φαίνονται εντάξει. Μπορεί να φοβόσουν να πας για σκι, αλλά τώρα δεν έχεις πρόβλημαι, γιατί όσο σου κρατάει το χέρι και σου υπόσχεται ότι δε θα γελάσει αν τρομάξεις, είναι το καλύτερο συναίσθημα για εσένα.

Σημάδι #13. Νιώθεις άνετα με το να κάνεις μικρές "θυσίες" για εκείνον. Δε θα άφηνες στην άκρη την καθημερινότητα σου, αλλά αν αρρωστήσει και χρειάζεται βοήθεια για να τον φροντίσεις, αντί να πας για φαγητό το πρωί με την αδερφή σου ή κάποια φίλη σου, θα τα αφήσεις όλα και θα τρέξεις σε εκείνον!

Σημάδι #14. Είναι εκείνος που σε κάνει να νιώθεις καλά όταν σκέφτεσαι πράγματα που μπορούν να σε εκνευρίσουν. Η δουλειά σου σε «τρελαίνει», αλλά τουλάχιστον εκείνος θα σε ανεβάσει ψυχολογικά μόλις γυρίσεις σπίτι.

Σημάδι #15. Νιώθεις ασφαλής όταν είσαι μαζί του. Είναι δύσκολο να περιγράψεις αυτό το συναίσθημα, αλλά είναι το καλύτερο και το ομορφότερο συναίσθημα στον κόσμο. Λες και τίποτα κακό δεν μπορεί να συμβεί!

Σημάδι #16. Νιώθεις πολύ άνετα μαζί, νιώθεις άνετα να λες κρύα αστεία και αφήνεις ελεύθερο τον πιο περίεργο σου εαυτό. Ίσως πριν να προσπαθούσες να τον εντυπωσιάσεις, αλλά τώρα νιώθεις άνετα με τις πιτζάμες σου και τις χουχουλιάρικες κάλτσες σου στο σπίτι.

Σημάδι #17. Παρατηρείς πράγματα στον κόσμο που ξέρεις ότι θα αγαπούσε. Περπατούσατε μαζί γύρω από διάφορα μαγαζιά και τώρα όλα έχουν πάνω τους το όνομα του.

Σημάδι #18. Είναι ο άνθρωπος σου. Όταν συμβαίνει κάτι πολύ καλό ή πολύ κακό, είναι εκείνος στον οποίον θα τρέξεις.

Σημάδι #19. Δεν ανησυχείς μην τον «τρομάξεις». Νιώθεις άνετα να κλάψεις μπροστά του, νιώθεις άνετα να του δείξει την συλλογή που έχεις κρατήσει από τα παιδικά σου χρόνια, επειδή είσαι ασφαλής μαζί του και ξέρεις πως δε θα πάει πουθενά για κανέναν λόγο.

Σημάδι #20. Μικρά πράγματα, όπως το να πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ, είναι καλύτερο όταν το κάνεις μαζί του. Μια βόλτα στον διάδρομο με τα δημητριακά μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα ρομαντικό ραντεβού, αν είσαι με τον σωστό άνθρωπο.

Σημάδι #21. Σε πειράζει όσο τίποτα άλλο, αλλά εσύ ακόμη θέλεις να είσαι κοντά του. Είσαι σχεδόν έτοιμη να του πεις: «Σε αγαπάω, αλλά δεν μου αρέσεις αυτήν την στιγμή».

Σημάδι #22. Δεν φρικάρεις όταν σου τηλεφωνεί. Όλο αυτό το άγχος στο τηλέφωνο σου έχει περάσει και επιτέλους έχεις χαλαρώσει αρκετά, ώστε να είσαι άνετη στο τηλέφωνο μαζί του.

Σημάδι #23. Όταν είναι εκείνος στεναχωρημένος είσαι κι εσύ στεναχωρημένη. Νιώθεις τον πόνο του και εκείνος νιώθει τον δικό σου.

Σημάδι #24. Διασκεδάζεις πραγματικά με τις παιδικές του φωτογραφίες και απολαμβάνεις με τις ώρες να σου λέει διάφορες ιστορίες. Απλά το να κάθεστε αγκαλιά και να μιλάτε για το οτιδήποτε είναι διασκεδαστικό.

Σημάδι #25. Προτιμάς να μείνεις μέσα στο σπίτι και να κάνεις κάτι μαζί του, παρά να βγεις έξω! «Ξεκίνησα να μένω μέσα και να βγαίνω λιγότερο», είναι το νέο σου μότο και είσαι πολύ εντάξει με αυτό.

Σημάδι #26. Θέλεις να του δείξεις όλα σου τα αγαπημένα πράγμα. Κι αυτό όχι επειδή θέλεις να γίνουν και τα δικά του αγαπημένα, αλλά επειδή θέλεις να σε ξέρει καλύτερα από τον καθένα.

Σημάδι #27. Πρέπει να περιορίσεις το πόσο πολύ μιλάς για εκείνον στις φίλες σου. Αν μπορείς θα μπορούσες να μιλάς για πάρα πολύ καιρό ακόμη μόνο για εκείνον, αλλά από σεβασμό στις φίλες σου πρέπει να το μετριάσεις.

Σημάδι #28. Έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να τον γνωρίσεις στους γονείς σου κι αυτό επειδή θέλεις να δεις πως θα ταιριάξετε όλοι μαζί.

Σημάδι #29. Πιάνεις τον εαυτό σου να κατεβαίνει καμιά φορά πολύ κάτω στο προφίλ του στο Instagram. Το καλύτερο σε αυτό όμως είναι ότι δεν φοβάσαι μην κάνει κατά λάθος like σε κάποια φωτογραφία, επειδή στο σημείο που έχετε φτάσει δεν σε ενοχλεί.

Σημάδι #30. Θέλεις να κάνεις πράγματα που ήδη έχεις κάνει, απλά και μόνο για να είναι μαζί του αυτήν την φορά.

Ναι, είσαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και ήρθε η ώρα να το παραδεχτείς! Άρπαξε τον και φίλα τον κάτω από ένα ηλιοβασίλεμα και αφού πλησιάζουν τα Χριστούγεννα βρες εδώ το κατάλληλο δώρο για εκείνον!

3 + 1 σημάδια πως είστε κάτι παραπάνω από ... φίλοι!

Μήπως ήρθε η ώρα να δείτε πραγματικά τα σημάδια που δείχνουν αν είστε κάτι παραπάνω από φίλοι ή όχι..; Μήπως καταβάθος γνωρίζετε καλά τι συμβαίνει, αλλά δεν το παραδέχεστε;

Εσύ και ο καλύτερός σου φίλος: λέτε τα πάντα ο ένας στον άλλο, κοιμάστε μαζί χωρίς φόβο και πάθος, κρίνετε τους αγαπημένους ο ένας του άλλου και μπορείτε να βγείτε να τα πιείτε μέχρι τελικής πτώσης. Μέχρι που ένα πρωί βρίσκεστε στο κρεβάτι χωρίς ρούχα κι εκείνος σου λέει "σ' αγαπώ"...


Ποια είναι τα σημάδια που πρέπει να σε αφυπνίσουν για να δεις πως ο καλύτερός σου φίλος σε βλέπει κάτι παραπάνω από φιλικά;

1. Οι φίλοι σας κάνουν σχόλια για την ιδιαίτερη σχέση σας: κοινώς, ο κόσμος το' χει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως όποτε επισκέπτεστε μαζί κάποια παρέα ή την δικιά σας παρέα, όλοι παρατηρούν το πόσο ταιριάζετε, την χημεία που έχετε μεταξύ σας και φυσικά το πόσο ωραίο ζευγάρι θα κάνατε εάν δεν ήσασταν φίλοι. Δεν είναι τυχαίο που τις περισσότερες φορές το ευρύτερο περιβάλλον (φιλικό ή συγγενικό) μπορεί να πιάσει μια ερωτική σπίθα πολύ πριν το καταλάβεις εσύ ή ο κολλητός σου!

2. Μιλάτε διαρκώς: γραπτά μηνύματα, μακρόσυρτα τηλεφωνήματα, e- mails, τσατ στο msn και φυσικά καταλήγετε να μιλάτε με τον κολλητό για όλα και όλους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, βρίσκεστε για καφέ, ποτό ή φαγητό ενώ σχολιάζετε από το ποιο ρούχο φορέσατε σήμερα, μέχρι το ποιο παρατράγουδο έπαιξε η Πάνια στην εκπομπή της το Σαββατοκύριακο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κάθε φορά που χάνεστε για λίγο αναπολεί(ς) τις συνομιλίες και τα αστεία μεταξύ σας.

3. Έχετε υιοθετήσει ψευδώνυμα και ιδιαίτερη γλώσσα μεταξύ σας: το πού είσαι βρε φιλαράκι ή το τι κάνεις κολλητή, μετατράπηκε σε γλυκούλα μου, καρδούλα, αγαπούλα μου. Ούτε οι σχέσεις σου δεν σε αποκαλούν έτσι, κι όμως εσύ βρίσκεις απολύτως φυσιολογικά τα υποκοριστικά που σου φόρτωσε ο... κολλητούλης.

4. Κάποια στιγμή ξεκινούν και οι χειρονομίες: εκεί που βλέπετε το "Lost" παρέα, πέφτουν μερικές αγκαλιές. Εκεί που περπατάτε για ψώνια στα μαγαζιά, σου πιάνει το χεράκι. Εκεί που πάει να σου πει "Χρόνια Πολλά" ξεφεύγει το φιλάκι λίγο πιο αριστερά από το μάγουλο και στοχεύει το χειλάκι πετροκέρασο!

Πότε η φιλία έγινε έρωτας:

Α. Οι φίλοι: μιλούν ανοιχτά για την ερωτική τους ζωή

Οι "κάτι παραπάνω από φίλοι": δεν θέλουν ν' ακούνε για τα ταίρια των κολλητών

Β. Οι φίλοι: καταλαβαίνουν απόλυτα γιατί τους στήνεις τελευταία στιγμή για να βγεις με τον καλό σου

Οι "κάτι παραπάνω από φίλοι": σου κάνουν σκηνή που επιλέγεις το ταίρι σου παρά αυτούς για να πας σινεμά.

Γ. Οι φίλοι: κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι χωρίς φόβο και πάθος

Οι "κάτι παραπάνω από φίλοι": από εκεί που δεν είχε πρόβλημα να μοιραστεί το ίδιο κρεβάτι, σκηνή ακόμα και μπανιέρα μαζί σου, τώρα ξαφνικά σου μιλά για το ανδρικό ένστικτο, τις διαφορές ανάμεσα σε αγοράκια και κοριτσάκια.

Δ. Οι φίλοι: χαίρονται με τις ερωτικές επιλογές των κολλητών.

Οι "κάτι παραπάνω από φίλοι": πιστεύει πως όποιον σύντροφο και να βρεις, δεν είναι αντάξιός σου ή αντάξιός του.

"Ο φίλος μου αρνείται να μου κάνει στοματικό έρωτα! Τι να κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...