Θες να τον... γλιτώσεις αλλά δεν ξέρεις πως να του το πεις; Σου έχουμε λύση που θα σε "σώσει"!

Εύκολα και γρήγορα!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θες να τον... γλιτώσεις αλλά δεν ξέρεις πως να του το πεις; Σου έχουμε λύση που θα σε

Θες να τον "γλιτώσεις" αλλά δεν ξέρεις πως να του το πεις με ευγενικό τρόπο για να μην χαλάσει η σχέση σας; Μην αγχώνεσαι άλλο! Και όμως υπάρχει λύση και είναι πολύ πιο απλή από ότι περίμενες. Σου έχουμε τον τρόπο που θα σε "σώσει" και δεν θα σε κάνει να φανείς "bad guy"!

Δεν μας πιστεύεις; Συνέχισε να διαβάζεις και θα δεις ότι λέμε την αλήθεια. Θα τον "ξεφορτωθείς" άμεσα!

Ειλικρίνεια

Ναι το ξέρουμε ότι μπορεί να τον πληγώσει και αρκετές φορές λένε πως καλό είναι να λέμε "αθώα" ψεματάκια, ωστόσο αυτό κάνει κακό σε εσένα, γιατί εσύ είσαι αυτή που θα πρέπει να πιεστεί. Σταμάτα το. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αισθάνεσαι εσύ άβολα εξαιτίας του.

Μην τον απορρίψεις μέσω μηνύματος

Εκείνος μπήκε στον κόπο και το τόλμησε εσύ γιατί να φανείς "κακόψυχη" και να του το ακυρώσεις μέσω ενός ψυχρού μηνύματος; Καλύτερα να φροντίσεις να του το πεις από κοντά, και αν δεν θες να είσαι απότομη πες του κάτι του στυλ "Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, το εκτιμώ και σε συμπαθώ και εγώ, αλλά δεν μπορώ να σε δω με αυτόν τον τρόπο."

Μείνε ευγενική μαζί του

Μπορεί να του το είπες και τώρα να αισθάνεσαι άβολα βλέποντάς τον, ωστόσο αν δουλεύεται και οι δυο στον ίδιο χώρο και τον βλέπεις καθημερινά, καλό θα ήταν να τον χαιρετάς και να κρατήσεις τα τυπικά γιατί και εκείνος μπορεί να μην ήταν έτοιμος για αυτή την ερώτηση, όμως πήρε το θάρρος και το έκανε. Δεν χρειάζεται να τον αποπάρεις.

Απλά πες όχι

Είναι απλό και δεν χρειάζεσαι περισσότερα λόγια. Ωστόσο, αν εκείνος αρχίσει τις ερωτήσεις, γιατί από την μία είναι αναμενόμενο, απλά προσπάθησε να του εξηγήσεις με ευγενικό τρόπο, πως δεν τον βλέπεις έτσι.

Μην τον αφήσεις να περιμένει

Αυτό είναι ακόμα χειρότερο, μιας και του δίνεις ελπίδες, ενώ εσύ δεν έχεις σκοπό να κάνεις όντως κάτι μαζί του. Σκέψου πως θα ένιωθες εσύ αν στο έκαναν.

Σας βρήκαμε επίσης τα σημάδια που αποδεικνύουν σε μία σχέση ότι ο σύντροφός σας, σας χρησιμοποιεί! Αν τα εντοπίσετε, σηκωθείτε και φύγετε!