Και όμως μπορείς να παραμείνεις "καλή" φίλη και μετά τον γάμο

Ο έρωτας δεν μπορεί να σκοτώσει τις φιλίες σας

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Και όμως μπορείς να παραμείνεις

Και όμως υπάρχει τρόπος για να παραμείνεις "καλή" φίλη και μετά τον γάμο! Μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα χρόνο και να συνεχίσεις να βγαίνεις με τις κολλητές σου, εκτός της σχέσης με τον αγαπημένο σου.

"Είσαι απασχολημένη, δεν μπορείς να παραμείνεις κολλητή μου". Εάν δεν θες να ακούς και εσύ το ίδιο από τους φίλους σου μετά το γάμο, τότε θα πρέπει πρώτα να μάθεις το μυστικό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Μην ανησυχείς! Είναι απλό! Μπορεί συχνά να βγαίνεις από το σπίτι για μικρές δουλειές, και έτσι ακριβώς όπως περπατάς μπορείς να πάρεις μαζί σου και για κανά μισάωρο την κολλητή σου. Αρχικά πρέπει να μπορείς να διαχειρίζεσαι σωστά τον χρόνο σου. Εδώ έρχεται και κολλάει η συνάντηση με την φίλη σου ενώ κάνεις ψώνια. Κάνε δυο πράγματα ταυτόχρονα.

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα group chat, στο οποίο θα μιλάτε καθημερινά ή όποτε έχετε χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο δεν χάνεται επαφή και μένετε εύκολα ενήμερες με τα όσα γίνονται στις ζωές σας.

Γάμος εναντίον φιλίας

Η αλήθεια είναι πως όταν είσαι ελεύθερος και πόσο μάλλον όχι παντρεμένη, μπορείς άνετα να βγαίνεις έξω χωρίς να αγχώνεσαι για τον χρόνο που θα ξοδέψεις, μιας και εκτός του γάμου, ασχολείσαι και με την δουλειά σου. Το tip εδώ είναι όταν κάνεις διάλειμμα στην δουλειά να τους τηλεφωνήσεις και να τσεκάρεις για λίγο τι κάνουν, και πως είναι.

Τώρα αν δεν μπορείς να βρεις χρόνο για να συναντηθείς με φίλους σου, ο καλύτερος τρόπος είναι να τους καλέσεις στο σπίτι σου, για μεσημεριανό ή βραδινό. Εάν οι φίλοι σου είναι και αυτοί παντρεμένοι, τότε μπορείς να καλέσεις και τους συντρόφους τους και να μάθετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον.

Ωστόσο μιας και μιλάμε για σχέσεις, σου βρήκαμε τα 6 μυστικά για να μείνετε πάντα μαζί. Δώστε μεγάλη προσοχή για να τον κρατήσετε δικό σας.