Η απάντηση που πρέπει όλες οι γυναίκες να γνωρίζουν - Αυτά είναι τα ρούχα που «ανάβουν» τους άντρες στο κρεβάτι

Stay alert girls

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση που πρέπει όλες οι γυναίκες να γνωρίζουν - Αυτά είναι τα ρούχα που «ανάβουν» τους άντρες στο κρεβάτι

Η απάντηση στο «Τι πρέπει να φοράω στο κρεβάτι;» που πρέπει όλες να γνωρίζουν είναι ένα ηχηρό «Οτιδήποτε θέλεις» αλλά αυτό δεν θα σταματήσει τους άνδρες να έχουν τις δικές του απόψεις, υποθέτω. 13 άνδρες απαντούν στο ποια ρούχα τους «ανάβουν». Θα σώσεις την σχέση σου.

  • «Ένα υπερμεγέθη μπλουζάκι. Νομίζω γιατί μπορεί να σε πειράζει. Επίσης επειδή βγαίνει χωρίς προσπάθεια. Νομίζω ότι όταν δεν προσπαθεί να είναι αισθησιακή είναι πραγματικά αισθησιακό, υποθέτω» - Τομ, 28
  • «Άνετες πιτζάμες γιατί τίποτα δεν είναι πιο αισθησιακό από μια γυναίκα να είναι άνετη και με αυτοπεποίθηση - Τέιλορ, 26.
  • «Παντελόνια και όχι σουτιέν. Με τρελαίνουν. Το βρίσω πολύ hot» - Κόρι, 28
  • «Η αρραβωνιαστικιά μου κλέψει τι κλασικά μου πουκάμισα. Μπορεί να νευριάζω που χάνω τα πουκάμισα μου, αλλά το παραδέχομαι είναι κούκλα. Το όλο σύνολο με το μισοκουμπομένο πουκάμισο και όχι σουτιέν είναι τέλειο. - Μαρκ 29
  • «Δεν είναι πρακτικό αλλά όταν κοιμάται στο κρεβάτι με τα εσώρουχα της η lingerie» - Μάρκους 27
  • «Τα σορτσάκι που είναι πολύ κοντά. Δεν ξέρω γιατί, αλλά σε βάζουν σε περισσότερο πειρασμό από να είναι τελείως γυμνή» - Τζέισον 30
  • «Τα στενά μπλουζάκια. Είχα μια πρώην που φορούσε πάντα τέτοια» Άντριου 24.
  • «Γυμνή. Το να την αγκαλιάζω γυμνή όταν ψιλοκοιμάμαι με ανάβει και με ξυπνάει» Κέιθ 29

Ωστόσο, οι εδικοί μίλησαν και τώρα υπάρχει τρόπος να καταλάβεις αν όντως είσαι εσύ η ενοχλητική στην σχέση σας και όχι εκείνος! Μην αγχώνεσαι, μην κατσουφιάζεις γιατί μπορεί και εν τέλη να φταίει ο άλλος, ή αν όντως είσαι εσύ το θέμα, μπορείς να δεις παρακάτω τι είναι αυτό που φταίει και να το διορθώσεις.

Θέλεις να του πεις ότι τον θες αλλά φοβάσαι; Αυτή είναι η απάντηση που πρέπει όλες οι γυναίκες να γνωρίζουν

Είσαι τρελά ερωτευμένη μαζί του, αλλά φοβάσαι να του εξομολογηθείς ότι τον θέλεις; Ακολούθησε αυτά τα 5 βήματα που θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις και επιτέλους να φύγει ένα «βάρος» από πάνω του. Μην αγχώνεσαι, μπορείς να το κάνεις.

Ακόμη και αν εκείνος δεν νιώθει το ίδιο για εσένα, τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσουν τα συναισθήματα που τρέφεις προς το πρόσωπο του και θα προχωρήσεις παρακάτω. Αν από την άλλη νιώθει το ίδιο, τότε θα είσαι έτοιμη να νιώσεις έναν όμορφο έρωτα.

Πάμε λοιπόν να μάθουμε τα βήματα

Βήμα πρώτο - Ξεκαθάρισε τι ακριβώς νιώθεις

Πριν τον συναντήσεις και πάρεις την απόφαση ότι θα του πεις τι ακριβώς νιώθεις για εκείνος πρέπει να είσαι σίγουρα ότι τον θες και δεν θα το μετανιώσεις μετά από μερικές ημέρες, εβδομάδες ή μήνες. Σκέψου πρώτα είσαι ερωτευμένη μαζί του; Θέλεις να κάνεις σχέση μαζί του;

Βήμα δεύτερο - Διάλεξε την σωστή στιγμή που θα του το πεις

Πάντα υπάρχει ο σωστός τρόπος για να παραδεχτείς τα συναισθήματα σου σε έναν άνθρωπο. Δες σε τι φάση είναι εκείνος, αλλά και εσύ. Μήπως χώρισε πρόσφατα; Μήπως θέλει να είναι ελεύθερος; Αν λοιπόν δεν είναι σωστή η στιγμή καλό είναι να περιμένετε.

Βήμα τρίτο - Σκέψου τη σωστή τοποθεσία;

Καλά σίγουρα δεν πρέπει να του το εξομολογηθείς σε ένα... σουβλατζίδικο ας πούμε. Καλό είναι να είστε οι δυο σας σε έναν σημείο που αγαπάτε πολύ ή που νιώθετε εσείς πιο άνετα.

Να πως θα καταλάβεις αν είσαι η ενοχλητική στην σχέση σας - Οι εδικοί μίλησαν

Βήμα τέταρτο - Πες το

Όταν έρθει η ώρα εκείνη που θα έχετε κάτσει άνετα πρέπει επιτέλους να το παραδεχτείς. Μπορεί μέσα στο μυαλό σου να είσαι τρομοκρατημένη ακόμη και αν δεν το δείχνεις μην φοβάσαι. Αν μάλιστα δεν το σκεφτείς πολύ θα σου είναι πιο εύκολο. Dont overthink.

Βήμα πέμπτη - Το μετά

Και αφού το έχεις εξομολογηθεί ποια απάντηση θα πάρεις. Αν είναι αυτή που θέλεις να ακούσεις δηλαδή το νιώθω το ίδιο, τότε ετοιμάσου να το ζήσεις. Αν από την άλλη, δεν νιώθει το ίδιο... δεν θα κάτσεις να σκάσεις. Προχώρα παρακάτω. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος φίλος που θα σε βοηθήσει να τον ξεπεράσεις.