"Θυμάστε τη δική σας πρώτη νύχτα του γάμου; " - Μια δική σου ιστορία!

Πώς η παρέμβαση των γονιών μπορεί να είναι καταστροφική;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μια δική σου/σας ιστορία είναι τα όσα αναφέρονται παρακάτω στο γράμμα που θα διαβάσετε. Αλήθεια εσείς θυμάστε την πρώτη νύχτα του γάμου σας; Ο παρακάτω είναι ένας γάμος "α λα ελληνικά!".

Θυμάστε τη δική σας πρώτη νύχτα του γάμου; Εγώ θυμάμαι τη δική μου... πολύ καλά! Θυμάμαι τον πεθερό και την πεθερά μου να μπαίνουν το βράδυ σπίτι τους -έτσι το αποκαλούσαν, αφού μας το παραχώρησαν- για να ανοίξουν όλα τα δώρα που μας έφεραν φίλοι και γνωστοί και να αποφασίσουν τι πρέπει να κρατήσουμε και τι πρέπει να αλλάξουμε. Μείνατε με το στόμα ανοιχτό; Λογικό... Κάπως έτσι κύλησε η ζωή κοντά στη γυναίκα μου τα πρώτα χρόνια της κοινής μας ζωής. Με τους γονείς της να παρεμβαίνουν ακόμα και στο πού θα πάμε διακοπές και εγώ να μην μπορώ να πάρω ανάσα.

Οταν γεννήθηκαν τα παιδιά μας, νόμιζα πως όλα θα έμπαιναν μοιραία στη θέση τους, όμως είχα άδικο. Τότε είναι που εγκαταστάθηκαν κανονικά στο διαμέρισμά μας... συγνώμη, στο διαμέρισμά τους ήθελα να πω! Αποφάσιζαν πότε θα κοιμηθούν τα παιδιά, πότε θα τα θηλάσει η μητέρα τους, τι θα βάλουν στη βόλτα τους, πότε θα πάνε στον παιδίατρο και εντέλει τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν. Προς Θεού, μη σας περάσει από το μυαλό πως είχαν αυτή τη συμπεριφορά γιατί μας συντηρούσαν ή με κάποιο τρόπο βασιζόμασταν σε εκείνους οικονομικά. Καμία σχέση! Η κόρη τους δεν αντιδρούσε, γιατί μάλλον είχαν καταφέρει να την ευνουχίσουν από μικρή ως προσωπικότητα. Με εμένα όμως δεν θα κατάφερναν το ίδιο.

Οταν τα παιδιά έφτασαν στο δημοτικό σχολείο, ζήτησα διαζύγιο από τη γυναίκα μου, καθώς συνέχιζε να μη βρίσκει τίποτα περίεργο στη συμπεριφορά των γονιών της. Δεν το δέχτηκε αμέσως, αλλά τελικά είδε πως δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά. Η ζωή μου φαινόταν να αλλάζει προς το καλύτερο, μέχρι τη στιγμή που η πρώην σύζυγος αποφάσισε πως θέλει να μπει ξανά στη ζωή μου. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έκανε τα πάντα για να είμαστε ξανά μαζί.

Οι αρνήσεις μου δεν φάνηκαν να την πτοούν, όταν όμως μετά από λίγους μήνες συνειδητοποίησε πως εγώ είχα φτιάξει τη ζωή μου με μια άλλη γυναίκα, έστρεψε τα παιδιά μας εναντίον μου, με αποτέλεσμα να έχω να τους μιλήσω για περίπου τέσσερα χρόνια. Μα τον Θεό... πηγαίνω και τα βλέπω μέσα από τα κάγκελα του σχολείου και μαθαίνω νέα τους από κοινούς γνωστούς. Δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ και πού να βρω το δίκιο μου... Ελπίζω μόνο στο μέλλον, όταν θα μάθουν την αλήθεια για τη σχέση που είχα με τη μάνα τους, την τραγική συμπεριφορά της προς το πρόσωπό τους και φυσικά την παρεμβατικότητα των παππούδων τους..

Και η ζωή συνεχίζεται!

Δες και μια άλλη ιστορία. Τι απάντησε ο ειδικός του Youweekly στο ερώτημα "δεν έχω καμία ερωτική επιθυμία Τι να κάνω".

ΠΗΓΗ ΤV24