Αγόρια προσοχή - Σας φλερτάρει ή όχι;

Όλη η αλήθεια πίσω από τις κινήσεις της

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αγόρια προσοχή - Σας φλερτάρει ή όχι;

Αγόρια δώστε προσοχή καθώς σας έχουμε απάντηση στο αιώνιο ερώτημά σας. Σας φλερτάρει ή όχι; Εάν είστε και εσείς από τα άτομα που έχουν βρει την ιδανική για εκείνη αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν αν εκείνη σας θέλει, τότε μην αγχώνεστε.

Αν θέλετε να την κάνετε την δικιά σας και να αποκτήσετε μια μοναδική σχέση, τότε συνεχίστε να διαβάζετε για να δώσετε ένα τέλος σε όλα τα υπονοούμενα.

Παρατσούκλι

Αν βλέπετε πως σας φωνάζει με ένα ιδιαίτερο όνομα, που έχει βγάλει εκείνη για σας ή ακόμα και εσείς οι ίδιοι για τους εαυτούς σας, είσαστε σε καλό δρόμο.

Φιλικότητα

Ναι μπορεί απλά να είναι φιλική μαζί σας, ωστόσο αν βλέπετε πως είναι όντως αρκετά άνετη μαζί σας και θέλει να τα λέτε πιο συχνά και συστηματικά, τότε ίσως να της δώσετε και εσείς ένα hint.

Τώρα υπάρχουν πάντα και οι κοπέλες που είναι έτσι από την φύση τους δεν μπορούν να το αλλάξουν θέλουν δεν θέλουν, είναι φιλικές και εδώ έρχεται το ερώτημα τι κάνετε εσείς για να διαπιστώσετε αν όντως σας βλέπει διαφορετικά ή όχι.

Ποια η πραγματική απάντηση στο ερώτημα σας φλερτάρει ή όχι;

Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή από ότι περιμένεις. Πάρτε την τηλέφωνο, κανονίστε ένα ραντεβού κάπου που θα ξέρετε ότι της αρέσει, ώστε να της δείξετε ότι όντως ενδιαφέρεστε για εκείνη, αλλά και για να της δείξετε ότι θέλετε να την ευχαριστήσετε και ρωτήστε την ευθέως.

Μην φοβάστε την απάντηση. Μπορεί να σας εκπλήξει. Ναι υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος να πει όχι, ωστόσο γιατί να μην το μάθετε και να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας, από το να αναρωτιέστε όλη την ώρα; Απλά τολμήστε το, το κλειδί σε μια μοναδική σχέση είναι η επικοινωνία.

Αν πάλι σκέφτεσαι να δοκιμάσεις και το online dating, τότε μην αγχώνεσαι! Αυτές είναι οι εφαρμογές που θα σε κάνουν να βρεις απευθείας τον έρωτά σου.