6+1 τρόποι για να δείξεις στοργή στον αγαπημένο σου μέσα στην καραντίνα

Δώσε άλλο αέρα στη σχέση σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
6+1 τρόποι για να δείξεις στοργή στον αγαπημένο σου μέσα στην καραντίνα

Η σχέση μέσα στην καραντίνα μπορεί να φανεί πολύ δύσκολη και να δοκιμαστεί. Για το λόγο αυτό, σου έχουμε βρει, τους 6+1 τρόπους με τους οποίους μπορείς να δείξεις στον αγαπημένο σου τη στοργή που χρειάζεται και να του δώσεις κουράγιο να συνεχίσει.

Μερικές φορές νιώθουμε πως χρειάζεται να δείξουμε τη στοργή μας και την αγάπη μας με μεγάλες χειρονομίες σε δύσκολες εποχές όπως αυτές του περιορισμού με την έξαρση της πανδημίας. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό που μετράει περισσότερο από οποιοδήποτε δώρο, είναι να δείξουμε την αγάπη μας στον καλό μας με απλές κινήσεις.

Αν την ίδια στιγμή βλέπεις πως ο καλός σου έχει κλειστεί στον εαυτό του, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε όλα όσα σου προτείνει ο ειδικός του YouWeekly.gr.

Αυτοί είναι οι τρόποι που θα "σώσουν" τη σχέση σου

Προσπάθησε να ακούσεις τι θέλει να σου πει

Είτε συζητάτε για κάτι πολύ σημαντικό ή για κάτι πολύ ασήμαντο όπως το πώς σας αρέσει να τρώτε την πίτσα, πρέπει να ακους όσα σου λέει και να κρατάς τις λεπτομέρειες. Άσε λοιπόν κάτω το κινητό σου.

Κάνε κάτι γι' αυτόν κάθε μέρα

Κάντου μία έκπληξη φτιάχνοντάς του το αγαπημένο του γεύμα. Άφησε στο κομοδίνο του ένα χαρτάκι που να λέει "σ'αγαπώ". Ακόμα και το να κάνεις ένα απλό κομπλιμέντο στον αγαπημένο σου, είναι ένας υπέροχος τρόπος για να δείξεις τη στοργή σου.

Μη διστάσεις να πεις τι νιώθεις για εκείνον

Υιοθέτησε τη συνήθεια του να λες στον σύντροφό σου τι πραγματικά νιώθεις για εκείνον καθημερινά. Αν έχετε ήδη πει τα πρώτα "σ'αγαπώ", τότε φρόντισε να του το λες αρκετά συχνά.

Κάνε κάτι που δεν περιμένει

Ο λόγος για τον οποίο ενθουσιαζόμαστε με τις νέες σχέσεις είναι γιατί βλέπουμε διαρκώς καινούργια πράγματα. Όταν λοιπόν κάνεις κάτι που δεν περιμένει ο σύντροφός σου, τον ενθουσιάζεις και τον γεμίζεις χαρά.

Βρες χρόνο για εκείνον

Η καραντίνα είναι η τέλεια ευκαιρία για να αφιερώσεις χρόνο στον αγαπημένο σου, μιας και γλιτώνεις αρκετό χρόνο από αυτόν που σου στερούσε η αυστηρή σου καθημερινότητα.

Η φυσική επαφή μπορεί να πει πολλά

Ένα άγγιγμα μπορεί να λύσει με τον πιο έυκολο τρόπο έναν τσακωμό σας. Το να πιάσεις το χέρι του συντρόφου σου και να τον κοιτάξεις στα μάτια, μπορεί να πει πως και οι δύο βρίσκεστε σε αυτή τη σχέση γιατί είστε πολύ ερωτευμένοι.

Βοήθησε τον

Δεν μπορεί να βρει τα κλειδιά του. Δεν έχει όρεξη να πάει να ψωνίσει. Δεν έχει αυτοπεποίθηση. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που έχει ο σύντροφός σου, πρέπει να βρεις τρόπο να τον βοηθήσεις.

Εν ολίγοις, το κλειδί για κάθε επιτυχημένη σχέση είναι το να είσαι παρούσα.