Κορίτσια προσοχή - Η αυτοαπομόνωση δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να στείλετε στον πρώην σας

Σίγουρα σας πέρασε από το μυαλό

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κορίτσια προσοχή - Η αυτοαπομόνωση δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να στείλετε στον πρώην σας

Κορίτσια δώστε προσοχή γιατί ξέρουμε ότι τώρα στην αυτοαπομόνωση σίγουρα θα σκεφτήκατε να στείλετε μήνυμα σε κάποια άτομα με τα οποία έχετε ξεκόψει. Αυτή όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να στείλετε στον πρώην σας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, η αποστολή ενός μηνύματος στον πρώην σας, ενώ κάθεστε στο σπίτι μόνες, μπορεί να φαίνεται σαν μια καλή ιδέα, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα.

Η αλήθεια είναι ότι το "βολικό" μήνυμα από το πρώην σας είναι πιθανότατα λιγότερο σχετικό με το ότι είδαν κάτι και σε σκέφτηκαν, και περισσότερο σχετικό με το πόσο βαριούνται. Για αυτό και εσύ δεν θες καταρχήν να φανείς ότι βαριέσαι. Δεύτερον ποιος ο λόγος να του στείλεις;

Ενώ είναι εύκολο να γίνει συναισθηματικό στη μέση μιας κρίσης, δεν είναι ούτε η ώρα ούτε ο τόπος. Οι άνθρωποι δεν επιτρέπεται να αγγίζουν τα πρόσωπά τους αυτή τη στιγμή, πόσο μάλλον να τρέξουν πίσω στην αγκαλιά του πρώην τους.

Αυτοαπομόνωση και μηνύματα από πρώην

Παρόλο που κάποιο άτομο μπορεί να βλέπει μια πανδημία ως μια κάρτα ελευθερίας δεν είναι για να το εμπιστευτείτε, γιατί είναι αρκετά "ύποπτο". Είναι σαν το αδιέξοδο ισοδύναμο του αποθέματος, μόνο αντί του χαρτιού τουαλέτας, ο πρώην σας είναι αποθησαύρω εξωτερική επικύρωση.

αυτοαπομόνωση μήνυμα σε πρώην

Αυτή είναι πιθανώς η 15η έκδοση του ίδιου κειμένου "ας απομονωθούμε μαζί" που έστειλαν αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν χρειάζεται να ξαναζήσετε κάτι τέτοιο και χωρίς λόγο, μιας και θα είναι μόνο για αυτές τις μέρες, και όταν όλα πάνε πίσω στα κανονικά θα σας παρατήσουν.

Εάν ο πρώην σας θέλει μόνο να έρθει σε επαφή μαζί σας όταν σκέφτεται πως είναι το τέλος του κόσμου, πιθανότατα δεν πρόκειται να σας κρατήσει και μετά. Έτσι, όταν δείτε το επόμενο μήνυμα ή σας περάσει από το μυαλό να του στείλετε, απλά στείλτε τους αυτό το άρθρο και πείτε: "Είδα αυτό και σε σκέφτηκα". Σκέφτεσαι το online dating; Αυτές είναι οι εφαρμογές που θα σε κάνουν να βρεις απευθείας εραστή!