Η καραντίνα έφερε προβλήματα στον... έρωτα; Να πως να τα λύσετε

Πώς θα βοηθήσετε την σχέση σας;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η καραντίνα έφερε προβλήματα στον... έρωτα; Να πως να τα λύσετε

Η καραντίνα έφερε προβλήματα στον... έρωτα; Να πως να τα λύσετε και πως θα προσπαθήσετε να μην επηρεαστείτε από την κατάσταση, καθώς σίγουρα αυτές οι ημέρες που βιώνουμε είναι αρκετά περίεργες.

Η καραντίνα μαζί με το άλλο σας μισό είναι μια δύσκολη κατάσταση για κάθε ζευγάρι. Η εμπειρογνώμονας σχέσεων και συγγραφέας, Dr Karen Phillip, προσφέρει επτά ιδέες για ζευγάρια που ζουν μαζί για να μην βαλτώσει η σχέση τους.

Οργανώστε ένα πρόγραμμα

Ανεξάρτητα από το εάν είτε λειτουργεί, ο καθορισμός ενός προγράμματος μας επιτρέπει να φτιάξουμε τις ημέρες μας. Βρείτε χρόνο για να εργαστείτε, να κάνετε γυμναστική, για να μαγειρέψετε, να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε ταινίες, να καθαρίσετε και να παίξετε.

Βγείτε έξω

Καθώς μπορούμε να βγούμε έξω για να περπατήσουμε ή να τρέξουμε, βεβαιωθείτε ότι το κάνετε αυτό καθημερινά. Όντας έξω στον ήλιο, αναπνέοντας στον καθαρό αέρα καθώς περπατάτε, η συζήτηση και το γέλιο μπορούν να απομακρύνουν πολλές πιέσεις που μπορεί έχετε στο σπίτι.

Συνεχίστε να συνδέεστε με τον έξω κόσμο

Η οικογένεια και οι φίλοι μέσω βιντεοκλήσεων μας βοηθούν να χαλαρώσουμε. Οι συνομιλίες σας μπορούν να γίνουν σχετικά με το δείπνο ή και καφέ μαζί και να μοιραστείτε τα νέα σας.Η συνομιλία με άλλους μαζί είναι διασκεδαστική.

Διασκεδάστε

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν επιτραπέζια παιχνίδια ή κάρτες για να παίξουν. Μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια μαζί ή με άλλους σε βιντεοκλήσεις. Τα παιχνίδια μας επιτρέπουν να ξεχάσουμε την τρέχουσα κατάσταση και τα προβλήματα και να εμπλακείτε σε κάποιου είδους διασκέδαση.

Επανασχεδιασμός

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να καθαρίσετε το υπόστεγο, τα ντουλάπια και ντουλάπες. Μπορείτε να βάψετε το σπίτι ή διάφορα δωμάτια. Όλες οι εργασίες που συνήθως είναι χρονοβόρες για να κάνετε μπορούν να γίνουν μέσα σε αυτές τις επόμενες εβδομάδες.

Έρωτας

Ο έρωτας είναι συχνά ένας καλός τρόπος για να φύγει το άγχος μας. Απολαύστε μια ζεστή μπανιέρα μαζί, πλένετε ο ένας τον άλλο στο ντους, παίξτε το στριπ πόκερ, βγάλτε τα ρούχα και απολαύστε την ελευθερία της γυμνότητας βοηθά επίσης να καίνε θερμίδες επίσης. Δείτε εντωμεταξύ μιας και είναι Μ. Εβδομάδα τι επιτρέπεται και τι όχι

καραντίνα προβλήματα έρωτας

Ανακαλύψτε ο ένας τον άλλον

Αφού είμαστε μαζί για λίγο, πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε τα πάντα για τον σύντροφο μας . Ξεχνάμε να συνειδητοποιούμε ότι αλλάζουμε συνεχώς, δημιουργούμε νέα κίνητρα, επιθυμίες, φαντασιώσεις και στόχους. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ξαναβρείτε ποιος είστε εσείς και ο σύντροφος σας. Κάντε ερωτήσεις ο ένας από τον άλλον χωρίς κρίση, καθώς αυτό μπορεί να είναι μια αστεία στιγμή.