«Με άφησε στο "διαβάστηκε" και την έπεσε στην κολλητή μου»

«Τώρα ζητάει δεύτερη ευκαιρία, να του τη δώσω;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με άφησε στο

Ιστορία αναγνώστριας: «Άτιμο πράγμα η καραντίνα. Μας έχει αναγκάσει να καταφύγουμε στα social, μπας και καταφέρουμε να βρουμε κι εμείς το έτερόν μας ήμισυ. Μην σας τα πολυλογώ, δράμα η κατάσταση. Το αγόρι που μιλούσα, μία μέρα αποφάσισε να με αφήσει στο "διαβάστηκε" και, λίγες μέρες μετά, την έπεσε στην κολλητή μου.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το παιδί αυτό το γνώρισα στη σχολή και, παρόλο που δεν ήταν και κανένας κούκλος, με κέρδισε το στιλάκι του και ο τρόπος με τον οποίο μίλαγε. Έχουν τον τρόπο τους όμως!

Κάποια στιγμή βρεθήκαμε σε ένα κλαμπ (αχ... η λέξη αυτή πονάει μέσα στο lockdown αλλά τι να κάνω ρε παιδιά), με διεκδίκησε και κάναμε κάτι. Μετά αρχίσαμε να μιλάμε στο Messenger και η ιστορία αυτή τράβηξε λίγο καιρό αν και εκείνος δεν έδειξε και τεράστιο ενδιαφέρον να τα ξαναπούμε από κοντά.

Σχέσεις διλήμματα

Κάπου εκεί εγώ αποφάσισα να τον γράψω και να προχωρήσω σε κάτι άλλο. Το κακό ήταν ότι είχε ήδη αρχίσει να μου αρέσει πολύ και έσκασε και η καραντίνα άρα η απόφασή μου να βρω άλλον πήγε για... βρούβες.

Πώς έμαθα ότι «την έπεσε» στην κολλητή μου

Κάποια στιγμή, ενώ μιλάγαμε ωραία και καλά, ο κύριος, ας τον πούμε Ν.Π. αποφάσισε να με διαβάσει. Τέτοιο κακό δεν το σηκώνω, οπότε έκλεισα τη συνομιλία, τις ειδοποιήσεις και έκανα να μην βλέπω και τα story του στο Instagram. Μα να με διαβάσει;

Λίγες μέρες αργότερα, μιλούσα με μια καλή μου φίλη και μου λέει: «Τα έμαθες για τον Ν.; Άρχισε να μιλάει με την Α.». Κάπου εκεί εγώ τα έχασα. Η Α. βλέπετε ήταν φίλη μου και μάλιστα καρδιακή. Λίγο καιρό πριν, είχε χωρίσει και εγώ την παρηγορούσα κιόλας.

Πέρασε κάποιος καιρός, βγήκαμε από την πρώτη καραντίνα και ο Ν. με θυμήθηκε. Μου έστειλε λοιπόν «Επ, πού είσαι εσύ;». Στην αρχή είπα να μην το διαβάσω, ωστόσο επειδή είμαι και πολύ καλό παιδί, απάντησε. Παραδέχθηκε λοιπόν ο κύριος ότι την έπεσε στην Α. και ότι ήταν κακή απόφαση. Μου είπε λοιπόν να βγούμε και με έβαλε σε σκέψεις.

Το πραγματικό ερώτημα είναι: Να του πω το ναι ή να κλείσω την υπόθεση μια για πάντα;».

Μπορείτε να μας στείλετε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στα social media του Youweekly.gr: Facebook - Instagram