Τι δεν πρέπει να κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - 3 βασικές συμβουλές για να μην "χυθεί" αίμα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τι δεν πρέπει να κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - 3 βασικές συμβουλές για να μην

Από τις 365 ημέρες που έχει ο χρόνος αναμφίβολα η ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου είναι άκρως ιδιαίτερη για πολλά ζευγάρια που θέλουν να το γιορτάσουν. Τόσο οι κοπέλες όσο και τα αγόρια θεωρούν πως είναι μια πολύ καλή δικαιολογία προκειμένου να "φουντώσει" για τα καλά η μεταξύ τους σχέση.

Φυσικά για να συμβεί κάτι ανάλογο δεν πρέπει να τα θαλασσώσεις εάν είσαι κυρίως σε σχέση. Έτσι, εμείς σας βρήκαμε κάποιες λύσεις όπου σίγουρα θα βοηθήσουν να μείνει αξέχαστη η συγκεκριμένη ημέρα για τον/την σύντροφό σας. Δείτε επίσης εδώ πέντε απίστευτα δώρα που πρέπει να κάνεις για την κοπέλα σου.

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου

Τι δεν πρέπει να κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Να φέρεις κάποιον φίλο σου μαζί

Οι βραδιές με την παρέα είναι σίγουρα θεραπευτικές εφόσον οι κοντινοί σου φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε. Βέβαια, υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στον/στην κοντινό φίλο μας και στην σχέση μας καθώς δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες.

Έτσι, η ανάλογη ημέρα δεν θα το επέτρεπε με τίποτα να προσκαλέσεις τον φίλο σου στο ραντεβού που έχεις κανονίσει με την σχέση σου. Μπορεί να είναι μια καλή ιδέα σε περίπτωση που είστε μεταξύ σας αρκετά καλοί φίλοι ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως κανένας δεν θα περάσει καλά.

Να αποκοιμηθείς

Ναι, αυτό που διαβάσατε μόλις τώρα. Μπορεί οι ασχολίες σας να έχουν "χτυπήσει" κόκκινο με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην προσωπική σας ζωή αλλά αυτό δεν σας δικαιολογεί με τίποτα. Ο κύριος στόχος για εσάς θα ήταν για αρχή να μην σας πάρει ο ύπνος την συγκεκριμένη μέρα για να μην έχετε "μπλεξίματα" αργότερα με το ταίρι σας. Μια καλή πρόταση θα ήταν να βρείτε μια ταινία η οποία έχει ενδιαφέρον αλλά να μην έχετε δει κανένας από τους δυο.

Να την χωρίσεις

Ο κάθε χωρισμός υπάρχει περίπτωση να μείνει αξέχαστος για διάφορους λόγους. Ένας λόγος για να μην χωρίστε το ταίρι σας τον Άγιο Βαλεντίνο είναι ότι θα σας θυμούνται για τον πιο άσχημο λόγο και πιστέψτε μας δεν θα το ήθελε κανείς ιδίως εάν είστε από αυτά τα άτομα όπου μετά από έναν χωρισμό επιλέγετε να κρατάτε φιλικές σχέσεις.