Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτές είναι οι 4 στάσεις στο κρεβάτι που λατρεύουν οι άντρες!

Τόλμησε τες!

Αυτές είναι οι 4 στάσεις στο κρεβάτι που λατρεύουν οι άντρες!
Sex 06.12.2018 15:10

Μπορεί να μην έχεις καταφέρει εδώ και χρόνια να εισχωρήσεις στο μυαλό ενός άντρα και να καταλάβεις τι ακριβώς σκέφτεται αλλά μερικά πράγματα γύρω από το σεξ και αυτόν είναι ξεκάθαρα.

Αν, λοιπόν, είστε στα πρώτα σας ραντεβού ή γενικώς θες να ξυπνά και να κοιμάται με την σκέψη σου, πράξε αναλόγως την επόμενη φορά που θα βρεθείτε. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε με τι μπορεί να διεγερθεί σεξουαλικά ένας άνθρωπος...

1. Γυναίκα από πάνω: Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε άντρα θα σου πει πως αυτό που τον τρελαίνει στο κρεβάτι είναι να ικανοποιεί την παρτενέρ του. Αυτή η στάση σου προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο και αυτό είναι ακριβώς που ξέρει ότι θες. Εκμεταλλεύσου τον έλεγχο και επίλεξε τον ρυθμό που θα σε φέρει πιο κοντά στην κορύφωση. Το μπόνους για εκείνον σε αυτή τη στάση είναι ότι έχει τις καμπύλες σου σε πλήρη θέα.

Δείτε ακόμη: 4 απλοί λόγοι για να κάνεις έρωτα απόψε με τον σύντροφο σου!

2. Ανάποδη καουμπόισσα: Η ανάποδη εκδοχή της στάσης 'γυναίκα από πάνω' συγκαταλέγεται στις αγαπημένες επιλογές του καθώς και του προσφέρει τη θέα του doggy style, αλλά και την αίσθηση πως έχεις εσύ τον έλεγχο. Αυτή η στάση δεν σας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάει ο ένας τον άλλον, αλλά είναι ιδανική για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Δείτε ακόμη: Το «μαγικό» ελιξήριο που θα βελτιώσει την σεξουαλική σου ζωή και θα σε... ανανεώσει!

3. Doggy Style: Αυτή είναι η στιγμή που έχει τον απόλυτο έλεγχο και επιλέγει εκείνος την ταχύτητα της διείσδυσης. Επίσης έχουμε καταλήξει πως είναι η απόλυτη στάση για να νιώθει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, γεγονός που ανεβάζει τον αντρικό του εγωισμό. Και πίστεψέ μας αυτό το έχει πολύ ανάγκη στην προκειμένη φάση.

4. Στα όρθια: Είναι τέλεια επιλογή για το σεξ 'σε θέλω τώρα' που τον κάνει να αισθάνεται ακαταμάχητος.

Share