Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αναστάτωσε τον χωρίς καν να βγάλεις τα ρούχα σου! Αυτοί είναι οι τρόποι!

Είναι αποδεδειγμένοι!

Αναστάτωσε τον χωρίς καν να βγάλεις τα ρούχα σου! Αυτοί είναι οι τρόποι!
Sex 14.01.2019 16:14

Θέλεις να τον ρίξεις στα δίχτυα σου, χωρίς να φανείς "λυσσάρα"; Εμείς σου έχουμε τον τρόπο!

Μπορείς να τον αναστατώσεις, χωρίς καν να βγάλεις τα ρούχα σου και χωρίς καν να φορέσεις κάτι.. προκλητικό ή sexy. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: 5 απλές κινήσεις ενός άντρα στην ερωτική πράξη...που μαρτυρούν τα συναισθήματα του για εσένα!

Υπάρχουν ορισμένα κολπάκια ή αλλιώς καμουφλαρισμένα ερωτικά σινιάλα τα οποία θα του διεγείρουντα γρανάζια του έρωτα και κυρίως της σεξουαλικής έλξης.

1. Πες του ότι τον είδες στον ύπνο σου: Σου φαίνεται χαζό και παιδικό; Ε δεν είναι φίλη μου και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως. Συνηθίζουμε να βλέπουμε στον ύπνο μας-συνηθίζουμε λέμε για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας-άτομα τα οποία μας είναι οικεία ή άτομα τα οποία έχουμε σκεφτεί πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας!!! ΤΑΤΑ... Μάντεψε, αυτός ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Τώρα αν συνηθίζεις να βλέπεις στον ύπνο σου άτομα που αντιπαθείς, καλό θα ήταν να το δούμε θεραπευτικά το θέμα.

Δείτε ακόμη: Ποιες μέρες είμαι γόνιμη; Μάθε τις προϋποθέσεις!

2. Τεντώσου: Κι έτσι όπως κάθεσαι και τον έχεις απέναντί σου, τεντώσου με όλο σου το είναι! Ακόμα κι αν δε νιώθεις πιασμένη, do it woman! Ακόμα καλύτερα δε, αν τον κοιτάζεις όλο νόημα-ξέρεις λίγο λάγνα και λίγο μυστήρια-. Δεν υπάρχει περίπτωση να του αρέσεις-γιατί κινούμαστε με αυτό το δεδομένο έτσι;-και να μην επικεντρωθεί στο... τεντωμένο σου κορμί.

3. Πέταξε κάτι έξυπνο: Διότι φίλη μου δεν είσαι μόνο ένα όμορφο πρόσωπο και ένα σέξι κορμί, αλλά είσαι κυρίως και πάνω απ'όλα, μία έξυπνη και σκεπτόμενη γυναίκα. Δεν έχεις ιδέα από οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά που παίζουν στην τηλεόραση; Κακώς! Ήρθε η ώρα να διαβάσεις κανά βιβλίο και να δεις και καμιά ταινία της προκοπής. Και τελοσπάντων, αν επείγεσαι, ξεσήκωσε 5 ατάκες και πέτα τις σε ανύποπτο χρόνο και στιγμή, τις πετάς. Προσοχή, θα πρέπει απαραιτήτως να ταιριάζουν στην περίσταση γιατί αλλιώς θα γίνεις ρόμπα!

Δείτε ακόμη: Ποιες μέρες είμαι γόνιμη; Μάθε τις προϋποθέσεις!

4. Παίξε με τα μαλλιά σου: Ακόμα ένα δοκιμασμένο κόλπο το οποίο θα πρέπει να εισάγεις πάραυτα στη γκάμα σου. To παιχνίδι με την κόμη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σχεδόν αρχαίο, μιας και πάντα ήταν η πηγή της δύναμης και της γοητείας μιας γυναίκας. Κάτι σαν το Σαμψών ένα πράγμα. Στρίψτα, ανακάτεψέ τα, κάτσιασέ τα με λίγα λόγια, εντάξει μην το παρακάνεις και θέλεις λούσιμο στο τέλος, και να ξέρεις ότι αδιάφορος δε θα μείνει σε καμία περίπτωση.

5. Δάγκωσε το κάτω χείλος: Διότι αν δαγκώσεις το πάνω θα βγεις κομματάκι περίεργη κάτι το οποίο σίγουρα δεν είναι και το ζητούμενό μας. Το δάγκωμα των χειλιών μαρτυρά ερωτική επιθυμία, ή αμηχανία το οποίο και στις δύο περιπτώσεις μας κάνει. Aν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις σωστά, μελέτησε λίγο τη Scarlett Johansson. Είναι μετρ του είδους.

Share