Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στοματικό: Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που δεν το κάνουν οι άντρες στις γυναίκες!

Οι απορίες μας λύθηκαν!

Στοματικό: Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που δεν το κάνουν οι άντρες στις γυναίκες!
Sex 18.02.2019 14:24

Τα προκαταρκτικά στο σεξ είναι βασικά και αναντικατάστατα, μιας και συνηθίζουν να είναι το αλατοπίπερο της σεξουαλικής εμπειρίας.

Κάποιες φορές όμως τα.. αφήνουμε στην άκρη με αποτέλεσμα να μπαίνουμε κατευθείαν στον ψητό. Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα, ωστόσο, σας έχουμε τους λόγους που οι άντρες δεν κάνουν στοματικό σεξ στις γυναίκες. Κάτι που εμείς οι ίδιες ντρεπόμαστε να τους ρωτήσουμε.

Η μυρωδιά

Η συντριπτική πλειοψηφία ενοχλείται σφόδρα από την μυρωδιά και δεν το κρύβει. Η αλήθεια είναι, ότι ο κόλπος, σε αντίθεση με το πέος, θέλει πιο συχνή και σχολαστική φροντίδα μιας και είναι εσωτερικό… όργανο. Αυτό λοιπόν είναι και το μειονέκτημά του, μιας και ο μέσος άντρας βρίσκει εξαιρετικά σιχαμερή την επαφή της γλώσσας του με το σημείο αυτό.

Η άγνοια

Ναι, υπάρχουν κάποιοι που απλώς δεν ξέρουν να το κάνουν. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που νομίζουν ότι δεν ξέρουν να το κάνουν. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Εσύ τη χαρά δεν τη βλέπεις.

Η απουσία ευχαρίστησης

Το σεξ είναι ευχαρίστηση και αυτό είναι σίγουρα γνωστό. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που είναι κάπως πιο εγωιστές, και θεωρούν ότι εφόσον κάτι δεν ευχαριστεί εκείνους, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν. Άποψη όχι και τόσο σωστή αν με ρωτάς, αλλά δυστυχώς ισχύει.

Ο φόβος της δέσμευσης

Είναι και εκείνοι που πιστεύουν ότι αν σου κάνουν στοματικό, σημαίνει αυτομάτως ότι σε λατρεύουν και θέλουν να σε κάνουν γυναίκα τους. Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε τον μύθο αυτό και να εξηγήσουμε ότι αυτή είναι η πιο αστεία θεωρία που έχουμε ακούσει.

TAGS
Share