Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο σ3ξ γιατί θα σε αφήσει στα... κρύα του λουτρού!

Και όμως τα κάνεις χωρίς να το καταλάβεις!

Τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο σ3ξ γιατί θα σε αφήσει στα... κρύα του λουτρού!
Sex 20.03.2019 20:37

Υπάρχουν μερικά πράγματα, συμπεριφορές, αντιδράσεις, όπως και να τις χαρακτηρίσετε δεν πρέπει να γίνονται την ώρα του σεξ.

Πάμε να μάθουμε ποιες είναι αυτές; Διαβάστε παρακάτω...

Τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο σεξ

Μην βάλετε τα κλάματα: Μπορεί η στιγμή να είναι έντονη και το πάθος να παρασύρει τα συναισθήματα σας. Ναι υπάρχει περίπτωση να θέλετε να βάλετε τα κλάματα αλλά μη το κάνετε. Σκεφτείτε πως δεν είναι πολύ ωραίο την ώρα που ο σύντροφός σας φαντασιώνεται διάφορα και μερικά από αυτά τα κάνει πράξη κιόλας τη στιγμή εκείνη, εσείς να αρχίσετε να κλαίτε.

"Εγώ ποτέ θα γίνω μάνα": Είναι μια αγαπημένη τηλεοπτική ατάκα, η οποία είναι άκυρη τη στιγμή εκείνη. Μήπως έχετε διαφορετικά θέλω που η ώρα του σεξ δεν είναι κατάλληλη για τέτοιες συζητήσεις;

Τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο σ3ξ

Έλλειψη ενδιαφέροντος: Κοιτάξτε τα πράγματα είναι απλά. Τη σήμερον ημέρα να κάνετε σεξ επειδή πρέπει δεν είναι λογικό. Έχετε δικαίωμα στην απόλαυση και στην επιλογή της κατάλληλης στιγμής. Εδώ ανήκουν και οι ψεύτικοι οργασμοί.

Έφεση σε ξένες γλώσσες: Ναι έχουν δηλώσει πολλοί άντρες πως τα γαλλικά, τα ισπανικά ή μια ξένη γλώσσα, την ώρα του σεξ, για ένα περίεργο λόγο είναι ερεθιστικό. Προσοχή, οι άντρες που δήλωσαν κάτι τέτοιο εννοούν να είναι γνώστες. Το να λέτε άσχετες λέξεις που δεν βγάζουν νόημα είναι αστείο.

Τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο σεξ

Να μιλάτε: Σαφώς, δεν είναι ωραίο να είστε αμέτοχες ή σιωπηλές. Ένας αναστεναγμός, μια μικρή ερωτική φράση κάτι τέλος πάντων μικρό και λακωνικό είναι απαραίτητο και ευπρόσδεκτο. Με τον τρόπο αυτό δηλώνετε παρουσία αλλά λέτε και στον άλλον ότι σας αρέσει. Προσοχή, μην αρχίσετε την κουβέντα και τις υποδείξεις, δεν θα του αρέσει καθόλου.

Προσοχή μην χαρακτηρίσετε τίποτα ως «γλυκούλι»: Χαριτωμένο, so cute και παρόμοιες φράσεις. Δεν είναι καθόλου ευγενικό να ονοματίζουμε κάνε μέρος του ανδρικού σώματος.

Σ3ξ: Η στάση «κουτάλι» μπορεί να σας απογειώσει και τους 2

Μια από τις πιο… τρυφερές στάσεις στο sex, γνωστή και ως η «στάση της αγάπης», είναι η στάση «κουτάλι».

Τόσο η τοποθέτηση των δύο εραστών στο κρεβάτι όσο και οι ερωτικές επιλογές που προσφέρει σε σένα και τον σύντροφό σου την καθιστούν από τις πιο αγαπημένες στάσεις στο σεξ, μεταξύ των ζευγαριών. Διαβάστε παρακάτω...

Πώς θα την κάνεις;

Η «στάση κουτάλι» δεν είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Ίσα – ίσα που θεωρείται από τις ευκολότερες στάσεις και ιδανική όταν δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη να κάνεις πολλά παραπάνω. Εσύ ξαπλώνεις στο ένα στο πλευρό και ο σύντροφός σου παίρνει θέση παράλληλα με το σώμα σου από πίσω, έχοντας το στήθος του αρκετά κοντά στην πλάτη σου.

Καθώς είσαι ξαπλωμένη έχεις αρκετές επιλογές για να κάνεις τη διείσδυση ακόμα καλύτερη (βαθύτερη και απολαυστικότερη) με τρείς βασικούς τρόπους: Μπορείς να κρατήσεις τα πόδια σου σχεδόν ενωμένα και ελαφρώς λυγισμένα ώστε να προτάξεις τα οπίσθιά σου προς τον σύντροφο σου.

Επίσης, μπορείς να κρατήσεις το ένα σου πόδι ίσιο και το άλλο λυγισμένο με την πατούσα σου να ακουμπάει στην γάμπα του «ξαπλωμένου» ποδιού. Τέλος, ο σύντροφός σου μπορεί να κρατάει το ένα σου πόδι ψηλά.

Πώς θα την τελειοποιήσεις;

Επειδή πρόκειται για μια στάση που ενισχύει την οικειότητα μεταξύ του ζευγαριού, οι ειδικοί προτείνουν μερικούς απλούς τρόπους για να τελειοποιήσεις την στάση μαζί με τον καλό σου.

Βρες μια άνετη θέση

Ξάπλωσε κατά προτίμηση στην αριστερή πλευρά, για να αποφύγεις τη συμπίεση της κοίλης φλέβας. Πράγματι, η τελευταία βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του σώματός μας και αποστραγγίζει τα κάτω άκρα: περίνεο, λεκάνη και κοιλιά. Όταν συμπιέζεται, μπορεί να έχεις αισθήματα δυσφορίας (ζάλη, αίσθημα πληγής, κλπ.). Είναι σημαντικό το ζευγάρι να βρει τη θέση στην οποία είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα και οι δυο.

Επιμήκυνε την επαφή

Οι ειδικοί συστήνουν να επιμηκύνεις την επαφή μεταξύ των κορμιών σας, μιας και με αυτόν τον τρόπο η παραγωγή οξυτοκίνης, της «ορμόνης της αγάπης», αυξάνεται, ενισχύοντας τους συναισθηματικούς δεσμούς του ζευγαριού.

Βάλε όλες τις αισθήσεις σε λειτουργία

Η στάση αυτή ευνοεί τα φιλιά, καθώς και τα χάδια από τον σύντροφό σου σε όλο σου το κορμί. Δώσε του την ευκαιρία να σε… απολαύσει προσπαθώντας να νιώσεις στο έπακρο το άγγιγμά του. Η επιδερμίδα σου, τα μαλλιά σου και όλα τα μέρη του σώματός σου είναι στη διάθεσή του καλού σου για να τα αγγίξει, να τα χαϊδέψει και γιατί όχι να τα μυρίσει.

Συγχρονισμός στις ανάσες

Είναι πολύ σημαντικό να αναπνέετε μαζί. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο εντείνεται η επαφή σας, αλλά και συγχρονίζετε τον ερεθισμό σας, αλλά και την κορύφωσή του. Με τον τρόπο αυτό είναι πολύ πιθανό να φτάσετε σε ταυτόχρονο οργασμό.

Καλή διασκέδαση!

Δες όσα θέλεις να μάθεις για το σεξ!

Φύσηξε βοριάς... και άλλα πολλά ατυχήματα την ώρα του σ3ξ! Πώς θα τα αντιμετωπίσετε;

Όλα τα μυστικά για την κλειτορίδα! Θα μάθετε τα πάντα!

TAGS
Share